19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Evet benimde 2 aralık ama bende mi 1 aralık evde yapsam bilemiyorum
Benim test günüm 1 Aralık senden bir gün önce transfer oldum ben. Bence tam gununde test yap. Üzüleceksek de sevineceksek de gününde olsun. Aylarca sabrettik biraz daha bekleyelim

Benim test günüm 1 Aralık senden bir gün önce transfer oldum ben. Bence tam gununde test yap. Üzüleceksek de sevineceksek de gününde olsun. Aylarca sabrettik biraz daha bekleyelim
Doğru haklısın çok erken yapılmasına bende karşıyım inşallah çok güzel haberler alırız mutluluktan ağlarız bu sefer

Kaçında transfer oldunuz yazışmaları tam okuyamadım benim 19 kasım transfer 1 aralıkta yapacağım yanlış mı hesaplıyorum ki

20 kasım transfer benim. 29 u test günüm, bi gün önce yapabilirimm

Kızlar ya ben dün oldum transfer hala büyük abdeste çıkamadım o yüzdende karnım şiş galiba siz neler yaptınız çıktınız
Merhaba bende dün tranfer oldum daha çıkamadım zorlmadım da kendimi. Evimizde değildik mecbur konakladık genelde rahat olamıyorum. Ona bağladım

Kızlar benim hiç belirtim yok ya kuruntu mu yapıyorum gayet normalim yani sadece fitil kullanıyorum ondan mı acaba
22sinde transfer oldum bende de pek belirti yok. Hepimizde böyleyse normali budur diye düşünüyorum.

Kızlar ya ben dün oldum transfer hala büyük abdeste çıkamadım o yüzdende karnım şiş galiba siz neler yaptınız çıktınız
Bol su içiyorum ve evin içinde hareket ediyorum bu sefer kabızlık sorunu yaşamadım çok şükür. Daha önceki transferlerimde yaşamıştım ilk iki gün geçmeyince mecbur duphalac kullanmıştım

Bol su içiyorum ve evin içinde hareket ediyorum bu sefer kabızlık sorunu yaşamadım çok şükür. Daha önceki transferlerimde yaşamıştım ilk iki gün geçmeyince mecbur duphalac kullanmıştım
Valla dünde bugünde hep yürüyorum su içiyorum bol bol kayısı kefir inşallah çıkarım yarın ya da bugün

Benim 4 aralık dediler. Bende beklemeyi düşünüyorum. Çatlatma iğnesi vuruldum onun da etkisiyle kafam karışmasın diye

Kesinlikle, biraz daha sabredebiliriz. İnşallah hepimizin sonucu pozitif
İnşallah böyke arka arkaya
Güzel haberleri yazarız. Siz dümdüz mü yatıyorsunuz? Bana özellikşe bir şey demediler ben nasıl rahatsam öyle uzamıyorum. Yan, bazen bacaklarmmı kıvırıyom falan. Kasığım nasıl rahatsa öyle

İnşallah dünden beridir belim ağrıyor hiç rahat uzanamiyorum
Gündüz yoktu şimdi yine başladı. Ne yana uzansam ağrıyor bilmiyorum. Hayra işarettir inşallah

İnşallah dünden beridir belim ağrıyor hiç rahat uzanamiyorum
Gündüz yoktu şimdi yine başladı. Ne yana uzansam ağrıyor bilmiyorum. Hayra işarettir inşallah
Benimde oldu bel ağrısı ama ben işte konakladım başka yataktan olabilir dedim sonra yolculuk yaptım falan ona bağladım şuan daha iyyim. Bilmiyorum belki sürekli yatmaktan oluyordur

Benimde oldu bel ağrısı ama ben işte konakladım başka yataktan olabilir dedim sonra yolculuk yaptım falan ona bağladım şuan daha iyyim. Bilmiyorum belki sürekli yatmaktan oluyordur
Ben saatte bir kalktım tamamen yatmadım inşallah sıkıntı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…