Sabret çıkar birazdan benceSaat 20.20de kan verdim hala sonuc cikmadi. Özel hastane. 2 saate cıkması gerekmez mi? Midem bulanıyor acaba stresten mi
1000 üstünde vajinal utrasonda çıkıyor 2 katı arttığını hesaplayarak çağırmıştırKızlar yeni öğrenenlere hayırlı olsun öncelikle Allahım hepimizin tamamına erdirsin inşallahben iki kez kan verdim 8 ve 10. Günler doktoruma değeri söyledim bugün verdim ama aramadım söyledim bana 13 Aralık gün verdi kalp atışı ve kese için fakat ben hiç anlamadım daha çok az bir değer neye göre 10 gün sonra dedi duyduğunda değer 300.75 ti kaldı 8 gün bugün ise değerim 517.14 ne ara kalp ve keselik olacak aklım pek karıştı üstelik de 2.5 saatlik yol gideceğim
Doktorunuzun cihazları kalite ise gözükür canım bende 2 kez kam vermiştim oğlumda sonra kese görmeye çağırdı bir hafta sonrasında hem kese hem kalp atışını görmüştükKızlar yeni öğrenenlere hayırlı olsun öncelikle Allahım hepimizin tamamına erdirsin inşallahben iki kez kan verdim 8 ve 10. Günler doktoruma değeri söyledim bugün verdim ama aramadım söyledim bana 13 Aralık gün verdi kalp atışı ve kese için fakat ben hiç anlamadım daha çok az bir değer neye göre 10 gün sonra dedi duyduğunda değer 300.75 ti kaldı 8 gün bugün ise değerim 517.14 ne ara kalp ve keselik olacak aklım pek karıştı üstelik de 2.5 saatlik yol gideceğim
Belirti 3.4 günler karın ağrısı ile başladı bel.agrisi hafif yaşadım ve inanılmaz uyku isteği oldu bendeTransferden sonra belirtilerin oldumu yazabilirmisin
Hayırlı olsun canım gayet güzel bir değer hiç üzülmeArkadaşlar 267 çıktı, 10.gün ilk beta ne düsünecegimi bilemedim, hastane 2 gün sonra tekrarlayın dedi çok yüksek bir değer degıl dedi anlam veremedim. Kendi doktoruma da yazdım da geç saat görmedi
Canım benim arkadaşımın ilk değeri 70 gibi bişey çıktı 10.gün gayette gebeliği güzel ilerliyo doğuma az kaldı. Niye öyle bişey dediler anlamadım çok güzel değerin baya yüksek benceArkadaşlar 267 çıktı, 10.gün ilk beta ne düsünecegimi bilemedim, hastane 2 gün sonra tekrarlayın dedi çok yüksek bir değer degıl dedi anlam veremedim. Kendi doktoruma da yazdım da geç saat görmedi
Cok cok tesekkur ederim ilaclara devam edeyim, insallah hepimiz saglikla dogururuzHayırlı olsun canım gayet güzel bir değer hiç üzülme
Ya doktorları anlıyorum tedbirli olmak istiyorlar da bizi niye bu kadar strese sokuyorlar her şey için.Arkadaşlar 267 çıktı, 10.gün ilk beta ne düsünecegimi bilemedim, hastane 2 gün sonra tekrarlayın dedi çok yüksek bir değer degıl dedi anlam veremedim. Kendi doktoruma da yazdım da geç saat görmedi
İnşaAllah canım olumsuz düşünmeyi yasaklıyorum bu gruba herşey güzel ilerleyecek ve sağlıkla kucağımıza alıcaz Allah'ın izniyleCok cok tesekkur ederim ilaclara devam edeyim, insallah hepimiz saglikla dogururuz
10 gundur yasamadigim stresi bugun yasadim resmen sabah gitmek istiyordum ya ondan oldu diye sartlandim ama sevineyim insallah iyi olurYa doktorları anlıyorum tedbirli olmak istiyorlar da bizi niye bu kadar strese sokuyorlar her şey için.
Gayet güzel bir değer değil mi ilk test için. Daha ne olsun yani. İki gün sonra da artarsa harika
Üzülme lütfen. Allah'a dua et her sey yoluna girecek inşallah
Öyle mi şimdilik kendisine gidicem ama maalesef yaşadığım şehirde doktor edinmek durumundayım 13 Aralık doktorum ile son görüşmemiz gibi umarım bizde görür ve duyarız teşekkür ederim canımDoktorunuzun cihazları kalite ise gözükür canım bende 2 kez kam vermiştim oğlumda sonra kese görmeye çağırdı bir hafta sonrasında hem kese hem kalp atışını görmüştük
İlk değer hem düşük değil hem de daha iki gün sonra ne çıkacak bilmiyoruz şuan uzulmenin hiçbir anlamı yok. Hatta bana göre sevinmelisin maşallah güzel değerin. Sağlıkla ilerlesin kucağına al inşallah10 gundur yasamadigim stresi bugun yasadim resmen sabah gitmek istiyordum ya ondan oldu diye sartlandim ama sevineyim insallah iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?