- 11 Haziran 2017
- 622
- 527
- 18
- Konu Sahibi _negerekvar_
-
haklisiniz igrenc2.üyelikten banlanmışken hazır, asıl fikrimi belirteyim. Konu bildiğin p*rndu zaten. Yaşlı öğretmen çıtır kızı götürüyor oyyş.
Daha cok yeniymis bide.2.üyelik hatun bizi geceden beri yediBu sitede daha çok yeniyim ve sizin gibi başkalarının derdini kendi derdiymiş gibi sahiplenen insanları gördükçe mutlu oluyorum. Çok ama çok teşekkürler Bunları yazmak için ayırdıgınız vakit bile çok değerli. Bana şans dileyin
O yaşlarda insanın aklı başında olmuyor . Bende lise de tarih öğretmenime plotonik aşıktım :) şuan çok gülüyorum kendime ... Ne salakmışım diye ma hiç olmazsa tarih dersinden hep 90-100 alırdım . Sen bayağı ilerletmiş sin , cinsel birliktelik falan oooo . Çok yaş farkı var. Evli falan değildir umarım . Cocuğu var mı malum yaş 45 olunca ... Siz evlenseniz bile 4-5 seneye anca evlenirsiniz. Yaş oldu 50 ilerisini düşünün. ÇKızlar, size içimi dökmek istiyorum. Bu aralar gerçekten çok ihtiyacım var. 19 yaşındayım henüz ve 45 yaşında bi adama aşığım. Karşılıklı da duygularımız. O yaşta adamla nerden tanıştın diye soracaksınız, lise sonda özel ders hocamdı, evimize gelip gidiyordu. Önce ben ilgi duymaya başladım, o istemedi, önümü kesmeye çalıştı beni yanlış yaptığıma ikna etmeye çalıştı ama hepsini istemeyerek yaptıgının farkındaydım. O da bana ilgi duyuyordu. Hiç kimse ilgilenmediği bi insanla sabahlara kadar telefonda konuşmaz, ya da şöyle söyleyeyim, hiçbi öğretmen öğrencisiyle birlikte rakı içmeye kafa dağıtmaya gitmez. Neyse lise sonda birbirimizin hayatında gibiydik ama asla bi isim koymadık. Üniversitede her şey değişti. O başka bi şehre taşındı, ben de o şehirde seçtim bölümümü. Yurtta kalıyorum ama arada bir ona da gidip geliyordum. Haftada bi iki gün falan. Gerçekten çok fazla seviyorum. Aramızda baya yaş farkı var ama resmen birbirimizin aynısıyız. Evlenme gibi bi şeyi düşünmedik hiç, ve bu belirsizlik beni mahvediyor. Yani bunun sonu ne olacak hiç bilmiyorumNe yapmalıyım bilmiyorum Sadece çok ama çok seviyorum. Cinsel birliktelik de yaşadık kısa zaman önce. Artık kendimi sadece ona ait gibi hissediyorum. Ailemin bu ilişkiyi öğrenmesi durumunda ne yaparım onu da bilmiyorum Derstleşmek istedim sadece ...
evlensen ne olucak sen olucam 30 adam 55-60 sence?Kızlar, size içimi dökmek istiyorum. Bu aralar gerçekten çok ihtiyacım var. 19 yaşındayım henüz ve 45 yaşında bi adama aşığım. Karşılıklı da duygularımız. O yaşta adamla nerden tanıştın diye soracaksınız, lise sonda özel ders hocamdı, evimize gelip gidiyordu. Önce ben ilgi duymaya başladım, o istemedi, önümü kesmeye çalıştı beni yanlış yaptığıma ikna etmeye çalıştı ama hepsini istemeyerek yaptıgının farkındaydım. O da bana ilgi duyuyordu. Hiç kimse ilgilenmediği bi insanla sabahlara kadar telefonda konuşmaz, ya da şöyle söyleyeyim, hiçbi öğretmen öğrencisiyle birlikte rakı içmeye kafa dağıtmaya gitmez. Neyse lise sonda birbirimizin hayatında gibiydik ama asla bi isim koymadık. Üniversitede her şey değişti. O başka bi şehre taşındı, ben de o şehirde seçtim bölümümü. Yurtta kalıyorum ama arada bir ona da gidip geliyordum. Haftada bi iki gün falan. Gerçekten çok fazla seviyorum. Aramızda baya yaş farkı var ama resmen birbirimizin aynısıyız. Evlenme gibi bi şeyi düşünmedik hiç, ve bu belirsizlik beni mahvediyor. Yani bunun sonu ne olacak hiç bilmiyorumNe yapmalıyım bilmiyorum Sadece çok ama çok seviyorum. Cinsel birliktelik de yaşadık kısa zaman önce. Artık kendimi sadece ona ait gibi hissediyorum. Ailemin bu ilişkiyi öğrenmesi durumunda ne yaparım onu da bilmiyorum Derstleşmek istedim sadece ...
İmdat diye bağırıp bir ortalığı karıştırsaydınız ya...Pff geçen gün yolda bir herif 30 lu yaşlarda, ortaokula giden sevgilim var dedi utanmadan sesli söylüyor. Ona benzemiş.
Haklı olabilirsin, adamın ki gelişmemiş.Bu kadar önyargılı olmayın lütfen...Artık benim öğretmenim de değil. Ve zihin yaşı diye bi gerçek var, bunu yaşamadan bi çok kişinin anlayabileceğini sanmıyorum. Zihinlerimiz gerçekten aynı yaşta gibi. Kendi yaşıtlarımla hiçbi zaman iyi olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?