- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi _negerekvar_
-
Yok değmez,dipçik gibi adamlar varken onlarla vakit harcamayabenimki de 40 ına giriyor, bu sene saçları iyice beyazladı, sakallar zaten %50 beyaz, depresyona girdi, saçını boyamasan sende de beyaz vardır diyor, bul sana her beyaz için 50 lira vericem diyorum
kaslar da gevşemeye başladı, günde 1.5 saat kardiyo çalışıyor yaşlanmayacağım diye
acaba diyorum, artık maddi sorunlarını aşmış olmaları da cazip geliyor olabilir miama değmez yahu
benimki de 40 ına giriyor, bu sene saçları iyice beyazladı, sakallar zaten %50 beyaz, depresyona girdi, saçını boyamasan sende de beyaz vardır diyor, bul sana her beyaz için 50 lira vericem diyorum
kaslar da gevşemeye başladı, günde 1.5 saat kardiyo çalışıyor yaşlanmayacağım diye
acaba diyorum, artık maddi sorunlarını aşmış olmaları da cazip geliyor olabilir miama değmez yahu
Siz benim saniyorum ki ablam olacak yaslardasiniz. (Esinizin yasindan cikartiyorum bunu. Ben 26 yasindayim)
Universitede hala okuyorum ve bu sebeple kendimden daha genc kisilerle surekli iletisim halindeyim. Muhendislik okuyan 19 yasindaki kizin tek hayali seyma subasi olmak.
Cunku kolay kazanilan para
Gelecek kaygisi olmadan surulen hayat...
Hoslarina gidiyor. Kolay geliyor. Kendim bir baltaya sap olayim da su adami 3e katlayayim demek yok. Ogrenci halleriyle 3 bin maas alan adam gozlerine asiri zengin geliyor. Bilmiyorlar ki cabalasalar degil 3, 13 bin bile kazanirlar ilerleyen yillarda. Bir de bu adamlarin metresi oluyorlar birebir sahidim. Adam 3 5 gun bunlara para yediriyor sonra zaten diger eve zor yetiyor cocuk hasta okul parasi vs... bu kizlar ne umutla girdikleri ahlaksiz iliskiden kyk bursuna sukrediyorlar
çıtırık kızlar bu kılları kadayıf olmuş adamlarda ne buluyor onu anlamıyorum
Herşeyi anladımda bu adam hić evlenmemiş mi? Evli değil mi bu yaşa kadar neyi beklemiş.Kızlar, size içimi dökmek istiyorum. Bu aralar gerçekten çok ihtiyacım var. 19 yaşındayım henüz ve 45 yaşında bi adama aşığım. Karşılıklı da duygularımız. O yaşta adamla nerden tanıştın diye soracaksınız, lise sonda özel ders hocamdı, evimize gelip gidiyordu. Önce ben ilgi duymaya başladım, o istemedi, önümü kesmeye çalıştı beni yanlış yaptığıma ikna etmeye çalıştı ama hepsini istemeyerek yaptıgının farkındaydım. O da bana ilgi duyuyordu. Hiç kimse ilgilenmediği bi insanla sabahlara kadar telefonda konuşmaz, ya da şöyle söyleyeyim, hiçbi öğretmen öğrencisiyle birlikte rakı içmeye kafa dağıtmaya gitmez. Neyse lise sonda birbirimizin hayatında gibiydik ama asla bi isim koymadık. Üniversitede her şey değişti. O başka bi şehre taşındı, ben de o şehirde seçtim bölümümü. Yurtta kalıyorum ama arada bir ona da gidip geliyordum. Haftada bi iki gün falan. Gerçekten çok fazla seviyorum. Aramızda baya yaş farkı var ama resmen birbirimizin aynısıyız. Evlenme gibi bi şeyi düşünmedik hiç, ve bu belirsizlik beni mahvediyor. Yani bunun sonu ne olacak hiç bilmiyorumNe yapmalıyım bilmiyorum Sadece çok ama çok seviyorum. Cinsel birliktelik de yaşadık kısa zaman önce. Artık kendimi sadece ona ait gibi hissediyorum. Ailemin bu ilişkiyi öğrenmesi durumunda ne yaparım onu da bilmiyorum Derstleşmek istedim sadece ...
tebrik ediyorum ancak boyle anlatilirdi manavdan duyma gibi her konuda konusulmaz bu konununda uzmanligi vardir aciklamasidaHanımlar,
uyarılarımı yineleyeyim dini yorumlar olmasın lütfen zira din gerçekten hassas bir konudur ve bilmeden saygısızlık yaparız başkalarını incitiriz hoş olmaz, üsluplara da dikkat edelim rica ediyorum.
Aşk sevgi güzeldir ama dengini bulunca, 45 yaşındayım 19 yaşındaki biri bana olsa olsa evlat olur.
Reklamlar...
+1000 midem bulandiOgrencisiyle iliski yasayan bir pedofile aşk kelimesini nasıl yakistiriyorsin?
Bari aşk kelimesini igrencliginize alet etmeyin.
Allah böyle sapiklardan korusun çocukları gençleriAnne-babanın ders çalıştırsın diye emanet ettiği çocuğa yan gözle bakan bir adam.
Başka bir şey söylemeye gerek yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?