19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Bence biraz daha bekle kese falan her şey netleşsin riske atma
Ağrım çok şiddetli olmadığı için doktora söylemedim Allah korusun artarsa söylerim

Bu arada pozitif görenlee ev işi yapmaya başladınız mı yani ben herşeyi yaptım ama ev süpürme silme ne biliyim banyo yıkama bunları eşim yaptı artık evimi süpürmek istiyorum
Ben pazartesiden beri normal işleri yapıyorum. Yemek ortalık toplama vs. Süpürmeyi hiç yapmadım açıkcası temizlikte yapmadım.

Bu arada pozitif görenlee ev işi yapmaya başladınız mı yani ben herşeyi yaptım ama ev süpürme silme ne biliyim banyo yıkama bunları eşim yaptı artık evimi süpürmek istiyorum
Valla kızlar benim transferden beri hep yataktayım annem geldi yanıma kayınvalidemle ikisi bakıyor sadece lavaboya kalkıyorum annem gidicem haftaya nasıl yapıcam diye düşünüyorum

Valla kızlar benim transferden beri hep yataktayım annem geldi yanıma kayınvalidemle ikisi bakıyor sadece lavaboya kalkıyorum annem gidicem haftaya nasıl yapıcam diye düşünüyorum
Kızlar ben 3. Günden sonra dik süpürgeyle evımı süpürdüm banyomu falan yıkadım çarşaf falan degstrdım yemek falan yaptım hep annemde yanımdaydı ama bunlardan bısey olmaz dıye düşündüm çünkü doktor normal hayatına devam et dedı rapor bıle vermedı ben başka yerden rapor aldım eğer alamasaydım benım işim hep oturarak olduğu için belim kopuyo normaldede bısey olmaz dedı ama çalışırken bısey olmuyo dedıgıne göre eve süpürmekten ne olucak dedım ama bakıcaz cumartesi tahlıl günüm çok korkuyorum cesaretım yok gbı

Valla ben eşime bir hafta dayanabildimyaptı etti sağolsın ama yok olmuyor her şey gözüme batıyor

Ben pazartesiden beri normal işleri yapıyorum. Yemek ortalık toplama vs. Süpürmeyi hiç yapmadım açıkcası temizlikte yapmadım.
Ben zaten transfer öncesi tüm evi dip bucak temizledim canım kapı cam perdeler herşeyi mis gibi yaptım eşimde saolsun işten geldiğinde süpürüyor gerek varsa siliyor ama her zaman erken gelemiyor evde çocuk birşeyler yiyor içiyor dökülüyor ister istemez göze batıyor nimet sonuçta yere dökülenler bende her işimi yaptım şimdiye kadar hiç yatmadım

kizlar selam pozitif olanlar hayirli olsun saglicakla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz insallah negatif olanlar uzulmeyin bebisiniz yakinda size gelecektir benim sormak istedigim bisey var transfer sonrasi karin ustu uyudunuz mu hangi pozisyonlarda uyuyorsunuz bir de esnemek, gerinmek vs bunlar etkiliyor mu karniniz gerilince ? cok karisik oldu kusura bakmayin

Normal sağa veya sola yattım esneme gerinme bilinçli olarak yapmadım uyku arasında olduysa bilemem tabi

Merhaba, vallahi karın üstü de yattım esnedimde gerindimde ben yüzüstü yatan bi insanım yoksa uyuyamıyorum henüz yatabiliyorken de yatıyorum birkaç aya yatamayacağım zaten çok inciğine boncuğuna bakmıyorum

ben de hep karin ustu uyuyorum bi etkisi var mi acaba diye merak ettim tesekkur ederim yanitiniz icin

Ben açıkcası yattım. 2 gün daha diklatmettim de sonra yattım ya nasıl rahat uyuduysam öyle. Esnemeyi gerinmeyi çok yapmadım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…