19 yaşındayım ve 45 yaşında bi adama aşık oldum

Yok değmez,dipçik gibi adamlar varken onlarla vakit harcamaya

Yas 29 bana bile 45 cok fazla. 45 yasinda is arkadasim var ici gecmis adamin hayat enerjisini almislar gibi davraniyor sanirsin bir ayagi mezarda (muhtemelen bizimki fazla abartili) Cinsel anlamdada citir erkekler gibi olmuyorlar ki :)

Siz benim saniyorum ki ablam olacak yaslardasiniz. (Esinizin yasindan cikartiyorum bunu. Ben 26 yasindayim)

Universitede hala okuyorum ve bu sebeple kendimden daha genc kisilerle surekli iletisim halindeyim. Muhendislik okuyan 19 yasindaki kizin tek hayali seyma subasi olmak.

Cunku kolay kazanilan para
Gelecek kaygisi olmadan surulen hayat...

Hoslarina gidiyor. Kolay geliyor. Kendim bir baltaya sap olayim da su adami 3e katlayayim demek yok. Ogrenci halleriyle 3 bin maas alan adam gozlerine asiri zengin geliyor. Bilmiyorlar ki cabalasalar degil 3, 13 bin bile kazanirlar ilerleyen yillarda. Bir de bu adamlarin metresi oluyorlar birebir sahidim. Adam 3 5 gun bunlara para yediriyor sonra zaten diger eve zor yetiyor cocuk hasta okul parasi vs... bu kizlar ne umutla girdikleri ahlaksiz iliskiden kyk bursuna sukrediyorlar

Hanımlar,
uyarılarımı yineleyeyim dini yorumlar olmasın lütfen zira din gerçekten hassas bir konudur ve bilmeden saygısızlık yaparız başkalarını incitiriz hoş olmaz, üsluplara da dikkat edelim rica ediyorum.

Aşk sevgi güzeldir ama dengini bulunca, 45 yaşındayım 19 yaşındaki biri bana olsa olsa evlat olur.

evet 35 yaşındayım :)
hep diyorum, benim öğrencilik yıllarımda (ki çoook da eski değil 17 yıl önce) eğitimli kadınlar daha idealistti sanki,
özgürlük istekleri, mesleki idealleri, duygussal beklentileri vardı kızların.
yani en azından benim okul arkadaşlarımdan hiç bu tarz ilişkiler yaşayan olmazdı, şimdi burdaki konuları, sosyal medyadaki paylaşımları görünce şoklara giriyorum.
takıldığı adam acun olsa, yollarına pırlantalar seren işadamı olsa, genç kızdır, o hayatın büyüsüne kapılmıştır derim de, ortalama maaşlı çalışan olunca değmez demiştim, onlara göre değermiş demek ki, çoook acı...

Bir gram endise,pismanlik,karamsarlik yok konu hicte inandirici gelmedi....Ustune ustluk ben yaptim denedim siz de deneyin gibi!neredeyse konu sahibi boyle bir iliskyi tavsiye edecek....

Herşeyi anladımda bu adam hić evlenmemiş mi? Evli değil mi bu yaşa kadar neyi beklemiş.
Kendinize bi fren koymalısınız bence yaş farkı ve aileniz öğrendiğinde olacaklar konusunda biraz açın gözünüzü. Sonunda üzülen siz olabilirsiniz..

tebrik ediyorum ancak boyle anlatilirdi manavdan duyma gibi her konuda konusulmaz bu konununda uzmanligi vardir aciklamasida

Reklamlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 18 yaşındayken 27 yaşında bir özel öğretmenim vardı, 7-8 kişi ondan ders alırdık arkadaş grubuyla dışarı çıktığımızda da yaşlar yakın diye gelirdi. Sonra benim ona ilgimi farketti ve bildiğin mesafe koydu hiç üzülmemiştim de olması gerekenin o olduğunu biliyordum, yıllar sonra o dönem ilgisi olduğunu ve öğretmen öğrenci ilişkisini bozmak istemediğini ayrıca 18 yaşındaki bir kız için 27 yaşın çok büyük olduğunu ve etik olmadığını, hem kendi hem benim geleceğimi düşünüp benimle gurur duyduğunu söyledi. Sonuçta onun dersini hep fullemiştim demem odur ki hepimiz olmasa bile büyük bi çoğunluğumuz öğretmenimize ilgi duyduk. Bu çok normal bişey, ama sevgilin... Senin ilgilenmediğin 45 yaşındaki bir öğretmenin sana ilgi duyduğunu belli etse onun hakkında aynı şeyleri düşünebilecek misin? Senin bir zaafın var ve bu Adam senin zaafını kullanıyor diye düşünüyorum ben... Başta o korktuğundan kendini geri çekmiştir düşünsene çevreden biri öğrense neler olabilirdi. Bir kaç sene sonra bambaşka biri olacaksın çünkü sen büyürken o yaşlanıyor olacak malesef. Belki düşüncelerim sana saçma gelmiştir ama ilerde daha iyi anlarsın belki ne demek istediğimi. İnsanlar sana ayrıl dese bile umrunda olmayacak onu da biliyorum, hepimizin gözü kör olur bazen, umarım hakkında hayırlısı olur. Bana fikrimi sorarsan bir daha 19 yaşında olmayacaksın, Ben olsam değil o yaşta bir adamın bedenime dokunmasını, bana ilgisini söylemesini bile kendime saygısızlık olarak görürdüm. Ki çoğu büyük yaş farklı ilişkide erkek şu şekilde konuşuyor "çocuk ama çok sevgili olmak istedi, Ben de napıyım ad konulmadan bişey yapamam diye oyalıyorum. Yarın bigün yaşıtını bulur bende güzel vakit geçirmiş olurum"

Reklamlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…