19 yaşındayım ve 45 yaşında bi adama aşık oldum

safız galiba biraz..
istemem yan cebime yani..
aklı başında gözü ferfecir okumayan hiçbir 45 yaşındaki adam 19 yaşındaki kıza o gözle bakmaz..
engel olamamak diye birşey olamaz.. 19 yaşında aklı beş karış havada olan sensin o değil..
herşeyin bir oluru yakışanı vardır..
adam seni kullanıyor resmen..

Eh bak mesele burda yatıyor

Sen baba arıyorsun. Bu adamda baba arıyorsun ama arama adam berbat bir adam. Gerçek babanla iletişim kur, onunla yaşa.
Ailevi problemlere girmek istemiyorum çünkü gerçekten çok derin bi konu. Öyle ilgili bi ailem yok, hiçbi zaman da olmadı. Kendi kararlarımı çoktan beri tek başıma veriyorum

Değerlere dokunmak istemem ama soramadan duramadım
İstemiyorsanız dokunmayın.
Zaten kendinize göre bir algınız var ki bunu yazıyorsunuz.
O algınızı değiştirecek cevabı burada bulamazsınız, bunu da biliyorsunuz zaten.
Maksat ortalığı karıştırmak değilse araştırın öğrenin. Ortalığı karıştırmaksa ne konu sahibine haksızlık olsun konusu kapansın, ne de sizin gereksiz merakınız yuunden üyeler ban yesin.

Ailevi problemlere girmek istemiyorum çünkü gerçekten çok derin bi konu. Öyle ilgili bi ailem yok, hiçbi zaman da olmadı. Kendi kararlarımı çoktan beri tek başıma veriyorum

Yani yaşça çok büyük erkeklere ilgi duyan kadınların %99 psikolojilerinde baba eksikliği yatıyor ne yazık ki. Amerikalılar bu duruma kısaltma isim bile bulmuş:daddy issues. Bir google at, çıkan şeyleri oku sana ne kadar uyduklarına bak.

Baba şefkatini aşk şeklinde arıyorlar senin amca gibi adamlar da bu durumdan faydalanıyor. Durum bu. Öyle yücelttiğin gibi "çok farklı", çok şu, çok bu değil:; fırsatını bulmuşken hayatının son demini yaşayan bir adam bu kadar. Daha fazlası değil.

Ailenin boşluğunu baban olacak adamla doldurmaya çalışıyorsun ister istemez.
Bu hiç şaşmaz.
Bir kız çocuğu babası yaşında bir adamla birlikte ise,
Ya erken yaşta babasını kaybetmiştir
Ya babası tarafından ilgisiz bırakılmıştır
Ya varlığı yokluğu bir baba ile büyümüştür
Ya boşanmış aile ve baba ile görüşmüyordur
Ya... ya...
Ama vardır bir sebebi. Ve İnan bu durum şaşmaz.
Normal değil çünkü...
sağlıklı aile yapısında büyüyen çocuk gidip babası yaşında bir adama tutulmaz.
Ona amca der, öğretmen der başka bir şey der.
Yol yakınken dön. Kimse aşk acısından ölmüyor.
Geçiş yapma ihtimalin varsa geçiş yap başka şehre git.
Bir daha sınava girme ihtimalin varsa okulu bırak tekrar hazırlan.
Yada tüm görüşme yollarını kapat, hayatına bak.

bak üniyede gidiyormuşsun illa kafana göre birileri vardır bu adama meze olma lütfen ya.... gençsin hayatını yaşa arkadaşlarınla gez . zaman akıp geçiyor inan bana şu adamla harcadığın vakte pişman olacaksın ileride..

Adam pedofili olabilir mi acaba?
Belki adam babandan bile büyük canım. Zaten çok yanlış şeyler yapmışsın bu yanlışından ne kadar erken dönersen kardır. Sen gençliğinin baharındayken o adam ölecek bilmiyorum farkında mısın? Her şeyden önce adam öğretmen ve bunu bi öğrencisine yapabiliyorsa senden başka yüzlerce öğrencisi var belki birkaçıyla daha birliktedir?

İ
İşte ben tam bu noktada karşımdaki insanı suçlayamıyorum. "Sen istedin, sen istemeseydin olmazdı" diyorum, "hala daha istiyosun" diyorum. Tüm sorun kendimle,.. kendi içimde çözemiyorum

Sen ne yapmak istiyorsun?
Evlenecek misiniz?
El ele geziyor musunuz?
O kişi ne düşünüyor geleceğiniz hakkında?

Sen 18 olmadan aranızda duygusal durumlar olmus. Adam olsaydı resit olmayan biriyleböyle seyler yasamazdı. Size ilk görüşte carpılmış da buyuk bir askla tutusmus falan degil tabiki.

Bir o adamın tarafından baksana olaya onun için bulunmaz bir sevgili adayısın. Seni bırakır mı. Adamda ahlak olmayınca oluyor böyle seyler. Asla kabul etmiyceksin belki ama o adam seni bariz kullanıyor

Bir daha okudum bak gece gece. Hangi mantıktasın inan yine şok oldum. Hadi o genç, saf kızı düşürmüş. Şeref yoksunluğu yapıp sevgili olmuş. Ama sen. Gencecik kızsın. Hadi adam trilyoner falan olur da sen de Şeyma Subaşı gibi takılırsın anlarım. Hadi derim kız hayatını yaşıyor.

Sana buraya yapacaklarının bir listesini yazıyorum. Yapıp yapmamak sana kalmış :
1. Bu insandan en kısa sürede kavgasız, gürültüsüz ayrılıp, telefon numaranı değiştir. Sosyal medya hesaplarını kapat. Hiçbir şekilde kendisine ulaşma. Sana ulaşmasına izin verme. Ne kadar çok duygusal boşluk yaşasan da, çok özlesen de, ağlasanda, geçecek. Zayıflık yapmaman gerek. Dünyada sevdiğinden ayrılan ilk insan sen olmayacaksın o yüzden zaman ilacın. Aklına geldiğinde onun seni kullandığını, yalan söylediğini aklına getir. Aileni düşün, etrafındakileri düşün, onun kızını, karısını düşün, on yıl sonra ne konumda olacağını düşün. Bu adam senin gözünde iyi biri olabilir ama biraz dışardan bakmayı dene, neresinden tutsan elinde kalır. Adam kızı yaşında biriyle göz göre göre birlikte. Bir de bu kişi öğrencisi. Bile isteye yapmış resmen. Yok istememişmiş külahıma anlatsın. Şuan yaşadığın şey bir bağımlılık aşk deme sakın.

2. Okulda çeşitli sosyal ortamlara gir. Kendini boş bırakma. Kendini de koşullama yok ben olgunum, yok farklıyım. Onlar da insan sen de. Gayette anlaşırsın yeter ki iste ve kibirlilik etme. Hadi kendinden 6,7yaş büyük olsun etrafındakiler.

3.Okulda sosyal kulüplere gir, dans, resim müzik... kurslarına git. Arkadaş edin, farklı bir ortama gir. Daha önce farklı bir dünya bilmediğin ya da biliyorsan unuttuğun için tüm dünyan o sanıyorsun. Ama değil. Karşına farklı insanlar emin ol çıkacak ve bu adamın adını bile anmayacaksın. Tiksinerek anarsın en fazla.

4.Part time bir işe gir çalış. Özellikle öğrencilerin çalıştığı mekanlarda. Staj olur, cafe olur. Ne olursa olsun.

5.Şuan yaşadığın bu durumu kimseye anlatmak zorunda olmadığını unutma. Her girdiğin ortamda başından geçenleri anlatıp tekrar tekrar yaşama bu durumu. Kısır döngüye girme. Hiç olmamış gibi davran. En azından belli bir süre. Hatta yeni tanıştığın insanlarla paylaşma özelini.

6.Tüm bunları başarabileceğine emin ol. Bu yasta bunları kaldırabildiğine göre, bu ayrılığın da üstesinden gelirsin.

Son olarak yukarıda yazdıklarımı emir cümlesi olarak algılama. Daha net olması için direk yazdım. Ayrılmaya karar verirsen bunları uygula. ( ki bence hemen ayrıl) Sırf bir genç kızın hayatı mahvolmasın diye vakit ayırmak istedim kendimce. Umarım bu durumu atlatıp mutlu olursun.

Sen ne yapmak istiyorsun?
Evlenecek misiniz?
El ele geziyor musunuz?
O kişi ne düşünüyor geleceğiniz hakkında?
Evlenmeyle ilgili hiçbir şey konuşmadık şimdiye kadar. Ama mesela onun yakın çevresi benimle birlikte oldugunu biliyor ve en azından bana karşı sert olmadılar hiç.

Tamam birkac yas neyse ama aranizda cok ama cok yas farki var.. Siz ona ilgi gosterince 45 yasinda bir adam 19 yasinda kiz bana yaklasiyor diye kendi kendine havalarada girmistir simdi.. Yasiniz daha cok genc yanliş anlamayin ama aklin bir karis havada oldugu duygularin surekli degistigi bir donem.. Ama karsi taraf olgun dusunceye sahip olup sizin duygulariniza asla karsilik vermemeliydi diye dusunuyorum.. Mesela 10 yil sonra bu adam 55 yasina gelecek belki saclarina aklar duşecek siz ise 29 yasinda genceceik bir bayan olacaksiniz yine ayni sekilde sevebilecek misiniz?

Neyse konu sahibi kime göre neye göre doğru olduğu değişen bir konu kolay gelsin
Birçok zeginin karısı yarı yaşında kimse çıkıpta bunu irdelemiyor parası olana bir hak gibi görülüyor
Bu durumun yanlış olduğunu biliyorsun
Sana ne dersek duygularından vazgeçeceksin
Adam sapık
Adam yaşlı
Aranızdaki yaş farkı
Toplum ve ailenin hoş karşılamayacağı
Bunları biliyorsun zaten
Duygularınla başa çıkmayı öğrenmeli duyguların sana değil sen duygularına yön vermelisin

Bu sitede daha çok yeniyim ve sizin gibi başkalarının derdini kendi derdiymiş gibi sahiplenen insanları gördükçe mutlu oluyorum. Çok ama çok teşekkürler Bunları yazmak için ayırdıgınız vakit bile çok değerli. Bana şans dileyin

Evlenmeyle ilgili hiçbir şey konuşmadık şimdiye kadar. Ama mesela onun yakın çevresi benimle birlikte oldugunu biliyor ve en azından bana karşı sert olmadılar hiç.
Yakın çevresinden kasıt ne? Kızı biliyor mu mesela?
Yada aklı başında olan biri?
Arkadaşları falan diyorsan,
Niye olsunlar, sırtını bile sıvazlarlar...
Genç kadın bulmuş, çıtır hayatını yaşıyor diye..
Çöpsüz üzüm..
Gelecek vaadi yok, aile yok, kızı sapık olmadığına inandırmış... takdir ediyorlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…