- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
- Konu Sahibi _negerekvar_
-
14 yaşımdan beri ailemle yaşamıyorum ve bundan sonra da yaşamayacağım. Ne olursa olsun. Ki zaten artık çok uzak şehirlerdeyim onlarla. Yılda bir ya da iki kez görüşürüz muhtemelen. Evlenme teklif etse ne yapardım inan hiç bilmiyorum. Benim için en zor soru bu olur. Ve evet onunla ilk birlikteliğimi yaşadım, öncesinde olmadı ki zaten önceden yaşım da elvermezdi böyle bi şeye
Çok önemsiz yerlere takıldınız. Evim ve okulum arası 2 saat. Dolayısıyla yurtta kalmak istedim. Parayla özel dera hocası tutmak bi ailenin çocuguna verdiği değeri göstermez. Derslerim kötüydü ve ben istedim. Onlar da kabul ettiler. Bu sadece. Okuldan değildi, annem öğretmen. Onun bi arkadaşının tavsiyesiyle ondan özel ders almaya başladım. Dediğim gibi bunlar çok önemsiz ayrıntılartamam peki neden yurtta kalıyordunuz?
madem ailenizin evinede gidebiliyorken. okul mu uzaktı? bu adam sizin okulda mı öğretmendi?
ailenizin iddia ettiği gibi umurunda değilseniz neden özel ders aldırıyorlardı?
Tatlım kız kardesimle yasitsin o gozumde canlandı biran kalbim sıkıştı üzgünüm asla yargilamiyorum hissettiğiniz seylerede saygım var sevdiğiniz için de yorum yapmiycam ilk defada sen diye hitap ediyorum burda. ilişkide en kötüsü nedir bilirmisin bilemezsin nerden bilebilirsinki neyi tattın neyi yaşadın nekadar tecruben olduki bu insanı ruh ikizi olarak gördün en kötüsünü acikliyim o zaman hicbir seye aynı yerden bakamazsiniz siz bakarsiniz ama karşınızdaki tecrübeli olduğu için sizi baktigina inandirir tutku aşk kalp çarpıntısı bunları hissetmeniz çok normal zaten bunlar yasinizin getirdikleri ama karşınızdaki istesede hissedemez sadece size ayak uydurur sizin yaşamak istediğiniz yada ilerde yaşayacağınız birçok şeyi yaşamış ve sindirmis artık evlilik çocuk bunlar yaşadığı ve geride bıraktığı şeyler yaa sen sen hangi asamadasin senin daha bunların hayalini kurma yasin bile gelmemiş şimdi sana soruyorum yasinizin esitligini hadi geçtim hayatınızda eşit olan ne hee buarada yapamam olurum onsuz olmaz sanıyorsunya merak etme canım ınan öldürmüyor o acı sadece öyle olduğunu sanıyorsun insanlar bu dunyada aile evlat sevdiklerinin acisindan bile olmuyor merak etme zaten o gücü kendinde bulduğunda söylediklerinin hiçbiri geçerli bir sebep olmaycak senin içinKızlar, size içimi dökmek istiyorum. Bu aralar gerçekten çok ihtiyacım var. 19 yaşındayım henüz ve 45 yaşında bi adama aşığım. Karşılıklı da duygularımız. O yaşta adamla nerden tanıştın diye soracaksınız, lise sonda özel ders hocamdı, evimize gelip gidiyordu. Önce ben ilgi duymaya başladım, o istemedi, önümü kesmeye çalıştı beni yanlış yaptığıma ikna etmeye çalıştı ama hepsini istemeyerek yaptıgının farkındaydım. O da bana ilgi duyuyordu. Hiç kimse ilgilenmediği bi insanla sabahlara kadar telefonda konuşmaz, ya da şöyle söyleyeyim, hiçbi öğretmen öğrencisiyle birlikte rakı içmeye kafa dağıtmaya gitmez. Neyse lise sonda birbirimizin hayatında gibiydik ama asla bi isim koymadık. Üniversitede her şey değişti. O başka bi şehre taşındı, ben de o şehirde seçtim bölümümü. Yurtta kalıyorum ama arada bir ona da gidip geliyordum. Haftada bi iki gün falan. Gerçekten çok fazla seviyorum. Aramızda baya yaş farkı var ama resmen birbirimizin aynısıyız. Evlenme gibi bi şeyi düşünmedik hiç, ve bu belirsizlik beni mahvediyor. Yani bunun sonu ne olacak hiç bilmiyorumNe yapmalıyım bilmiyorum Sadece çok ama çok seviyorum. Cinsel birliktelik de yaşadık kısa zaman önce. Artık kendimi sadece ona ait gibi hissediyorum. Ailemin bu ilişkiyi öğrenmesi durumunda ne yaparım onu da bilmiyorum Derstleşmek istedim sadece ...
Defalarca karşısına alıp, bak artık devam etme, son ver şu hislerine,gerekirse derslerine ben girmiycem dediğini hatırlıyorum. Gerçekten önünü kesmek için aylarca uğraştı, sapık kelimesini ona kesinlikle yakıştırmıyorum. Hak etmiyor
Çok önemsiz yerlere takıldınız. Evim ve okulum arası 2 saat. Dolayısıyla yurtta kalmak istedim. Parayla özel dera hocası tutmak bi ailenin çocuguna verdiği değeri göstermez. Derslerim kötüydü ve ben istedim. Onlar da kabul ettiler. Bu sadece. Okuldan değildi, annem öğretmen. Onun bi arkadaşının tavsiyesiyle ondan özel ders almaya başladım. Dediğim gibi bunlar çok önemsiz ayrıntılar
Canimmm evet asiksin çok seviyorsun çok toysun birbirimizi seviyoruz ruh ikiziyiz siz anlamıyorsunuz ben biliyorum oda beni önemsiyor bunları hangi kriterlere göre yorumlayabilirsin kaç ciddi ilişkin oldu kaç erkeği yüzde yüz tanidin tecrübelerin öğretmeninden ibaret şimdi daha yasin oturmamisken bu kadar tecrubesizken doğru insan? Neye göre kime goreBu kadar önyargılı olmayın lütfen...Artık benim öğretmenim de değil. Ve zihin yaşı diye bi gerçek var, bunu yaşamadan bi çok kişinin anlayabileceğini sanmıyorum. Zihinlerimiz gerçekten aynı yaşta gibi. Kendi yaşıtlarımla hiçbi zaman iyi olamadım
Seninki aşk değil canım baba sevgisinin eksikliğinden.. 19 yaşındaki hiç kimse 45 yaşındaki insana aşık olmaz.. Ten uyumu olmaz bir kere.. sen sadece olgunluğa hayran olmussundur... Baba sevgisi figürü. Ve yaşının toylugundan zamanla akıl başa gelir merak etme.. Baban hayata mi... hayataysa babanla ilişkin nasildirKızlar, size içimi dökmek istiyorum. Bu aralar gerçekten çok ihtiyacım var. 19 yaşındayım henüz ve 45 yaşında bi adama aşığım. Karşılıklı da duygularımız. O yaşta adamla nerden tanıştın diye soracaksınız, lise sonda özel ders hocamdı, evimize gelip gidiyordu. Önce ben ilgi duymaya başladım, o istemedi, önümü kesmeye çalıştı beni yanlış yaptığıma ikna etmeye çalıştı ama hepsini istemeyerek yaptıgının farkındaydım. O da bana ilgi duyuyordu. Hiç kimse ilgilenmediği bi insanla sabahlara kadar telefonda konuşmaz, ya da şöyle söyleyeyim, hiçbi öğretmen öğrencisiyle birlikte rakı içmeye kafa dağıtmaya gitmez. Neyse lise sonda birbirimizin hayatında gibiydik ama asla bi isim koymadık. Üniversitede her şey değişti. O başka bi şehre taşındı, ben de o şehirde seçtim bölümümü. Yurtta kalıyorum ama arada bir ona da gidip geliyordum. Haftada bi iki gün falan. Gerçekten çok fazla seviyorum. Aramızda baya yaş farkı var ama resmen birbirimizin aynısıyız. Evlenme gibi bi şeyi düşünmedik hiç, ve bu belirsizlik beni mahvediyor. Yani bunun sonu ne olacak hiç bilmiyorumNe yapmalıyım bilmiyorum Sadece çok ama çok seviyorum. Cinsel birliktelik de yaşadık kısa zaman önce. Artık kendimi sadece ona ait gibi hissediyorum. Ailemin bu ilişkiyi öğrenmesi durumunda ne yaparım onu da bilmiyorum Derstleşmek istedim sadece ...
şeytanda ayrıntıda gizlidir
Boyle durumları yaşayan kızlar da daha çok babanın yoklugundan yada baba sevgisinin eksikliğinden oluyo... Bir yerde baba figurune ait korumaci tavırları bu durumdaki genç kızların ilgisini çekiyor.. 45 yaşındaki adam da o tecrubeyle kolayca kandırıyor. ..Sevgilin dediğin adam adam değil sapık.Babanız yaşındaki adamları nasıl mideniz alıyor valla anlamıyorum kimse kusura bakmasın ama iğrenç tek kelimeyle
Korun da bebek falan olmasın görürsün birbirinin aynısı olmayı o zaman sevgi pıtırcığı seni
Eger kafada iki ses varsa ortada bir yanlislik var demektir. Dogruyu yapan insanin kafasinda tek ses olur cunku.Soru işaretinden ziyade "napıyosun sen" diyen bi ses var. Bir de "boşver bak keyfine" diyen bi ses
O dönemde kızlar 9 yaşından sonra adam yerine konulup yaş verilirmis yani 9 olunca aslında 1 olurmuş durum böyle olunca hz.Aişe anamız 18 yaşında idi. Uzun araştırmalar sonucu doğruya ulasiliyor ama bu adam gibi eskidende sübyancı çok varmis ve bunlara da haci hoca deniyormuş o bakimdan 9 yaş kız çocukları da evlenebilmis. Herkes dini kendine yontmus anlayacağın. Neyse konu dağılmasın ama bilgi paylaşıldıkça çoğalır.Hz Ayşe evlendiğinde 9 yaşındaydı
Bu örnekten yola çıkarak 9 yaşındaki çocukları gerdeğe mi sokalım???
Bence konuyu dini yoruma sokmayın alakası yok çünkü. Konu durduk yere kapanmasın millet banlanmasın.
hz aise 9 yasinda degil di onlar adet olduktan sonrasini yas olarak saymaya baslarlardi .. Cevap olarak yetmistir umarim.. Sorma amacini da anlamadim ama peygamberimize dil uzatma rica ederim. Kendimi tutuyorum din hassas konu k9nusmayin diyorDeğerlere dokunmak istemem ama soramadan duramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?