19 yaşındayım ve 45 yaşında bi adama aşık oldum

Evlenmeyle ilgili hiçbir şey konuşmadık şimdiye kadar. Ama mesela onun yakın çevresi benimle birlikte oldugunu biliyor ve en azından bana karşı sert olmadılar hiç.

evladım yakın çevre kim ailesi değildir eminim.. kendisi gibi 3-5 arkadaşıdır zira sen övünç kaynağısın onun için..aç gözünü lütfen
 
evladım yakın çevre kim ailesi değildir eminim.. kendisi gibi 3-5 arkadaşıdır zira sen övünç kaynağısın onun için..aç gözünü lütfen
Kızı bilmiyor evet ... Ya of gerçekten anlattıkça derdimin ne kadar büyük oldugunu fark ediyorum
 
Kızı bilmiyor evet ... Ya of gerçekten anlattıkça derdimin ne kadar büyük oldugunu fark ediyorum

sadece kızı mı? anası danası akrabalarından herhangi biri?
ben bilmediğine eminim..
sadece sizinle sevgili olabildiği için övünüp hava atacağı birkaç arkadaşı..
kendisi bile içinde olduğu durumun normal olmadığının farkında .
 

O stil çok daha iğrenç

Para karşılığı beden satmak o

Bu konu o kadar iğrenç değil

Uyanık bir tip bu kızı kandırıyor

Bu kız para için o herife yamanmış olsaydı zaten buraya konu açmazdı kendi de mağdur taraf olduğunun farkında

Diğer stil takılan kadınlar da adamlar da zaten allahlık alan memnun satan memnun olduğu için ne desek boş. Adam normalde yüzüne bakmayacak bir tipte kadını parasıyla satın alıyor, kadın da satıcı taraf yani kendi aralarında anlaşmışlar bir mağduriyet yok ki.
 
Evlenmeyle ilgili hiçbir şey konuşmadık şimdiye kadar. Ama mesela onun yakın çevresi benimle birlikte oldugunu biliyor ve en azından bana karşı sert olmadılar hiç.
Mesela evlenme teklifi etse ne yapardin?
Birlikte olmussunuz.Bu birliktelik hayatinda bir ilk mi?
Ailenle mutlu musun?
 
45 yasindayim. Ben de sevgilin gibi bosandim. Senin kadar olmasa da 12 yasinda bir oglum var. Universitede ogretim uyesiyim. 19 yasinda daha birinci sinifta bir ogrencimle bir iliski yasadigimi dusun. Yani beni sevgilin yerine koy bir an. Ne kadar abuk gorunuyor oyle degil mi? Diyelim ki ogrencim benden kopamiyor. Cocugumun olmasi da umurunda degil, tipki senin gibi. Anne sefkatini ve sicakligini bende buldugu icin o bunu ask zanneder muhtemelen. Bense onun en guzel duygulariyla oynamis olurum. Koskocaman bir kadin ve 19 yasinda bir toy. Oradan bakinca nasil gorunuyoruz? Benden kopamiyor diyerek bu iliskiyi yurutursem onun da onunu kesmis kismetini kapatmis olurum cunku daha genc ve kimbilir daha genc ve guzel kiz arkadaslari olacakken en guzel caglarini benim gibi bir iki sene sonra ilac torbalariyla gezen biriyle harcayacak.
Belki orneklem ile daha iyi anlarsin diye boyle birsey yaptim.
Derdim onunla cinsel birliktelik yasaman degil. Bu senin problemin. Hatta 45 yasindaki biri de cinsel birliktelik eninde sonunda bekleyecekti senden zaten. Lise cocuklari gibi el ele seninle gezmesini beklemiyordum zaten. Cinsel birliktelik kadini her zaman erkege daha da yaklastirir, bu yonden yaptiginin hata oldugunu dusunuyirum. Birlikteligin senin ondan daha zor kopmana neden olmus. Cunku bu olay seni ona bagimli hale getirmis psikolojik olarak. Hani diyorsun ya kendimi ona bagli hissediyorum diye... Iste bu baglilik dedigin sey bagimlilik. Sigara bagimliligi gibi dusun. Sigara icmenin kotu oldugunu biliyorsun ama ondan kopamiyorsun. Seninki de bunun gibi birsey. Yaptiginin dogru oldugunu bilseydin buraya konu acmazdin. Sen de bu durumda bir anormallik oldugunu biliyorsun ki konu actin buraya. Yoksa bu sekilde gittigi yere kadar giderdi.
Sevgiline gelince o bu durumdan memnundur. Neden memnun olmasin ki. Orta yas krizine girmis birisi 19 luk bir "citir"la olmayi ister. Ego tatmini. Sen istedigin kadar buna sevgi de, bu sevgi degil.
Sen baba sefkatiyle karisik biraz da hayranlik ve bosluk duygusunu ask zannetmissin, o da orta yas kriziyle kendi egosunu kizi yasindaki kizla tatmin ediyor. Durumun ozeti bu.
Bunun adi ask olamaz. Ben de 45 yasindayim ve ogrencilerimi o gozle gormuyorum. Ceyrek asir fark var aranizda.
Neyse biz ne dersek bos. Bunun yanlis oldugunu yasayarak goreceksin.
 
Mesela evlenme teklifi etse ne yapardin?
Birlikte olmussunuz.Bu birliktelik hayatinda bir ilk mi?
Ailenle mutlu musun?
14 yaşımdan beri ailemle yaşamıyorum ve bundan sonra da yaşamayacağım. Ne olursa olsun. Ki zaten artık çok uzak şehirlerdeyim onlarla. Yılda bir ya da iki kez görüşürüz muhtemelen. Evlenme teklif etse ne yapardım inan hiç bilmiyorum. Benim için en zor soru bu olur. Ve evet onunla ilk birlikteliğimi yaşadım, öncesinde olmadı ki zaten önceden yaşım da elvermezdi böyle bi şeye
 

kimle yaşıyordun? bu adam kimin evine gelip özel ders veriyordu?
 
Sen o şehirden gitmeden kurtulamazsın yanlışından canım. Yatay geçiş yap başka bi şehire hayatını mahvetme.

O seninle övünüyor evet ama sen 30 yaşına geldiğinde emekli, saçı başı beyaz adamı eşim diye tanıtmaktan utanacaksın belkide.

Gencecik yaşlarda evlenen çoğu kişide bile aşk sabit kalmıyor, sende sıkıntıları dertleri çekmeye başladığında böyle kalmayacak emin ol.
 
Yazdıklarınıza hak vermedim desem yalan söylemiş olurum. Tek diye
kimle yaşıyordun? bu adam kimin evine gelip özel ders veriyordu?
Bundan daha önce bahsetmiştim. Kendi evimde haftasonları ders veriyordu.
 
Eksik yazmışım çok pardon. Tek diyebileceğim şans dilemeniz. Kendimi hayatımın dönüm noktasındaymış gibi hissediyorum, bi çok kişiye belki abartıyorum gibi geliyordur ama bana fazla geldi bu durum, beynimi yiyip bitirdi. Sınıfımı bile zor geçtim inanın.
 
Bir anne olarak cok uzuldum. Sen gencligini kendi yasitlarinla yasamaliydin. En guzel yaslarin bunlar. Saci basi agarmis orta yas bunalimina girmis biriyle degil. Hele ki evliligi tatmis bosanmis biriyle hic degil. Su an durumun farkinda degilsin ama ileride anne olunca evladinin oyle bir hata yapmasini sen de istemeyeceksin. Sen kendine bunu yakistirsan da evladina yakistiramayacaksin.
Her iliski baslarda guzeldir. Su an sana her sey oradan guzel gorunuyor. Ama zamanla kafanda bir suru sorular baslayacak. Iste o zaman ne yaptim ben demenden korkuyorum. Lutfen korunun ve cocuk yapma lutfen.
 
45 yaşında adamla nasıl birlikte oldun kafam almiyo gerçekten ben senin yaşındayken sevgilim yoktu sen baban yaşında adamla ayyy kusucam şimdi çok kotu ya ben hayal edemiyorum sen yasiorsun üstelik :Ssss insAllah bu yanlışından dönersin dönebilirsin
 
Yazdıklarınıza hak vermedim desem yalan söylemiş olurum. Tek diye

Bundan daha önce bahsetmiştim. Kendi evimde haftasonları ders veriyordu.

kendi eviniz?
lise öğrencisi iken kendinize ait eviniz mi vardı? masrafları nasıl karşılıyordunuz?
dönüp baktım mesajlarınıza yurtta kalıyordum hafta sonları eve gidiyordum demişsiniz.
 
kendi eviniz?
lise öğrencisi iken kendinize ait eviniz mi vardı? masrafları nasıl karşılıyordunuz?
dönüp baktım mesajlarınıza yurtta kalıyordum hafta sonları eve gidiyordum demişsiniz.
Kendi evimden kastım ailemle yaşadığım ev zaten.
 
Yavrum sen su an yasitlarinla gezip tozmali, sinemaya gitmeli onlarla paylasim yapmaliydin. Cok agir birsey ustune aldigin bu yuk. Evet fazla gelmeye baslamis. Icinden bazi seyleri sorgulamaya baslamissan bir yerde yanlis yaptiginin gostergesidir bu. Dogruyu bulmak da senin elinde. Insaniz hata yapabiliriz. Onemli olan hatalardan ders alip yolumuza devam etmektir. Onunde uzuun bir yol var. Ama bu yolun o adamla olmamali guzel evladim. Gelecegini beraber gecirecegin kisi bu kisi olmamali. Bagimliligindan kurtulmalisin yoksa giderek cukura dusersin.
 
Kendi evimden kastım ailemle yaşadığım ev zaten.

tamam peki neden yurtta kalıyordunuz?
madem ailenizin evinede gidebiliyorken. okul mu uzaktı? bu adam sizin okulda mı öğretmendi?
ailenizin iddia ettiği gibi umurunda değilseniz neden özel ders aldırıyorlardı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…