19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Bende merak ediyorum benimde 3. Gün embriyosu erken diye test veremiyorum 14. Günü bekliyorum
Sizede 3. Gü embriyosu mu transfer edildi
Banada 3.gün embriyosu transfer edilecek. 3.gün embriyosu transfer edilen daha az kişi var sanırım pek yorum bulamıyorum bulmuşken hemen sorayım dedim Doktorunuz herhangi birşey dedimi, sizinkinin kalitesi neydi

Banada 3.gün embriyosu transfer edilecek. 3.gün embriyosu transfer edilen daha az kişi var sanırım pek yorum bulamıyorum bulmuşken hemen sorayım dedim Doktorunuz herhangi birşey dedimi, sizinkinin kalitesi ney
3 gün embriyosu çift embriyo transferi yapıldı başka embriyomda yoktu zaten o yüzden 3. Günde dondurdular.
Biri iyi kalite biri orta kalite
Herşey istediğimiz gibi dedi doktor hormonlar rahim kalınlığı
Embriyoların tutulmasını bekleyeceğiz

Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bizimkide birebir aynı bizde de sadece 2 tane vardı, biri daha iyi diğeri orta. Ama biz yaştan dolayı çift yapamadık tek verecekler. Sizin yaş kaçtı

Banada 3.gün embriyosu transfer edilecek. 3.gün embriyosu transfer edilen daha az kişi var sanırım pek yorum bulamıyorum bulmuşken hemen sorayım dedim Doktorunuz herhangi birşey dedimi, sizinkinin kalitesi neydi
Bende bulamıyorum 3. Gün embriyosunda kaçıncı gün kaç beta hcg ile pozitif gördüler merak ediyorum açıkçası kendimi 5. Gün embriyosu ile transfer edenlerle kıyas edemiyorum

Benimde ağrım var hala
Nasıl bir ağrı peki
Ben uzun süre ayakta durunca ya da ani bir hareket yapınca sağ kasıkta ağrı oluyor. Bazen de solda ama çoğunlukla sağda ağrı oluyor. Uzaninca hafifliyor geçiyor. Çok şiddetli değil diye bekliyorum doktora söylemedim hiç

Kızlar ben bu siteyi yeni kullanıyorum tüp bebek transferi olmadim sadece asilama oldum ve asilamanin 9. Günümdeyim grip oldum öksürmekten canim çıktı resmen bu tutunmayi etkiler mi aranızda bilen var mi bu arada Rabbim herkesin sonuçlarını pozitif çıkarsın inşallah

Bende bulamıyorum 3. Gün embriyosunda kaçıncı gün kaç beta hcg ile pozitif gördüler merak ediyorum açıkçası kendimi 5. Gün embriyosu ile transfer edenlerle kıyas edemiyorum
Evet çok haklısınız bende her konu başlığına yazıyorum neredeyse ben doktora sorduğumda 3.günlerde 12.günde kesin sonucu öğrenirsiniz demişti ama bende bilmiyorum kaçla pozitif gördüklerini. Umarım bu kadar emeğimize pozitif haberler alalım

Benim de öyle çok yürüdüğümde ya da ayakta kaldığımda ağrı vuruyor, kasığıma sağ tarafa da oluyor komple de oluyor. Ama uzanınca yatınca. Geçiyor

Kızlar ben hala çok tedirginim t+11 de ikinci beta 156 geldi doktor 4 gün sonra tekrar istedi sordum ilk deger düşük oldugu için artış görmek istiyorum dedi ilk değer 53 tü sıkıntı yoktur demi yarın ben gizlice yaptırsam baktırsam bir şey olur mu yarın t+13 oluyor een son verdiğimden 48 saat geçmiş oluyor

Geç tutunma olmuş olabilir sonuçta artışınız iyi değil mi? endişe etmeyin bence değeriniz hiçte düşük durmuyor doktorunuz sağlama almak istiyordur

Doktorlar tedbir amaçlı diyorlardır sürekli kan vermekte iyi değil zaten 4 gün sonraki artışa göre o size durumu söyler 53ten 156ys artmış sonuçta 2 kat geçmiş küçük değerlerle sağlıklı gebelik yaşayanda çok bence bekleyin

Geç tutunma olmuş olabilir sonuçta artışınız iyi değil mi? endişe etmeyin bence değeriniz hiçte düşük durmuyor doktorunuz sağlama almak istiyordur
İşte bilemedim neden istedi aklıma takıldı benimde inşallah bekleyeceğim pazartesi veririm

İnşallah canım bekleyeceğim

Benim de öyle çok yürüdüğümde ya da ayakta kaldığımda ağrı vuruyor, kasığıma sağ tarafa da oluyor komple de oluyor. Ama uzanınca yatınca. Geçiyor
Evet uzaninca geçiyor o beni rahatlatıyor. Kafamı tek karistiran her iki yan da ağrıyor ama sağ bir tık daha çok

Ben de senin gibi bu konuda biraz tedirginim ama bir yandan da artmış olduğu için iyi düşünmeye çalışıyorum
Benim fikrim doktorun söylediği günde test yapmalısın. Daha fazla stres yaşama sonucu beklerken. Doktorun dediği gün verince sonucu yollar rahatlarsin inşallah

Kadın doğumcular böyle hepsi sert valla ben sordum niye böyle davranıyorsunuz demiştim umut verip sonradan olmayınca bizim üstümüze geliyorlar artık emin olmadan soğuk geliyorum demişti onun için normal bu davranışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…