19 yaşındayım ve 45 yaşında bi adama aşık oldum

Ben seni yadırgamıyorum lütfen yanlış anlama.benim halamın kızı da 25yaşında ama adam 45 evlenmiş boşanmış ve üç çocuk babasi kuzenim de mimar .adam yabancı uyruklu ailede biliyor adam da iste ben pedofilimiyim diye kendisinde şüphe duyuyor .ve surekli ayrılmak istiyor ayrilamiyor bunun için psikatriye falan bile gitti .ikisinin arasında sevgi bağı var .hepimizde kabullendik artık ama adam cinsel yönden kuzenime asla yaklasmadî ve evlenmeyi düşünüyorlar artık bir nevi acun i.ve hande subaşı gibi bir durum .karşındaki adam pedofili değilse ilerde evlenebilirsin, ama bu yaşta bunları yasamani tasviye etmiyorum. Özellikle bu yaşta cinsel ilişki ne kadar doğru geliyor sana ailen bunu nasıl karşılar ve diyelim ki ayrıldınız bununla nasıl devam edeceksin yani rotan yok .o yüzden emin adımlar olsun hayatında belirsizlikler değil .kendine iyi bak.

Demek ki senin de rahatsız olduğun bişeyler var ki buraya konu açmışsın.Yaşın daha çok küçük.Tecrübesizsin ve ilk yaşadığın hoşlantıyı aşk sanmışsın.Bir an önce bitirmen daha sağlıklı.Yaş farkı çok çok fazla.Senin en genç verimli çağlarında adam 50 yaşında olacak.Yani onun kızı yaşındasın.31 yaşındayım 40 yaşında biriyle görüşür müyüm bilemem.Ve senin kadar gözü kara değilim Halen...

Bizim bir akraba bu sebeb yüzünden kızını okuldan aldı, çok kızmıştık neden alıyorsunuz egitim önemli diye.
Şimdi anlıyorum ki bazen okusunda adam olsun kendini kurtarsın diye gözünün içine baktıgınız evlatlarınız inatla kendini yakma peşine düşüp gelecegini hiçe sayıyorsa varsın okumasın.

Dedigim kız da kaçmıştı adamla bulup geri getirdiler en azından.

Babası okumakta gözü olsaydı okuturdum ama demek ki degilmiş dedi.

Yaklasik 2 sene once, 25 yasindayken, gittigim bi kurstaki hoca cok kibar bi yaklasimla bana ilgisini belli etmisti.. Bosandigimi biliyodu, 43 yasinda, bosanmis, 2 cocuklu bi adam.. Hic bi sarkıntılık, saygisizlik olmadi, evlilik dusundugune de eminim ama ben yine de sinirlendim, hic etik bulmadim, hatta adami sinsi bi firsatci gibi gordum.. Belki oyle degildi ama ben cok irrite oldum, belki de bi duygum olmadigi icin o kişiye karşı, bilemiyorum.. Mesafemi de hep korumustum sukur..
"Seviyosan sorun olmaz", "Ask her seyi halleder" gibi zirvalara asla inanmiyorum.. Denklik cok onemli, kimse kendini kandirmasin..

19 yaş?
Sevgi dediğiniz şey geçecek sadece pişmanlık kalacak.
Hocaya da öeh yani aşık olacak başka birini bulamamış mı?

Aynen. Bazısının aklı bir karış havada derler ya öyle gerçekten. Bir tanıdığın kızı 18-19 yaşlarında bir sene önce civarı nişanlanmıştı nişanı atti. Bir gün denkgeldi annesi de yanında muhabbet ediyoruz. Ben evlenecegim diyor. Dedim ne acelen var annenin yanında dur iste tadını çıkart. Yok hemen olsa evleneceğim çocuk da yapacağım hemen dedi. Ve annesi bu sebepten dolayı üniversiteye göndermemis. Basedemem ben bununla diyerek. Ki iyi de yapmış çünkü kendisi kuzenlerine (27-31 yaşlarında ve bekarlar) ne biçim üniversite okudunuz, bir koca bulamadınız, ben olsam elli tane bulmuştum şimdiye diyen birisi.

N _negerekvar_ çok toysunuz . Hayatı sevgili yapmaktan, koca bulmaktan ibaret sanıyorsunuz. Bir de kızı yaşında çocuktan faydalanan adamı aklamaya çalışıyorsunuz. Allah akıl fikir versin tüm çocuklarımıza ne diyeyim.

sen her ne kadar en masum duygularınla öğretmenine duygusal birseyler hissediyor olsan da 45 yaşında bir adamın (hatta baban yaşında) bu duygulara karşılık veriyor olmasının masum bir tarafını göremiyorum maalesef, hele ki b ir de işin içine cinsellik girdiyse konu sapkınlık derecesinde kötü.

bak ben sana bir şey söyleyeim mi
benim öğrencilerimle yaşım çok yakın olmsına rağmen hepsi bana sevimli birer çocuklarmış gibi geliyor
öğrenciye karşı his beslemek ona yakınlık duymak hiiiç normal değil inanki
çok tuhaf hatta...ki aranızda kaç yaş var
resmen adam oh güzel gencecik kızı buldum yararlanayım derdinde evlenmez tabi ne diyecekler sübyancı derler adama rezil olur
öğretmen öğrencisine hiç o gözle bakar mı normalde ..bakmaz ..hasta o adam..

Ah ah ah ailelere öyle kızıyorum ki. Kontrolsüz internet telefon tablet kullanımı. Sonsuz özgürlük, her şeye evet demeler, kendi sorunlarından evladını unutmalar ah ah daha neler neler. Şimdi ben bu çocuğa ne diyeyim ki? Ailesi görmemiş, duymamış, biz ne yapabiliriz?
Aslında bu çocuğu istismar eden ailesidir. Ben çocuklara sonsuz özgürlük verilmesine karşıyım. Her şey ebeveyn kontrolünde olmalı ve ebeveynler her zaman nelerin yanlış nelerin doğru olacağını öğretmeli.
45 yaş nedir? O adamın da Allah bin belasını versin, yerin dibine batsın inşallah. Keşke senin aileni de bulabilsem.

Bi de ogrenci 18-19, ogretmen 23-24 olur, belki bi derece kabul edilebilir, yine de etik degil(ben de ogrencilerimi cocugum, kardesim gibi goruyorum) ama hic degilse arada ucurum yok.. Babasi yasinda olunca, isterse adam aşkından ölüyor olsun, kimse onay veremiyor.. Hatta adama kotu gozle bakiliyor direkt..

Hadi diyelim o yaşta ki adam böyle birine gerçekten aşık ama bu cinsel yönden kullanmazdi çünkü kız daha 18 yaşında yeni ergenlikten çıkmış en azindan belirli bir olgunluğa gelmesini beklerdi.benim de lisede arkadaşım okul müdürüne deli gibi aşıktı sürekli etrafında dolaşıyordu .hocam bunun farkındaydı ve aralarında en fazla 15 yaş vardı çünkü müdürümüz genç biriydi ilgisini fark etmişti. Katı ve sert asla davranmadı hep yumuşak davrandı .arkadaşımla daha cok ilgilendi ama bunu hep abi çizgisinde yaptı ve okul oku dedi mesleğini al eline diye hep kıza destek oldu dersleri düşünce kiza sürat yapıyordu kız da ders çalışıyordu .kız okudu suan öğretmen ve o hocamız bize bunun geçici olduğunu biliyordum kötü davransam okulu birakacakti umut versem doğru değil evliydi .şimdi iki iyi arkadaşlar ve bir evli biri de baskasiyla beraber yani en azından böyle davranabilirdi.

Babam 45 yaşındayken 4 tane çocuğu vardı ve ablam 21 yaşındaydı yani normal şartlar altında babanız yaşında bile olabilirdi bu adam yapmayin kendinize bunu unidesiniz hayat sizin için yeni başlıyor yeni insanlarla tanışın yeni hayatlar keşfedin.. karşınızdaki insanda gelişimini tamamlamamış resmen bu nedir ya..

Ben bu 2. Uyelikleri cozemiyorum
Aslinda taninmis uye olup elestiri almaktan cekindikleri icin mi aliyorlar
Zamanla buralari cozup biraz dalga geceyim egleneyim dusuncesiylemi??

Sanirim bu uyeninki 2. Cunku ilkinde yonetimden haberli alinabiliyor ve burakarda sık takilanda bunu biliyor

Umarim 20 sayfa insanlarin iyiniyetlerini somurerek eglenip mutlu olabilmissindir bosa gitmemis olsun bari

Konu fake mi? Konu sahibi ikinci üyelikten banlanmış. Neyse, bu tarz bir ilişki içinde olanlar için yazayım bari, devam edin aynen bu kafayla. 19 yaşa 45 yaş en ideali. Siz 30lu yaşlara gelince, sevdiceğinizi yanınızda dedeniz gibi gezdirir, tansiyon haplarını saatinde verir, ağrıyan dizlerini ovar, gözlüklerini siliverirsiniz. Yaşlı bakıcılığı, en güzel ilişki tipi

adam resmen sübyancı sapık...
evlenmeyi tabii ki düşünmez..
ah bu gençlerin akılları hiç mi çalışmıyor yaa..

Midem bulandı ya..19 yaşında tazecik bir kız nasıl 45 yaşındaki bir adama aşık olur.İnsanın midesi kaldırmaz.Adama piyango vurmuş resmen.Hayatının partisini vermişEvlerden uzak olun ikinizde

Şimdi hayal dünyasındasın. Gerçeği göremiyorsun ama şöyle düşün sen 30 yaşına geldiğinde o adam 56 yaşına gelecek yani deden yaşında olacak. Sen hayatının baharında o ise yaşlı biri olacak. Bir arkadaş ortamında baban mı diyecekler. Benim eşimle aram da 9 yaş var be ben çok minyonum beni lise öğrencisi sanıyorlar bi çocuğum olduğu halde. Eşimle yan yana abi kardeş gibi duruyoruz. Kalmış ki 16 yaş var aranız da çok çok fazla yakma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…