• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

İşe ara verdim
Evde hiçbir iş yapmıyorum. Sağ olsun her şeyi eşim yapıyor 🤭
Bende evdeyim izin aldım bir şey yapmıyorum evde bol bol yürüyorum birde progestan iğnesi için dışarı çıktığımızda yürüyorum sakin yavaş yavaş

İyiyim çok şükür canım dinlen bol bol 🙏🏻
Çalışıyorum dinlenmeye ama oğlum gelince pek mümkün olmuyor anne yemek, anne oyun diye sürekli peşimde çok hareketli ani hareketler vs yapıyor sürekli tedirginlik😬

Bende iyyiim, tuvalete çıkabildim dün, ılık su içtim bence onun etkisi oldu. Bir şey sorcam, uyuyordum zil çaldı hızlı hızlı kalktım kargoymuş telefonu alcam diye acele ettim bir şey olmaz dedi o kadardan. Benim sol tarafımda hafif kasılma var öyle yürüdüm diye mi bilemedim biran korktum

Bende iyyiim, tuvalete çıkabildim dün, ılık su içtim bence onun etkisi oldu. Bir şey sorcam, uyuyordum zil çaldı hızlı hızlı kalktım kargoymuş telefonu alcam diye acele ettim bir şey olmaz dedi o kadardan. Benim sol tarafımda hafif kasılma var öyle yürüdüm diye mi bilemedim biran korktum
Birşey olmaz allahın izniyle merak etmeyin

Ben izin aldım bu hafta evde dinleneceğim. Genel olarak bir iş yapmamaya çalışıyorum da öyle ayakta ağır olmayan şeyleri yapıyorum. O kadar hareket etmek iyi zaten yoksa bel ağrısı da artıyor.

Bende aynı seyi yaşadım canım bir şey olmaz korkma

Belirti arama lütfen ben oğlumda hiç belirti yaşamadım şimdi 4 yaşında 🤭 bu seferde t+2. Gün bugün yorulunca kasık ağrım oluyor sadece başja birşey yok hatta o kadar yokki hiç transfer olmamış gibi hissediyorum 😊
Yarın t+7 idrar yapsam mı diye düşünüyorumm artık çıkar mı kiii 🥹🙏🏼

Oh ne güzel ben mecburi ilk günden ayakladım ev süpürüp silmek dışında her şeyi yapıyorum afacan bir oğluö var onun ihtiyaçlarını karşılıyorum mecbur eğilmek, yere oturup kalkmak vs her şeyi yapıyorum umarım kötü sonucu olmaz 🥲
Bence kötü etkilemez. Tüp Bebek değil de şuan plansiz haberinizin olmadığı bir gebelik olsaydı bilmeden yine onunla ilgilenmeye devam edecektiniz 😇🥰

Bende evdeyim izin aldım bir şey yapmıyorum evde bol bol yürüyorum birde progestan iğnesi için dışarı çıktığımızda yürüyorum sakin yavaş yavaş
Evet evet ben de evde yürüyüş yapıyorum. Kesinlikle tamamen yatmanın bir fayfasi yoktur

Yarın t+7 idrar yapsam mı diye düşünüyorumm artık çıkar mı kiii 🥹🙏🏼
Benim fikrim, yapmamalisin. Test erken olduğu için Allah korusun yanlış bir negatif moralini çok bozar çok üzer. Ya da değer düşük gelirse yükselecek mi stresi yaşayacaksın. İki gün kalmış zaten. 7 gün dayanan iki gün de dayanabilir.
Tabi yine de sen bilirsin😇🥰

Herkese günaydın dilerim herkesin süreci iyi güzel geçiyordur ve dilerim hepimiz o güzel haberi alırız 5.günden herhangi bir belirtim yok arada bel ağrısı oluyor oda adetime 5 gün var ondan diye düşünüyorum dondurulmuş embriyoda belirti daha az olurmuş tazeye göre

Ben t+6 da yaptım çook silik çıktı 🙈 ama kendimi hep daha çok erken eğer negatif çıkarsa üzülmicem diye hazırlayarak yaptım ☺️
Maşallah dilerim pozitiftir bende yaptım bitane sabah hiçbirşey çıkmadı labuquick hiç kuruma çizgisi yapmıyor dendi ondan almıştım internetten bu testi sonra baktım çıkmış kuruma çizgisi artık nasip

Birde arkadaşlar 5.gün çift embriyo transferi oldum ona rağmen doktorum testimi 14 gün sonraya vermiş bayağı şaşırdım

Maşallah dilerim pozitiftir bende yaptım bitane sabah hiçbirşey çıkmadı labuquick hiç kuruma çizgisi yapmıyor dendi ondan almıştım internetten bu testi sonra baktım çıkmış kuruma çizgisi artık nasip
Ben de çok önceden prodoctor almıştım 12 li 🙈 her sabah onu yapıp duruyorum. Eşim kan verene kadar idrar yapmıcam diyordun şimdi her gün test mi yapacaksın diyor 😅 Gördüğüm tek çizgilerin acısını çıkarıyorum diyorum🥰 Allahım herkese nasip etsin inşallah devamı da güzel olur hepimiz sağ salim kavuşuruz yavrularımıza 🌸

Birde arkadaşlar 5.gün çift embriyo transferi oldum ona rağmen doktorum testimi 14 gün sonraya vermiş bayağı şaşırdım
Benim de 5. Gün bana da 11 gün sonraya verdi burda da görüyorum her doktor farklı gün veriyor canım senin doktorun baya yüksek değer görmek istiyor anlaşılan ☺️

Benim de 5. Gün bana da 11 gün sonraya verdi burda da görüyorum her doktor farklı gün veriyor canım senin doktorun baya yüksek değer görmek istiyor anlaşılan ☺️
Galiba birkez kimyasal geçirdiğim için bunda emin mi olmak istiyor anlamadım ama umarım sağlıkla bizimledirler aminnn 🥹❤️

Back
X