- 25 Mart 2017
- 953
- 1.302
- 33
- 35
- Konu Sahibi _negerekvar_
-
Defalarca karşısına alıp, bak artık devam etme, son ver şu hislerine,gerekirse derslerine ben girmiycem dediğini hatırlıyorum. Gerçekten önünü kesmek için aylarca uğraştı, sapık kelimesini ona kesinlikle yakıştırmıyorum. Hak etmiyor
SEN 30 KEN O 60 OLacakKızlar, size içimi dökmek istiyorum. Bu aralar gerçekten çok ihtiyacım var. 19 yaşındayım henüz ve 45 yaşında bi adama aşığım. Karşılıklı da duygularımız. O yaşta adamla nerden tanıştın diye soracaksınız, lise sonda özel ders hocamdı, evimize gelip gidiyordu. Önce ben ilgi duymaya başladım, o istemedi, önümü kesmeye çalıştı beni yanlış yaptığıma ikna etmeye çalıştı ama hepsini istemeyerek yaptıgının farkındaydım. O da bana ilgi duyuyordu. Hiç kimse ilgilenmediği bi insanla sabahlara kadar telefonda konuşmaz, ya da şöyle söyleyeyim, hiçbi öğretmen öğrencisiyle birlikte rakı içmeye kafa dağıtmaya gitmez. Neyse lise sonda birbirimizin hayatında gibiydik ama asla bi isim koymadık. Üniversitede her şey değişti. O başka bi şehre taşındı, ben de o şehirde seçtim bölümümü. Yurtta kalıyorum ama arada bir ona da gidip geliyordum. Haftada bi iki gün falan. Gerçekten çok fazla seviyorum. Aramızda baya yaş farkı var ama resmen birbirimizin aynısıyız. Evlenme gibi bi şeyi düşünmedik hiç, ve bu belirsizlik beni mahvediyor. Yani bunun sonu ne olacak hiç bilmiyorumNe yapmalıyım bilmiyorum Sadece çok ama çok seviyorum. Cinsel birliktelik de yaşadık kısa zaman önce. Artık kendimi sadece ona ait gibi hissediyorum. Ailemin bu ilişkiyi öğrenmesi durumunda ne yaparım onu da bilmiyorum Derstleşmek istedim sadece ...
İmdat diye bağırıp bir ortalığı karıştırsaydınız ya...
Pislik! Ortaokul 12-13
Baban yaşında. Onun hayatında kıyıda köşede haftada bir iki kez yer alıyorsun. Cinsellik yaşıyosun. Ve çok seviyosun. Evet. Evet evet... Behlül'ün Bihter'e söylediği gibi, bunun adı "aşk"...Kızlar, size içimi dökmek istiyorum. Bu aralar gerçekten çok ihtiyacım var. 19 yaşındayım henüz ve 45 yaşında bi adama aşığım. Karşılıklı da duygularımız. O yaşta adamla nerden tanıştın diye soracaksınız, lise sonda özel ders hocamdı, evimize gelip gidiyordu. Önce ben ilgi duymaya başladım, o istemedi, önümü kesmeye çalıştı beni yanlış yaptığıma ikna etmeye çalıştı ama hepsini istemeyerek yaptıgının farkındaydım. O da bana ilgi duyuyordu. Hiç kimse ilgilenmediği bi insanla sabahlara kadar telefonda konuşmaz, ya da şöyle söyleyeyim, hiçbi öğretmen öğrencisiyle birlikte rakı içmeye kafa dağıtmaya gitmez. Neyse lise sonda birbirimizin hayatında gibiydik ama asla bi isim koymadık. Üniversitede her şey değişti. O başka bi şehre taşındı, ben de o şehirde seçtim bölümümü. Yurtta kalıyorum ama arada bir ona da gidip geliyordum. Haftada bi iki gün falan. Gerçekten çok fazla seviyorum. Aramızda baya yaş farkı var ama resmen birbirimizin aynısıyız. Evlenme gibi bi şeyi düşünmedik hiç, ve bu belirsizlik beni mahvediyor. Yani bunun sonu ne olacak hiç bilmiyorumNe yapmalıyım bilmiyorum Sadece çok ama çok seviyorum. Cinsel birliktelik de yaşadık kısa zaman önce. Artık kendimi sadece ona ait gibi hissediyorum. Ailemin bu ilişkiyi öğrenmesi durumunda ne yaparım onu da bilmiyorum Derstleşmek istedim sadece ...
Ortaokul öğrencisinde rıza arayan zihniyete ne denir ki zaten... siz de haklısınız.inanin şok oldum doğru mu duydum diye. Zaten başka yöne gittiler ama bu konu sahibi nasil 45 yasinda birisinden hoslandiysa rizasi varsa o ortaokul ogrencisininde olabilir ve inanin sanane bile derler...
Tecrübekonu fake muhtemelen ama bu tarz ilişkiler de yaşanmıyor değil,
adamı anlıyorum, 45 yaşında ve bekar ve sadece seks partneri arasayan biri haliyle fiziksel olarak en seksi bulduğunu tercih eder, kafaya bakmaz.
da, bu çıtırık kızlar bu kılları kadayıf olmuş adamlarda ne buluyor onu anlamıyorum
Tecrübe( bence macera arayışı tamamen)
Ay eşim 42 yasına girecek birden kötü oldum hehetecrubenin güzeli, şöyle 20 lerini hızlı yaşayıp geçmiş, 30-35 yaş grubundaki deneyimli erkekte olur da,
erkek milleti 40 dan sonra eskimeye başlıyor
ne bileyim ben 18 ken, 40 yaş üstüne amca diyordum,
e yurdum erkeğini düşününce de ezici çoğunluğunun 45 yaş vucudu birer brad pitt değil, yaşlandıkça daha çok şahin k ya evriliyorlar
Ahaha çok doğrutecrubenin güzeli, şöyle 20 lerini hızlı yaşayıp geçmiş, 30-35 yaş grubundaki deneyimli erkekte olur da,
erkek milleti 40 dan sonra eskimeye başlıyor
ne bileyim ben 18 ken, 40 yaş üstüne amca diyordum,
e yurdum erkeğini düşününce de ezici çoğunluğunun 45 yaş vucudu birer brad pitt değil, yaşlandıkça daha çok şahin k ya evriliyorlar
Ay eşim 42 yasına girecek birden kötü oldum hehe
Yaşlandıgını kabul edemiyorum yaw aramızda 8 yaş var pofff.
Ahaha çok doğrupil ömürleri bitiyor ya yavaştan,ne kadar kullansak kar diyorlar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?