• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Evet süreç çok zor ve yıpratıcı aslında benim daha öncede 2 defa tuttu ama düşük oldu o yüzden bundan sonrasındaki bekleyişte benim için stresli oluyor ne diyelim Allah hayırlısını versin hepimiz için☺️
Merhaba tebrikler 🌸 adet günü e2 ye bakılmış mıydı sizin

27 Kasım'da transfer oldum. 3.gunum, çok heyecanlı degilmi ya🥹 İlk trasferim olduğu için mi nedir. Ben bayağı hamile gibi hissediyorum 🥰🥰

Burada çok fazla yorum okudum. Şunu anladım eğer belirti yoksa hissizlik varsa yüksek ihtimalle sonuç pozitif oluyor. Ve içimde senin pozitif alacağına dair güzel bir his var. Aksine adet agrilari çeken kişilerin durumu daha sıkıntılı. Sonuç pozitif de olabilir, gerçekten adet belirtiisi de olabilir. Çok daha zor de karmaşık. Kendini üzme ve test gününü bekle 🌸
Teşekkür ederim ebru ben inanıyorum ki ikimizde pozitifi göreceğiz ❤️bu süreç çok karmakarışık maalesef ben çoğunlukla gebelik belirtileri ve adet belirtilerinin çok benzediğini okudum o sebeple sanırım endişem ama burda hepimizin pozitif olmasını çok çok isterim

Kızlar selam , hiç bir belirtim yoktu sonucum negatif oldu. Arkadaşım iki bebeğinde hiç bekirtisi yoktu ikisi de poz oldu. Cidden belirtilere hiç takılmayın 🍀

E Ebruha selam canım ben sabahtan beri memoriale bağlanmaya çalışıyorum sehir dışından gelicem ya pzrtesi için baska bir numara var mı randevu için ?

Benim dünden beridir ciddi adet sancım var. Yaptığım yanlış biliyorum ama dünden beridir ağlıyorum. Neye yarayacaksa sanki 😇
Benimde çok sancım vardı dün negatif aldım hormonlarimiz oynuyor zaten rahatlayacaksan ağla bence

Teşekkür ederim ebru ben inanıyorum ki ikimizde pozitifi göreceğiz ❤️bu süreç çok karmakarışık maalesef ben çoğunlukla gebelik belirtileri ve adet belirtilerinin çok benzediğini okudum o sebeple sanırım endişem ama burda hepimizin pozitif olmasını çok çok isterim
Yine de iyi düşün. Benimki kadar karmaşık bir durumun yoktu diye hatırlıyorum. Benim hormonlarım fazlasıyla iyi. Her şey çok güzel. Ama endometriozisim son evrede yumurtalıkların dahi yer değiştirmiş. İç organlarımı yapıştırmış. İlk denemede hemen pozitif beklemek benim için fazla iyimserdi. Yine de Allah'tan ümit kesilmez dua edelim inşallah hayırlı sonuç alırız hepimiz 😇

Yine de iyi düşün. Benimki kadar karmaşık bir durumun yoktu diye hatırlıyorum. Benim hormonlarım fazlasıyla iyi. Her şey çok güzel. Ama endometriozisim son evrede yumurtalıkların dahi yer değiştirmiş. İç organlarımı yapıştırmış. İlk denemede hemen pozitif beklemek benim için fazla iyimserdi. Yine de Allah'tan ümit kesilmez dua edelim inşallah hayırlı sonuç alırız hepimiz 😇
Rabbim ol derse olur herşeye rağmen yaşları kaç olup tüp bebekle hamile kalan var ilk denemede geçen gördüm biri ilk betasını vermiş düşükmüş ikinci betası daha düşük çıkmış ama üçüncüsü ilk ikisinden çok daha fazla yükselmiş biz elimizden geleni yaptık gerisi bol dua ben sana diyorum ama seninle aynı hisleri paylaşıyorum emin ol insanın kendine faydası olmayabiliyor maalesef

Eklentiler

• IMG_4188.webp
    IMG_4188.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 17
Rabbim ol derse olur herşeye rağmen yaşları kaç olup tüp bebekle hamile kalan var ilk denemede geçen gördüm biri ilk betasını vermiş düşükmüş ikinci betası daha düşük çıkmış ama üçüncüsü ilk ikisinden çok daha fazla yükselmiş biz elimizden geleni yaptık gerisi bol dua ben sana diyorum ama seninle aynı hisleri paylaşıyorum emin ol insanın kendine faydası olmayabiliyor maalesef
Bunca olumsuzluğun içinde tek tesellim hormonlarım normal geride hala bir sürü embriyom var kaliteleri iyi. Allah kerim elbet bir gün olacak. Dualarıma seni de katacağım.guzel haberler alacaksın inşallah ❤️

Bunca olumsuzluğun içinde tek tesellim hormonlarım normal geride hala bir sürü embriyom var kaliteleri iyi. Allah kerim elbet bir gün olacak. Dualarıma seni de katacağım.guzel haberler alacaksın inşallah ❤️
İnşallah sende dualarımdasın 🤍 bende öyle düşünüyorum

Benim dünden beridir ciddi adet sancım var. Yaptığım yanlış biliyorum ama dünden beridir ağlıyorum. Neye yarayacaksa sanki 😇
Ben transferden sonra 7 gün hiçbir belirti ağrı yaşamadım ama 7. Gün itibariyle 2 gündür ciddi adet belirtileri yaşamaya başladım. Bugün pozitif sonucu gördüm ama adet belirtilerini hala yaşıyorum stres yapmayın benim 5. Denemem ve bu tutan 3. Transferim ama hepsinde belirtilerim farklı zamanda oluyordu yada hiç olmuyordu

Ben transferden sonra 7 gün hiçbir belirti ağrı yaşamadım ama 7. Gün itibariyle 2 gündür ciddi adet belirtileri yaşamaya başladım. Bugün pozitif sonucu gördüm ama adet belirtilerini hala yaşıyorum stres yapmayın benim 5. Denemem ve bu tutan 3. Transferim ama hepsinde belirtilerim farklı zamanda oluyordu yada hiç olmuyordu
Sağlikla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰 buradan birinin pozitif sonucunu görünce sanki kendim almışım gibi içten sevinip dualar ediyorum onun için. İnşallah buradaki herkes böyle güzel sonuçlar alır kimse üzülmez 🥰
Teşekkür ederim. Kan sonucunu görene kadar dua etmeye devam edeceğim Allah'tan ümit kesilmez 😇

Back
X