19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Siz daha hakimisiniz süreç nasıl ilerlemiştii

Ay ben iş falan yapmadım kahvaltımızı hazırlıyorum küçük işler yapıyorum ama 10 gündür ablamlar gelip el süpürgesiyle süpürdüler falan ev çokpis geliyo umrumda mı hayır kavuşalımda sonra hep yaparım eve abla çağırcam kalp atışını duyunca

Siz daha hakimisiniz süreç nasıl ilerlemiştii
Canım oğlumdada 10. Gün kan verdim 918 gibi bi değer çıkmıştı sonra 12. Gün 11.400 oldu tolga hoca bir daha kan verme haftaya gel keseye bakalım dedi 6+1 e denk gelmişti o gün hem keseyi hem kalp atışını gördük sonrası normal gebelik kontrolleri gibi ilerledi 13. Haftaya kadar progestana devam ettik ama doğuma kadar da kan sulandırıcıyı kesmedi sadece

teşekkür ederim bakalım bizleri ne zaman çağıracak

Ay benden kesti bugün doktor coraspini ya

Oğlunda bi belirtin olmuş muydu hissetmiş miydin sonuçta hcg 900lerde ya merak ettim

Kızlar yeni öğrenenlere hayırlı olsun öncelikle Allahım hepimizin tamamına erdirsin inşallah ben iki kez kan verdim 8 ve 10. Günler doktoruma değeri söyledim bugün verdim ama aramadım söyledim bana 13 Aralık gün verdi kalp atışı ve kese için fakat ben hiç anlamadım daha çok az bir değer neye göre 10 gün sonra dedi duyduğunda değer 300.75 ti kaldı 8 gün bugün ise değerim 517.14 ne ara kalp ve keselik olacak aklım pek karıştı üstelik de 2.5 saatlik yol gideceğim

Bugün de olağan adet günüm pek ağrılıydı baya hissettirdi kendini regl ağrısı gün boyu umarım normaldir çünkü ben de hareket halindeyim

Bugün de olağan adet günüm pek ağrılıydı baya hissettirdi kendini regl ağrısı gün boyu umarım normaldir çünkü ben de hareket halindeyim
Normal canım regli günüm ve sonraki gün benimde çok ağrım oldu hatta sonra tüm belirtiler kayboldu

Saat 20.20de kan verdim hala sonuc cikmadi. Özel hastane. 2 saate cıkması gerekmez mi? Midem bulanıyor acaba stresten mi

Beni de 12 Aralık'ta çağırdı. İlk değeri 71.9 ikincisi 213.2
Yükseldi ama yine de ilk değer ortada bir değer olduğu için tedbir amaçlı erken çağırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…