19 yaşındayım ve 45 yaşında bi adama aşık oldum

Sizin gibi bir arkadaşım vardı. Yaşlar; 21 -50 kendi yaşında oğlu vardı oğlu arkadaşıma aşıktı, kız adama... İğrençliğin olduğu daha fazla noktalar vardı. Adamın karısı ile abla kardeş gibi gezerlerdi. Adam oğlunun bu kıza aşık olduğunu duyduğu zaman şu sözü söyledi " eğer sende istersen oğlum ile evlenebilirsin "! Kızın tek aradığı şey sizin aradığınız şeydi ... BABA SEVGİSİ.... aklınızı başınıza alın , daha çok küçüksünüz, hem evlenmiş ayrılmış hem sizin yaşınızda kızı var. Oturup bir kere düşündü mü acaba " benim kızım böyle bişey yapsa ne yaparım" diye ? Hiç zannetmiyorum çünkü aşık olduğum dediğiniz adam şu an o kısım ile ilgilenmiyor ! Çünkü onun kızı yapamaz !! ?

Aradaki 25 yas fark ne zaman normal olur ben soyleyeyim kendi fikrimi
Siz 35 yasinda olursunuz,ekonomik ozgurlugunuz olur,bagimsiz bir birey olursunuz. Sevgiliniz de 60 yasindadir tamam derim. Ama su kosullarda gercekten cirkin
Bu arada kimin ikinci uyeligiydi bu neden ifsa yok? Darildim yani

Daha cok yeniymis bide.2.üyelik hatun bizi geceden beri yedi

Aman yarabbim çocuklarımıza özel derste aldiramayacagz. Ortalık pedofili meraklısı sapıklarla dolmuş. Kızlarımız da aptal zaten hemen cinsellik bile yaşamış maşallah.

Pff geçen gün yolda bir herif 30 lu yaşlarda, ortaokula giden sevgilim var dedi utanmadan sesli söylüyor. Ona benzemiş.

Eğitimli birisiyim belirli bir sosyal statüye sahibim
Seni kınamayacağım ama evime ders vermeye gelip Allah korusun kızımla böyle birşry yaşayacak adamı kolunu bacağını kırdırtırım yetmez canını alırım
Kızım senin yol yol değil aklını başına topla
Adam sapık kızı yaşında kişiyle yatmış
Arkadaşlar çocuklarınızı iyi takip edin it kopuk dolu etraf

O yaşlarda insanın aklı başında olmuyor . Bende lise de tarih öğretmenime plotonik aşıktım :) şuan çok gülüyorum kendime ... Ne salakmışım diye ma hiç olmazsa tarih dersinden hep 90-100 alırdım . Sen bayağı ilerletmiş sin , cinsel birliktelik falan oooo . Çok yaş farkı var. Evli falan değildir umarım . Cocuğu var mı malum yaş 45 olunca ... Siz evlenseniz bile 4-5 seneye anca evlenirsiniz. Yaş oldu 50 ilerisini düşünün. Ç

Herkes diyecegini demis zaten.Katılıyorum cogunluguna.Daha cok gencsin.Her seyi yeni yeni yaşıyorsun.O adam ise hayattan alacağını almis.Etik değil zaten.Yapma derim ben onune bak.

evlensen ne olucak sen olucam 30 adam 55-60 sence?

Bence yanlış yoldanız. Karşıdaki kişinin karakteri ne kadar düzgün desen de seninle cinsel birliktelik yaşaması hiç düzgün bir adam profili yansıtmadı kafamda. Benim babamla 25 yaş fark var aramda. Sen baban yaşında adamla cinsellik yaşıyorsun ne kadar doğru düşünmeni isterim. İnsanlar hata yapar. Geri dön hatandan. Aileni üzme asla sonra çok pişman olursun. Onlar öğrenmeden bu ilişkiyi bitir. Karşı taraf evli çocuklu olabilir. Ya da boşanmış olabilir. Hiç evlenmedi ise o yasa kadar hiç evlenmeyen erkeğin bir şeye karşı bağımlıligi vardır bu sana zarar verebilir. Kısaca çok sorunlu bir ilişki. Uzaklaş o adamdan.

45 yaşında bı adam kızı yaşında biriyle gorusuyorsa o adam sapik demektir
Ne işi var sizinle
Hocaysa gelir eğitimini verir gider okadar
Asla kabul edilir birşey değil
Senin ergenligini heyecanını çocukluğunu kullanmasına izin verme akıllı ol

sizin de zaten içinize sinmeyen bir durum olduğu için burada paylaşmışınız... yani nabız yoklamak gibi...
eğer burada insanlar yürü kızım, aşkını yaşa deselerdi içiniz rahatlayacaktı...
ama okuduğum kadarıyla çoğunluk onaylamıyor.... ve bu sizin içinizde bulunduğunuz durumu daha zor hale getiriyor.

benim düşüncem ise.... kızım var, asla böyle bir ilişki yaşasın istemezdim... sonunda üzüleceğini bildiğim için....
lakin sizi tanımıyorum... ve şöyle düşünüyorum....

aşık olmuşsunuz, farkına varmadan ünv. i onun taşındığı şehirde yazmışsınız...yani aslında ona göre hayatınızı şekillendirmişsiniz bile...
Aşık olma kısmı ok, ancak hayatınızı ona göre şekillendirme kısmına onay veremedim...
aşık olan insan, paylaşıma girebilir ok... yani cinsellik olarak...(ama adam gibi adamla! , her önüne gelenle değil) neyse bunu da yaşamışsınız, ve adamın tam yörüngesindesiniz artık....

buradan aldığınız tavsiyelerle yol alacağınızı da düşünmüyorum... ama şöyle ki...

tabii ki takdiri ilahi bu ama.... oldu ki herşey yoluna girdi evlendiniz, çocuklarınız oldu... adam çocuklarının peşinden koşamayacak kadar yorgun ve yaşlı olacak... kimbilir belki kalp yetmezliği olacak, şekeriyle uğraş... bilmem ne....

hayat arkadaşı olmak için partner ara kendine bence.... yani ok, yaşa, hisset , sürdür, seviş ama asla geleceğini o adam üzerine kurma....

yani gençliğini yaşamadan asla hayat hemşiresi olma.... !!! daha çok küçüksün ve emin ol önüne kimler kimler çıkacak....

Haklı olabilirsin, adamın ki gelişmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…