- 21 Kasım 2025
- 38
- 10
- 3
- 29
Merhaba tebriklerEvet süreç çok zor ve yıpratıcı aslında benim daha öncede 2 defa tuttu ama düşük oldu o yüzden bundan sonrasındaki bekleyişte benim için stresli oluyor ne diyelim Allah hayırlısını versin hepimiz için![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba tebriklerEvet süreç çok zor ve yıpratıcı aslında benim daha öncede 2 defa tuttu ama düşük oldu o yüzden bundan sonrasındaki bekleyişte benim için stresli oluyor ne diyelim Allah hayırlısını versin hepimiz için![]()
Evet görünüyor maşallah ne saman transfer olmıltunuzArkadaşlar ben dayanamadım transferimin 9. Günümde test yaptımm ne diyorsunuuzz?Eki Görüntüle 3679432
Teşekkür ederim ebru ben inanıyorum ki ikimizde pozitifi göreceğizBurada çok fazla yorum okudum. Şunu anladım eğer belirti yoksa hissizlik varsa yüksek ihtimalle sonuç pozitif oluyor. Ve içimde senin pozitif alacağına dair güzel bir his var. Aksine adet agrilari çeken kişilerin durumu daha sıkıntılı. Sonuç pozitif de olabilir, gerçekten adet belirtiisi de olabilir. Çok daha zor de karmaşık. Kendini üzme ve test gününü bekle![]()
Ya varisBenim dünden beridir ciddi adet sancım var. Yaptığım yanlış biliyorum ama dünden beridir ağlıyorum. Neye yarayacaksa sanki![]()
Benimde çok sancım vardı dün negatif aldım hormonlarimiz oynuyor zaten rahatlayacaksan ağla benceBenim dünden beridir ciddi adet sancım var. Yaptığım yanlış biliyorum ama dünden beridir ağlıyorum. Neye yarayacaksa sanki![]()
Yine de iyi düşün. Benimki kadar karmaşık bir durumun yoktu diye hatırlıyorum. Benim hormonlarım fazlasıyla iyi. Her şey çok güzel. Ama endometriozisim son evrede yumurtalıkların dahi yer değiştirmiş. İç organlarımı yapıştırmış. İlk denemede hemen pozitif beklemek benim için fazla iyimserdi. Yine de Allah'tan ümit kesilmez dua edelim inşallah hayırlı sonuç alırız hepimizTeşekkür ederim ebru ben inanıyorum ki ikimizde pozitifi göreceğizbu süreç çok karmakarışık maalesef ben çoğunlukla gebelik belirtileri ve adet belirtilerinin çok benzediğini okudum o sebeple sanırım endişem ama burda hepimizin pozitif olmasını çok çok isterim
Çok teşekkür ederim okuyacağımYa varis
Ya kuddus
Ya musavvir
Ya şafi zikirlerini elini rahmine koyup bol bol oku
Rabbim ol derse olur herşeye rağmen yaşları kaç olup tüp bebekle hamile kalan var ilk denemede geçen gördüm biri ilk betasını vermiş düşükmüş ikinci betası daha düşük çıkmış ama üçüncüsü ilk ikisinden çok daha fazla yükselmiş biz elimizden geleni yaptık gerisi bol dua ben sana diyorum ama seninle aynı hisleri paylaşıyorum emin ol insanın kendine faydası olmayabiliyor maalesefYine de iyi düşün. Benimki kadar karmaşık bir durumun yoktu diye hatırlıyorum. Benim hormonlarım fazlasıyla iyi. Her şey çok güzel. Ama endometriozisim son evrede yumurtalıkların dahi yer değiştirmiş. İç organlarımı yapıştırmış. İlk denemede hemen pozitif beklemek benim için fazla iyimserdi. Yine de Allah'tan ümit kesilmez dua edelim inşallah hayırlı sonuç alırız hepimiz![]()
Bende bir yapayım çıkmama ihtimalinide düşünerek çok üzülmem diyorum ama bilemedimBende t+5teyim bugün iğne için hastaneye gidince kan mı versem dedim ama cesaret edemedim
Bunlarıda oku bol bolÇok teşekkür ederim okuyacağım![]()
Negatif çıkıp pozitifemi döndü sonra pekiSakın verme çok pişman olursun ben verdim kalan günleri kendime zehir ettim
Bunca olumsuzluğun içinde tek tesellim hormonlarım normal geride hala bir sürü embriyom var kaliteleri iyi. Allah kerim elbet bir gün olacak. Dualarıma seni de katacağım.guzel haberler alacaksın inşallahRabbim ol derse olur herşeye rağmen yaşları kaç olup tüp bebekle hamile kalan var ilk denemede geçen gördüm biri ilk betasını vermiş düşükmüş ikinci betası daha düşük çıkmış ama üçüncüsü ilk ikisinden çok daha fazla yükselmiş biz elimizden geleni yaptık gerisi bol dua ben sana diyorum ama seninle aynı hisleri paylaşıyorum emin ol insanın kendine faydası olmayabiliyor maalesef
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunBunlarıda oku bol bol
İnşallah sende dualarımdasınBunca olumsuzluğun içinde tek tesellim hormonlarım normal geride hala bir sürü embriyom var kaliteleri iyi. Allah kerim elbet bir gün olacak. Dualarıma seni de katacağım.guzel haberler alacaksın inşallah![]()
Teşekkür ederimMerhaba tebrikleradet günü e2 ye bakılmış mıydı sizin
Ben transferden sonra 7 gün hiçbir belirti ağrı yaşamadım ama 7. Gün itibariyle 2 gündür ciddi adet belirtileri yaşamaya başladım. Bugün pozitif sonucu gördüm ama adet belirtilerini hala yaşıyorum stres yapmayın benim 5. Denemem ve bu tutan 3. Transferim ama hepsinde belirtilerim farklı zamanda oluyordu yada hiç olmuyorduBenim dünden beridir ciddi adet sancım var. Yaptığım yanlış biliyorum ama dünden beridir ağlıyorum. Neye yarayacaksa sanki![]()
Sağlikla kucağınıza alırsınız inşallahBen transferden sonra 7 gün hiçbir belirti ağrı yaşamadım ama 7. Gün itibariyle 2 gündür ciddi adet belirtileri yaşamaya başladım. Bugün pozitif sonucu gördüm ama adet belirtilerini hala yaşıyorum stres yapmayın benim 5. Denemem ve bu tutan 3. Transferim ama hepsinde belirtilerim farklı zamanda oluyordu yada hiç olmuyordu