19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

1000 üstünde vajinal utrasonda çıkıyor 2 katı arttığını hesaplayarak çağırmıştır

Doktorunuzun cihazları kalite ise gözükür canım bende 2 kez kam vermiştim oğlumda sonra kese görmeye çağırdı bir hafta sonrasında hem kese hem kalp atışını görmüştük

Arkadaşlar 267 çıktı, 10.gün ilk beta ne düsünecegimi bilemedim, hastane 2 gün sonra tekrarlayın dedi çok yüksek bir değer degıl dedi anlam veremedim. Kendi doktoruma da yazdım da geç saat görmedi

O değilde benim 2 gündür mide yanmam var oğlumda da çok çekmiştim mide yanması bu gebeliktemi öyle olacak acaba

Arkadaşlar 267 çıktı, 10.gün ilk beta ne düsünecegimi bilemedim, hastane 2 gün sonra tekrarlayın dedi çok yüksek bir değer degıl dedi anlam veremedim. Kendi doktoruma da yazdım da geç saat görmedi
Hayırlı olsun canım gayet güzel bir değer hiç üzülme

Canım benim arkadaşımın ilk değeri 70 gibi bişey çıktı 10.gün gayette gebeliği güzel ilerliyo doğuma az kaldı. Niye öyle bişey dediler anlamadım çok güzel değerin baya yüksek bence

Gercekten size ne kadar teşekkür etsem az, çok sagolun, kan verirken beklerken basima gelmedik kalmadi, yani sevinemedim bile ekrana düşmedi hastaneyi arayip ogrendim öyle dedi hemsire zaten 2 gün sonra tekrar edilecek, insallah iyi olur hepimiz icin, iyi ki varsiniz

Ya doktorları anlıyorum tedbirli olmak istiyorlar da bizi niye bu kadar strese sokuyorlar her şey için.
Gayet güzel bir değer değil mi ilk test için. Daha ne olsun yani. İki gün sonra da artarsa harika
Üzülme lütfen. Allah'a dua et her sey yoluna girecek inşallah

10 gundur yasamadigim stresi bugun yasadim resmen sabah gitmek istiyordum ya ondan oldu diye sartlandim ama sevineyim insallah iyi olur

Doktorunuzun cihazları kalite ise gözükür canım bende 2 kez kam vermiştim oğlumda sonra kese görmeye çağırdı bir hafta sonrasında hem kese hem kalp atışını görmüştük
Öyle mi şimdilik kendisine gidicem ama maalesef yaşadığım şehirde doktor edinmek durumundayım 13 Aralık doktorum ile son görüşmemiz gibi umarım bizde görür ve duyarız teşekkür ederim canım

10 gundur yasamadigim stresi bugun yasadim resmen sabah gitmek istiyordum ya ondan oldu diye sartlandim ama sevineyim insallah iyi olur
İlk değer hem düşük değil hem de daha iki gün sonra ne çıkacak bilmiyoruz şuan uzulmenin hiçbir anlamı yok. Hatta bana göre sevinmelisin maşallah güzel değerin. Sağlıkla ilerlesin kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…