19 yaşındayım ve 45 yaşında bi adama aşık oldum

ben de öğretmenim. Pedagojik formasyon alırken bu konu yuksek lisans ünite konusuydu. Sana ayrıntılı şekilde açıklamaya çalışacağım.

Lise yas dönemi ergenlik dönemidir. Bir öğrencinin öğretmenine aşık olması çok normaldir. Çünkü o yaslar hayran olmaya ve birilerine özenme kişilik oluşturma yaşıdır. Burda sorsan en az %50 öğretmenine aşıktır. Ben de lise edebiyat öğretmenime asiktim. Çünkü inanılmaz güzel şiir okuyor çok duygulu ve kültürlü biriydi. Semerkanta yerleşene kadar da takip ettim.

Bak bu duygu pedagojik açıdan aşk duygusu değil hayranliktir. Ergenlikte bütün kişilik kalıp gibi oturur. Birilerine hayran olarak kendi davranış örüntülerini olusturursun.

Olması gereken şuydu: öğretmenin senin ilgini fark ettiği anda, bunun bir hoşlanma değil bir hayranlık olduğunu bunun çok normal olduğunu sana değer verdiğini çünkü basarili bir öğrenci olduğunu yani aranızdaki ilişkinin sadece ve sadece öğretmen öğrenci ilişkisi olduğunu söylemesi gerekirdi.

Baktı devam ediyorsun iletişimi tamamen kesmeliydi. Seni ikna etmek gibi bi lüksü olamaz elbette. Çünkü o bir öğretmen!!!

Neyse bunun dışında bir öğretmenle rakı içmek falan hem meslek etiğine aykırı hem de 45 yaşındaki bir adam öğrencisine ornek olmalı.

Gözlerin açılsın diye söylüyorum, o adam daha önce de bir çok öğrencisiyle ilişki yaşamış olabilir. Çünkü zihniyeti bu yönde.

Biz öğretmenlerimize aşık olduğumuzda öğretmenlerimiz bize kesin ve sert bir dille derslerimize odaklanmamiz gerektiğini söylerdi. Ulasilmazdi hepsi çünkü hayat bizim için yeni başlıyor.

Ama elbette istisna var. Lise sonda bi arkadaşım öğretmenine aşık oldu. Öğretmenimiz de seviyordu kızı ama üniversiteyi bitirene kadar değil cinsellik ilişkileri bile başlamadı. Aralarındaki yaş farkı 5 ti. Hocamız üniversiteden mezun olur olmaz etüt hocamızdı.

Bu is yaş sevgili öğrenci. Sen yeni bir hayata adim atacaksin , meslek edineceksin para kazanmaya başlayacaksın. O ise sağlık sorunlarıyla uğraşmaya başlayacak.

O adam sübyancı

Arada baya yaş farkı yok, siz baya baya baba kız gibisiniz .
Ayrıca Allah aşkına 19 'unda, baban yaşında olan bir adama duyduğun şey aşk değil, ancak ve ancak hayranlık olur.

Son düzenleme:
artıķ çocuklarımızı ne ögretmen ne komşu ne servisçi hiç kimseye emanet edemeyeceğiz b.ktan bi dünya oldu rabbim bizim yavrularımızı böyle pisliklerden korusun konu sahibi sana yorum dahi yapmak istemiyorum yanlış içinde yanlış birde o kadar sana yapma etme o adam şöyle diyelere savunma peşindesin

SEN 30 KEN O 60 OLacak

adami zorla hayatin dahil etmissin ,bu ask degil bu arada heves ve maalesef o heves gecince umarim kolayca cikar hayatindan ki sanmiyorum hic

Konu sahibinin ikinci üyeliğiymiş ifşa edilmiş. Konu fake yani. Terbiyesiz niye böyle konular açıyorsunuz burda. Öğretmenleri töhmet altında bırakıyorsunuz. Siz farkında değilsiniz ama söyleyeyim. Bu ülkeyi geliştirecek tüm bireyleri eğitecek olanlar sadece öğretmenlerdir. Lütfen dalga geçmek için böyle ahlaksızca konular açmayın

İmdat diye bağırıp bir ortalığı karıştırsaydınız ya...
Pislik! Ortaokul 12-13

inanin şok oldum doğru mu duydum diye. Zaten başka yöne gittiler ama bu konu sahibi nasil 45 yasinda birisinden hoslandiysa rizasi varsa o ortaokul ogrencisininde olabilir ve inanin sanane bile derler...

Baban yaşında. Onun hayatında kıyıda köşede haftada bir iki kez yer alıyorsun. Cinsellik yaşıyosun. Ve çok seviyosun. Evet. Evet evet... Behlül'ün Bihter'e söylediği gibi, bunun adı "aşk"...

inanin şok oldum doğru mu duydum diye. Zaten başka yöne gittiler ama bu konu sahibi nasil 45 yasinda birisinden hoslandiysa rizasi varsa o ortaokul ogrencisininde olabilir ve inanin sanane bile derler...
Ortaokul öğrencisinde rıza arayan zihniyete ne denir ki zaten... siz de haklısınız.
Sonunda olan size olur.
Nasıl bitecekler bilmiyorum. Aklım hayalim almıyor...

konu fake muhtemelen ama bu tarz ilişkiler de yaşanmıyor değil,
adamı anlıyorum, 45 yaşında ve bekar ve sadece seks partneri arasayan biri haliyle fiziksel olarak en seksi bulduğunu tercih eder, kafaya bakmaz.
da, bu çıtırık kızlar bu kılları kadayıf olmuş adamlarda ne buluyor onu anlamıyorum

Tecrübe ( bence macera arayışı tamamen)

Tecrübe ( bence macera arayışı tamamen)

tecrubenin güzeli, şöyle 20 lerini hızlı yaşayıp geçmiş, 30-35 yaş grubundaki deneyimli erkekte olur da,
erkek milleti 40 dan sonra eskimeye başlıyor
ne bileyim ben 18 ken, 40 yaş üstüne amca diyordum,
e yurdum erkeğini düşününce de ezici çoğunluğunun 45 yaş vucudu birer brad pitt değil, yaşlandıkça daha çok şahin k ya evriliyorlar

Ay eşim 42 yasına girecek birden kötü oldum hehe
Yaşlandıgını kabul edemiyorum yaw aramızda 8 yaş var pofff.

Ahaha çok doğru pil ömürleri bitiyor ya yavaştan,ne kadar kullansak kar diyorlar bence

Allah ım hangi günlere kaldık nasıl kime güveneceğiz 19 yaşında bir gencin aklını kim bilir nasıl karıştırdı ((o adam pislik miş kızım sende kendine gel aşk değil bu

Ay eşim 42 yasına girecek birden kötü oldum hehe
Yaşlandıgını kabul edemiyorum yaw aramızda 8 yaş var pofff.

benimki de 40 ına giriyor, bu sene saçları iyice beyazladı, sakallar zaten %50 beyaz, depresyona girdi, saçını boyamasan sende de beyaz vardır diyor, bul sana her beyaz için 50 lira vericem diyorum
kaslar da gevşemeye başladı, günde 1.5 saat kardiyo çalışıyor yaşlanmayacağım diye

Ahaha çok doğru pil ömürleri bitiyor ya yavaştan,ne kadar kullansak kar diyorlar bence

acaba diyorum, artık maddi sorunlarını aşmış olmaları da cazip geliyor olabilir mi ama değmez yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…