Bende çok merak ettim inşallah güzeldir sonucıMerak ettik canım seni çıkmadı mı sonucun
Gözün aydiiinnnkızlar allahıma şükürler olsun ben hamileyim pozitif haberini aldım
Hayırlı olsun canım sağlıklı bi şekilde artar inşallah değerlerin bebişine kavuşursunkızlar allahıma şükürler olsun ben hamileyim pozitif haberini aldım
Çok teşekkür ederim canıım çok dualarınız içinGözün aydiiinnn
Ayy üst üste güzel haberlerMerhaba 11. Gün sonucum 96çok mutlu oldum bana 4 gün sonra tekrar verin dediler
Hayırlı olsunMerhaba 11. Gün sonucum 96çok mutlu oldum bana 4 gün sonra tekrar verin dediler
İnşallah canım amiinn çok sağolHayırlı olsun canım sağlıklı bi şekilde artar inşallah değerlerin bebişine kavuşursun
Tabiki ederim canım
kızlar allahıma şükürler olsun ben hamileyim pozitif haberini aldım
Kaçıncı gün embriyolarıydı acaba? Kucağınıza alın sağlıkla umarımMerhaba 11. Gün sonucum 96çok mutlu oldum bana 4 gün sonra tekrar verin dediler
Çok sevindim canım değerin kaç geldikızlar allahıma şükürler olsun ben hamileyim pozitif haberini aldım
Harika buna çok sevindikkızlar allahıma şükürler olsun ben hamileyim pozitif haberini aldım
Ay gözün aydın en çok seni merak ettim galiba çok sevindim ay kızlar maşallah bu ay uğurlu geldi çoğumuz pozitifi aldıkkızlar allahıma şükürler olsun ben hamileyim pozitif haberini aldım
İnşallah allah isteyen herkese nasip etsin 5. Gün tek embiroKaçıncı gün embriyolarıydı acaba? Kucağınıza alın sağlıkla umarım
Çoook sevindim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun inşallahhhh <3kızlar allahıma şükürler olsun ben hamileyim pozitif haberini aldım
Kızlar ılk defa tüp bebek deneyen ve tutanda varmı aranızdaİnşallah allah isteyen herkese nasip etsin 5. Gün tek embiro
Benim ilk tüp bebek ama benim 10 yaş oglum var, 2. Dogal gebelik kürtaj oldu, bu kez tüp bebek denemek istedim ve beta iyi geldi, devamı da iyi gelisir ve sağlikla dogar insallah, süreç hepimiz icin hem uzun hem zorlu Allah yardımcimiz olsunKızlar ılk defa tüp bebek deneyen ve tutanda varmı aranızda
Çook sevindim canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimkızlar allahıma şükürler olsun ben hamileyim pozitif haberini aldım
5. Gündü canıımm 4bbKaçıncı gün embriyolarıydı acaba? Kucağınıza alın sağlıkla umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?