Bence biraz daha bekle kese falan her şey netleşsin riske atmaDoktoruna bir danışsaydım canım, ben aslında hiç yatmadım hep aktiftim yemek çamaşıt bulaşık ev toplama çocukla ilgilenme hep yaptım sadece süpürge ve vileda yapmadım eşim yapıyor saolsun ama bazen geç geliyor ev 2 gün süpürülmemiş oluyor evde çocuk var iater istemez dökülüyor birşeyler gözüme batıyor sabahtan beri zor duruyorum süpürgeyi elime almamak için
İnşaAllah artmaz canım sağlıkla alalım kucağımızaBence biraz daha bekle kese falan her şey netleşsin riske atma
Ağrım çok şiddetli olmadığı için doktora söylemedim Allah korusun artarsa söylerim
Ben pazartesiden beri normal işleri yapıyorum. Yemek ortalık toplama vs. Süpürmeyi hiç yapmadım açıkcası temizlikte yapmadım.Bu arada pozitif görenlee ev işi yapmaya başladınız mı yani ben herşeyi yaptım ama ev süpürme silme ne biliyim banyo yıkama bunları eşim yaptı artık evimi süpürmek istiyorum
İnşallahhhİnşaAllah artmaz canım sağlıkla alalım kucağımıza
Valla kızlar benim transferden beri hep yataktayım annem geldi yanıma kayınvalidemle ikisi bakıyor sadece lavaboya kalkıyorum annem gidicem haftaya nasıl yapıcam diye düşünüyorumBu arada pozitif görenlee ev işi yapmaya başladınız mı yani ben herşeyi yaptım ama ev süpürme silme ne biliyim banyo yıkama bunları eşim yaptı artık evimi süpürmek istiyorum
Kızlar ben 3. Günden sonra dik süpürgeyle evımı süpürdüm banyomu falan yıkadım çarşaf falan degstrdım yemek falan yaptım hep annemde yanımdaydı ama bunlardan bısey olmaz dıye düşündüm çünkü doktor normal hayatına devam et dedı rapor bıle vermedı ben başka yerden rapor aldım eğer alamasaydım benım işim hep oturarak olduğu için belim kopuyo normaldede bısey olmaz dedı ama çalışırken bısey olmuyo dedıgıne göre eve süpürmekten ne olucak dedım ama bakıcaz cumartesi tahlıl günüm çok korkuyorum cesaretım yok gbıValla kızlar benim transferden beri hep yataktayım annem geldi yanıma kayınvalidemle ikisi bakıyor sadece lavaboya kalkıyorum annem gidicem haftaya nasıl yapıcam diye düşünüyorum
Ahaha prenseslik en sevdiğimValla kızlar benim transferden beri hep yataktayım annem geldi yanıma kayınvalidemle ikisi bakıyor sadece lavaboya kalkıyorum annem gidicem haftaya nasıl yapıcam diye düşünüyorum
Ben zaten transfer öncesi tüm evi dip bucak temizledim canım kapı cam perdeler herşeyi mis gibi yaptım eşimde saolsun işten geldiğinde süpürüyor gerek varsa siliyor ama her zaman erken gelemiyor evde çocuk birşeyler yiyor içiyor dökülüyor ister istemez göze batıyor nimet sonuçta yere dökülenler bende her işimi yaptım şimdiye kadar hiç yatmadımBen pazartesiden beri normal işleri yapıyorum. Yemek ortalık toplama vs. Süpürmeyi hiç yapmadım açıkcası temizlikte yapmadım.
İllaki kendi elimiz değmeli mutfak dolapları hep parmak izi deli oluyorum gördükçeValla ben eşime bir hafta dayanabildimyaptı etti sağolsın ama yok olmuyor her şey gözüme batıyor
Napalım canım zor kavuştuk zatenAhaha prenseslik en sevdiğim
Sağlıkla gelsinler aslında artık normal gebelerden bir farkımız yokNapalım canım zor kavuştuk zaten
Normal sağa veya sola yattım esneme gerinme bilinçli olarak yapmadım uyku arasında olduysa bilemem tabikizlar selam pozitif olanlar hayirli olsun saglicakla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz insallahnegatif olanlar uzulmeyin bebisiniz yakinda size gelecektir benim sormak istedigim bisey var transfer sonrasi karin ustu uyudunuz mu hangi pozisyonlarda uyuyorsunuz bir de esnemek, gerinmek vs bunlar etkiliyor mu karniniz gerilince ? cok karisik oldu kusura bakmayin
cok tesekkur ederim yanit verdiginiz icinNormal sağa veya sola yattım esneme gerinme bilinçli olarak yapmadım uyku arasında olduysa bilemem tabi
Rica ederimcok tesekkur ederim yanit verdiginiz icin
Merhaba, vallahi karın üstü de yattım esnedimde gerindimdekizlar selam pozitif olanlar hayirli olsun saglicakla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz insallahnegatif olanlar uzulmeyin bebisiniz yakinda size gelecektir benim sormak istedigim bisey var transfer sonrasi karin ustu uyudunuz mu hangi pozisyonlarda uyuyorsunuz bir de esnemek, gerinmek vs bunlar etkiliyor mu karniniz gerilince ? cok karisik oldu kusura bakmayin
ben de hep karin ustu uyuyorum bi etkisi var mi acaba diye merak ettim tesekkur ederim yanitiniz icinMerhaba, vallahi karın üstü de yattım esnedimde gerindimdeben yüzüstü yatan bi insanım yoksa uyuyamıyorum henüz yatabiliyorken de yatıyorum birkaç aya yatamayacağım zaten çok inciğine boncuğuna bakmıyorum
Rica ederimben de hep karin ustu uyuyorum bi etkisi var mi acaba diye merak ettim tesekkur ederim yanitiniz icin
Ben açıkcası yattım. 2 gün daha diklatmettim de sonra yattım ya nasıl rahat uyuduysam öyle. Esnemeyi gerinmeyi çok yapmadım amakizlar selam pozitif olanlar hayirli olsun saglicakla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz insallahnegatif olanlar uzulmeyin bebisiniz yakinda size gelecektir benim sormak istedigim bisey var transfer sonrasi karin ustu uyudunuz mu hangi pozisyonlarda uyuyorsunuz bir de esnemek, gerinmek vs bunlar etkiliyor mu karniniz gerilince ? cok karisik oldu kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?