- 6 Mart 2015
- 29
- 13
- 288
- 29
Banada 3.gün embriyosu transfer edilecek. 3.gün embriyosu transfer edilen daha az kişi var sanırım pek yorum bulamıyorum bulmuşken hemen sorayım dedimBende merak ediyorum benimde 3. Gün embriyosu erken diye test veremiyorum 14. Günü bekliyorum
Sizede 3. Gü embriyosu mu transfer edildi
3 gün embriyosu çift embriyo transferi yapıldı başka embriyomda yoktu zaten o yüzden 3. Günde dondurdular.Banada 3.gün embriyosu transfer edilecek. 3.gün embriyosu transfer edilen daha az kişi var sanırım pek yorum bulamıyorum bulmuşken hemen sorayım dedimDoktorunuz herhangi birşey dedimi, sizinkinin kalitesi ney
Benimde ağrım var halaBenim hala devam ediyor ağrı
Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bizimkide birebir aynı bizde de sadece 2 tane vardı, biri daha iyi diğeri orta. Ama biz yaştan dolayı çift yapamadık tek verecekler. Sizin yaş kaçtı3 gün embriyosu çift embriyo transferi yapıldı başka embriyomda yoktu zaten o yüzden 3. Günde dondurdular.
Biri iyi kalite biri orta kalite
Herşey istediğimiz gibi dedi doktor hormonlar rahim kalınlığı
Embriyoların tutulmasını bekleyeceğiz
Bende bulamıyorum 3. Gün embriyosunda kaçıncı gün kaç beta hcg ile pozitif gördüler merak ediyorum açıkçası kendimi 5. Gün embriyosu ile transfer edenlerle kıyas edemiyorumBanada 3.gün embriyosu transfer edilecek. 3.gün embriyosu transfer edilen daha az kişi var sanırım pek yorum bulamıyorum bulmuşken hemen sorayım dedimDoktorunuz herhangi birşey dedimi, sizinkinin kalitesi neydi
Nasıl bir ağrı pekiBenimde ağrım var hala
Amin hepimiz inşallahUmarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bizimkide birebir aynı bizde de sadece 2 tane vardı, biri daha iyi diğeri orta. Ama biz yaştan dolayı çift yapamadık tek verecekler. Sizin yaş kaçtı
Evet çok haklısınız bende her konu başlığına yazıyorum neredeyseBende bulamıyorum 3. Gün embriyosunda kaçıncı gün kaç beta hcg ile pozitif gördüler merak ediyorum açıkçası kendimi 5. Gün embriyosu ile transfer edenlerle kıyas edemiyorum
Benim de öyle çok yürüdüğümde ya da ayakta kaldığımda ağrı vuruyor, kasığıma sağ tarafa da oluyor komple de oluyor. Ama uzanınca yatınca. GeçiyorNasıl bir ağrı peki
Ben uzun süre ayakta durunca ya da ani bir hareket yapınca sağ kasıkta ağrı oluyor. Bazen de solda ama çoğunlukla sağda ağrı oluyor. Uzaninca hafifliyor geçiyor. Çok şiddetli değil diye bekliyorum doktora söylemedim hiç
Gerçekten hepimizin süreci farklı sağlıkla kavuşalımda sonra toplu bebek buluştırması yaparızBenim hala devam ediyor ağrı
Geç tutunma olmuş olabilir sonuçta artışınız iyi değil mi? endişe etmeyin bence değeriniz hiçte düşük durmuyor doktorunuz sağlama almak istiyordurKızlar ben hala çok tedirginim t+11 de ikinci beta 156 geldi doktor 4 gün sonra tekrar istedi sordum ilk deger düşük oldugu için artış görmek istiyorum dedi ilk değer 53 tü sıkıntı yoktur demi yarın ben gizlice yaptırsam baktırsam bir şey olur mu yarın t+13 oluyor een son verdiğimden 48 saat geçmiş oluyor
Doktorlar tedbir amaçlı diyorlardır sürekli kan vermekte iyi değil zaten 4 gün sonraki artışa göre o size durumu söyler 53ten 156ys artmış sonuçta 2 kat geçmiş küçük değerlerle sağlıklı gebelik yaşayanda çok bence bekleyinKızlar ben hala çok tedirginim t+11 de ikinci beta 156 geldi doktor 4 gün sonra tekrar istedi sordum ilk deger düşük oldugu için artış görmek istiyorum dedi ilk değer 53 tü sıkıntı yoktur demi yarın ben gizlice yaptırsam baktırsam bir şey olur mu yarın t+13 oluyor een son verdiğimden 48 saat geçmiş oluyor
İşte bilemedim neden istedi aklıma takıldı benimde inşallah bekleyeceğim pazartesi veririmGeç tutunma olmuş olabilir sonuçta artışınız iyi değil mi? endişe etmeyin bence değeriniz hiçte düşük durmuyor doktorunuz sağlama almak istiyordur
İnşallah canım bekleyeceğimDoktorlar tedbir amaçlı diyorlardır sürekli kan vermekte iyi değil zaten 4 gün sonraki artışa göre o size durumu söyler 53ten 156ys artmış sonuçta 2 kat geçmiş küçük değerlerle sağlıklı gebelik yaşayanda çok bence bekleyin
Evet uzaninca geçiyor o beni rahatlatıyor. Kafamı tek karistiran her iki yan da ağrıyor ama sağ bir tık daha çokBenim de öyle çok yürüdüğümde ya da ayakta kaldığımda ağrı vuruyor, kasığıma sağ tarafa da oluyor komple de oluyor. Ama uzanınca yatınca. Geçiyor
İnşallah yaGerçekten hepimizin süreci farklı sağlıkla kavuşalımda sonra toplu bebek buluştırması yaparız
Ben de senin gibi bu konuda biraz tedirginim ama bir yandan da artmış olduğu için iyi düşünmeye çalışıyorumKızlar ben hala çok tedirginim t+11 de ikinci beta 156 geldi doktor 4 gün sonra tekrar istedi sordum ilk deger düşük oldugu için artış görmek istiyorum dedi ilk değer 53 tü sıkıntı yoktur demi yarın ben gizlice yaptırsam baktırsam bir şey olur mu yarın t+13 oluyor een son verdiğimden 48 saat geçmiş oluyor
Kadın doğumcular böyle hepsi sert valla ben sordum niye böyle davranıyorsunuz demiştim umut verip sonradan olmayınca bizim üstümüze geliyorlar artık emin olmadan soğuk geliyorum demişti onun için normal bu davranışıKızlar ben hala çok tedirginim t+11 de ikinci beta 156 geldi doktor 4 gün sonra tekrar istedi sordum ilk deger düşük oldugu için artış görmek istiyorum dedi ilk değer 53 tü sıkıntı yoktur demi yarın ben gizlice yaptırsam baktırsam bir şey olur mu yarın t+13 oluyor een son verdiğimden 48 saat geçmiş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?