- 3 Nisan 2014
- 36.490
- 149.242
- 798
- Konu Sahibi _negerekvar_
-
Evlenmeyle ilgili hiçbir şey konuşmadık şimdiye kadar. Ama mesela onun yakın çevresi benimle birlikte oldugunu biliyor ve en azından bana karşı sert olmadılar hiç.
Kızı bilmiyor evet ... Ya of gerçekten anlattıkça derdimin ne kadar büyük oldugunu fark ediyorumevladım yakın çevre kim ailesi değildir eminim.. kendisi gibi 3-5 arkadaşıdır zira sen övünç kaynağısın onun için..aç gözünü lütfen
Ağaoğlu ve sevgilisi hakkında düşündün mü hiç? Bi düşün! Sendeki tablo da bu. Kusura bakma.
Kızı bilmiyor evet ... Ya of gerçekten anlattıkça derdimin ne kadar büyük oldugunu fark ediyorum
Neyse konu sahibi kime göre neye göre doğru olduğu değişen bir konu kolay gelsin
Birçok zeginin karısı yarı yaşında kimse çıkıpta bunu irdelemiyor parası olana bir hak gibi görülüyor
Bu durumun yanlış olduğunu biliyorsun
Sana ne dersek duygularından vazgeçeceksin
Adam sapık
Adam yaşlı
Aranızdaki yaş farkı
Toplum ve ailenin hoş karşılamayacağı
Bunları biliyorsun zaten
Duygularınla başa çıkmayı öğrenmeli duyguların sana değil sen duygularına yön vermelisin
Kızı bilmiyor evet ... Ya of gerçekten anlattıkça derdimin ne kadar büyük oldugunu fark ediyorum
Mesela evlenme teklifi etse ne yapardin?Evlenmeyle ilgili hiçbir şey konuşmadık şimdiye kadar. Ama mesela onun yakın çevresi benimle birlikte oldugunu biliyor ve en azından bana karşı sert olmadılar hiç.
14 yaşımdan beri ailemle yaşamıyorum ve bundan sonra da yaşamayacağım. Ne olursa olsun. Ki zaten artık çok uzak şehirlerdeyim onlarla. Yılda bir ya da iki kez görüşürüz muhtemelen. Evlenme teklif etse ne yapardım inan hiç bilmiyorum. Benim için en zor soru bu olur. Ve evet onunla ilk birlikteliğimi yaşadım, öncesinde olmadı ki zaten önceden yaşım da elvermezdi böyle bi şeyeMesela evlenme teklifi etse ne yapardin?
Birlikte olmussunuz.Bu birliktelik hayatinda bir ilk mi?
Ailenle mutlu musun?
14 yaşımdan beri ailemle yaşamıyorum ve bundan sonra da yaşamayacağım. Ne olursa olsun. Ki zaten artık çok uzak şehirlerdeyim onlarla. Yılda bir ya da iki kez görüşürüz muhtemelen. Evlenme teklif etse ne yapardım inan hiç bilmiyorum. Benim için en zor soru bu olur. Ve evet onunla ilk birlikteliğimi yaşadım, öncesinde olmadı ki zaten önceden yaşım da elvermezdi böyle bi şeye
Sen o şehirden gitmeden kurtulamazsın yanlışından canım. Yatay geçiş yap başka bi şehire hayatını mahvetme.14 yaşımdan beri ailemle yaşamıyorum ve bundan sonra da yaşamayacağım. Ne olursa olsun. Ki zaten artık çok uzak şehirlerdeyim onlarla. Yılda bir ya da iki kez görüşürüz muhtemelen. Evlenme teklif etse ne yapardım inan hiç bilmiyorum. Benim için en zor soru bu olur. Ve evet onunla ilk birlikteliğimi yaşadım, öncesinde olmadı ki zaten önceden yaşım da elvermezdi böyle bi şeye
Yazdıklarınıza hak vermedim desem yalan söylemiş olurum. Tek diye45 yasindayim. Ben de sevgilin gibi bosandim. Senin kadar olmasa da 12 yasinda bir oglum var. Universitede ogretim uyesiyim. 19 yasinda daha birinci sinifta bir ogrencimle bir iliski yasadigimi dusun. Yani beni sevgilin yerine koy bir an. Ne kadar abuk gorunuyor oyle degil mi? Diyelim ki ogrencim benden kopamiyor. Cocugumun olmasi da umurunda degil, tipki senin gibi. Anne sefkatini ve sicakligini bende buldugu icin o bunu ask zanneder muhtemelen. Bense onun en guzel duygulariyla oynamis olurum. Koskocaman bir kadin ve 19 yasinda bir toy. Oradan bakinca nasil gorunuyoruz? Benden kopamiyor diyerek bu iliskiyi yurutursem onun da onunu kesmis kismetini kapatmis olurum cunku daha genc ve kimbilir daha genc ve guzel kiz arkadaslari olacakken en guzel caglarini benim gibi bir iki sene sonra ilac torbalariyla gezen biriyle harcayacak.
Belki orneklem ile daha iyi anlarsin diye boyle birsey yaptim.
Derdim onunla cinsel birliktelik yasaman degil. Bu senin problemin. Hatta 45 yasindaki biri de cinsel birliktelik eninde sonunda bekleyecekti senden zaten. Lise cocuklari gibi el ele seninle gezmesini beklemiyordum zaten. Cinsel birliktelik kadini her zaman erkege daha da yaklastirir, bu yonden yaptiginin hata oldugunu dusunuyirum. Birlikteligin senin ondan daha zor kopmana neden olmus. Cunku bu olay seni ona bagimli hale getirmis psikolojik olarak. Hani diyorsun ya kendimi ona bagli hissediyorum diye... Iste bu baglilik dedigin sey bagimlilik. Sigara bagimliligi gibi dusun. Sigara icmenin kotu oldugunu biliyorsun ama ondan kopamiyorsun. Seninki de bunun gibi birsey. Yaptiginin dogru oldugunu bilseydin buraya konu acmazdin. Sen de bu durumda bir anormallik oldugunu biliyorsun ki konu actin buraya. Yoksa bu sekilde gittigi yere kadar giderdi.
Sevgiline gelince o bu durumdan memnundur. Neden memnun olmasin ki. Orta yas krizine girmis birisi 19 luk bir "citir"la olmayi ister. Ego tatmini. Sen istedigin kadar buna sevgi de, bu sevgi degil.
Sen baba sefkatiyle karisik biraz da hayranlik ve bosluk duygusunu ask zannetmissin, o da orta yas kriziyle kendi egosunu kizi yasindaki kizla tatmin ediyor. Durumun ozeti bu.
Bunun adi ask olamaz. Ben de 45 yasindayim ve ogrencilerimi o gozle gormuyorum. Ceyrek asir fark var aranizda.
Neyse biz ne dersek bos. Bunun yanlis oldugunu yasayarak goreceksin.
Bundan daha önce bahsetmiştim. Kendi evimde haftasonları ders veriyordu.kimle yaşıyordun? bu adam kimin evine gelip özel ders veriyordu?
Eksik yazmışım çok pardon. Tek diyebileceğim şans dilemeniz. Kendimi hayatımın dönüm noktasındaymış gibi hissediyorum, bi çok kişiye belki abartıyorum gibi geliyordur ama bana fazla geldi bu durum, beynimi yiyip bitirdi. Sınıfımı bile zor geçtim inanın.45 yasindayim. Ben de sevgilin gibi bosandim. Senin kadar olmasa da 12 yasinda bir oglum var. Universitede ogretim uyesiyim. 19 yasinda daha birinci sinifta bir ogrencimle bir iliski yasadigimi dusun. Yani beni sevgilin yerine koy bir an. Ne kadar abuk gorunuyor oyle degil mi? Diyelim ki ogrencim benden kopamiyor. Cocugumun olmasi da umurunda degil, tipki senin gibi. Anne sefkatini ve sicakligini bende buldugu icin o bunu ask zanneder muhtemelen. Bense onun en guzel duygulariyla oynamis olurum. Koskocaman bir kadin ve 19 yasinda bir toy. Oradan bakinca nasil gorunuyoruz? Benden kopamiyor diyerek bu iliskiyi yurutursem onun da onunu kesmis kismetini kapatmis olurum cunku daha genc ve kimbilir daha genc ve guzel kiz arkadaslari olacakken en guzel caglarini benim gibi bir iki sene sonra ilac torbalariyla gezen biriyle harcayacak.
Belki orneklem ile daha iyi anlarsin diye boyle birsey yaptim.
Derdim onunla cinsel birliktelik yasaman degil. Bu senin problemin. Hatta 45 yasindaki biri de cinsel birliktelik eninde sonunda bekleyecekti senden zaten. Lise cocuklari gibi el ele seninle gezmesini beklemiyordum zaten. Cinsel birliktelik kadini her zaman erkege daha da yaklastirir, bu yonden yaptiginin hata oldugunu dusunuyirum. Birlikteligin senin ondan daha zor kopmana neden olmus. Cunku bu olay seni ona bagimli hale getirmis psikolojik olarak. Hani diyorsun ya kendimi ona bagli hissediyorum diye... Iste bu baglilik dedigin sey bagimlilik. Sigara bagimliligi gibi dusun. Sigara icmenin kotu oldugunu biliyorsun ama ondan kopamiyorsun. Seninki de bunun gibi birsey. Yaptiginin dogru oldugunu bilseydin buraya konu acmazdin. Sen de bu durumda bir anormallik oldugunu biliyorsun ki konu actin buraya. Yoksa bu sekilde gittigi yere kadar giderdi.
Sevgiline gelince o bu durumdan memnundur. Neden memnun olmasin ki. Orta yas krizine girmis birisi 19 luk bir "citir"la olmayi ister. Ego tatmini. Sen istedigin kadar buna sevgi de, bu sevgi degil.
Sen baba sefkatiyle karisik biraz da hayranlik ve bosluk duygusunu ask zannetmissin, o da orta yas kriziyle kendi egosunu kizi yasindaki kizla tatmin ediyor. Durumun ozeti bu.
Bunun adi ask olamaz. Ben de 45 yasindayim ve ogrencilerimi o gozle gormuyorum. Ceyrek asir fark var aranizda.
Neyse biz ne dersek bos. Bunun yanlis oldugunu yasayarak goreceksin.
Yazdıklarınıza hak vermedim desem yalan söylemiş olurum. Tek diye
Bundan daha önce bahsetmiştim. Kendi evimde haftasonları ders veriyordu.
Kendi evimden kastım ailemle yaşadığım ev zaten.kendi eviniz?
lise öğrencisi iken kendinize ait eviniz mi vardı? masrafları nasıl karşılıyordunuz?
dönüp baktım mesajlarınıza yurtta kalıyordum hafta sonları eve gidiyordum demişsiniz.
Yavrum sen su an yasitlarinla gezip tozmali, sinemaya gitmeli onlarla paylasim yapmaliydin. Cok agir birsey ustune aldigin bu yuk. Evet fazla gelmeye baslamis. Icinden bazi seyleri sorgulamaya baslamissan bir yerde yanlis yaptiginin gostergesidir bu. Dogruyu bulmak da senin elinde. Insaniz hata yapabiliriz. Onemli olan hatalardan ders alip yolumuza devam etmektir. Onunde uzuun bir yol var. Ama bu yolun o adamla olmamali guzel evladim. Gelecegini beraber gecirecegin kisi bu kisi olmamali. Bagimliligindan kurtulmalisin yoksa giderek cukura dusersin.Eksik yazmışım çok pardon. Tek diyebileceğim şans dilemeniz. Kendimi hayatımın dönüm noktasındaymış gibi hissediyorum, bi çok kişiye belki abartıyorum gibi geliyordur ama bana fazla geldi bu durum, beynimi yiyip bitirdi. Sınıfımı bile zor geçtim inanın.
Kendi evimden kastım ailemle yaşadığım ev zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?