ya ben daha 17 yaşındayım ve 77 kiloyum(( ama boyum 1.72 acaba bende uygulasam bu diyeti işe yararmıki? yarın başlamayı düşünüyorum inşallah..
ya kızlar çok moralim bozuk,,ben burdakilerin yarısını bile yemiyorum bir günde,sabah 1 dilim kepek ekmeğiyle kahvaltı öğle yemeğe vaktm olmuyor,akşam salata ve yoğurt hepsi bu ama nedense veremiyorm,,off çok moralim bozuk ya,neden veremiyorum???yardım edin lütfeeennn
bende birara çook kilo almıştım vallahi kalçalarım sağa sola savruluyordu artık sonra diyete başladım ama kendimi kesinlikle sıkmadım çok sık yedim 3 ana öğün yedim 3de ara öğün yedim arada meyve yedim salatalık yedim beyaz leblebi yedim canım çikolata isteyince bihter çikolata yedim bazende kuşüzümü fındık ceviz yedim ama akşam 19.00dan sonra yemek yemedim bol su içtim sabahları mutlaka sirkeli (elma)sirkeli su içtim ılık vede haftada bir gün elmanın suyunu içtim kendim katı meyve sıkıcağında hazırladım ama ben yürüş falan yapmadım yani yapamadım ama bu sayede bayağı zayıfladım 20 kg kadar bide canım simit isteyincede çavdarlı simit yiyorum sıkı yemek çok önemli bide masada önce gözümü doyurdum ardındanda karnım
Arkadasım ben 2. Bebegı dusundugun ıcın acılen 13 kılo vermem lazım.daha bırıncıden 13 kılo tasıyorum.ınsallah etkısı olur banada.sekerın dusmuyomu az yemek yıyerek.benım sekerım dusuyor aclıga gelemıyorum.tansıyonda dusuk olunca.
Arkadasım ben 2. Bebegı dusundugun ıcın acılen 13 kılo vermem lazım.daha bırıncıden 13 kılo tasıyorum.ınsallah etkısı olur banada.sekerın dusmuyomu az yemek yıyerek.benım sekerım dusuyor aclıga gelemıyorum.tansıyonda dusuk olunca.
sogan suyunu tavsiye ediyorum arkadaslar diyet yapmadan 1 haftada 2 kilo verdim.igrenc bi tadi var.ama soguk bi cirpida iciceksiniz.ana 1 hafta icip aravereceksiniz.
ya kızlar çok moralim bozuk,,ben burdakilerin yarısını bile yemiyorum bir günde,sabah 1 dilim kepek ekmeğiyle kahvaltı öğle yemeğe vaktm olmuyor,akşam salata ve yoğurt hepsi bu ama nedense veremiyorm,,off çok moralim bozuk ya,neden veremiyorum???yardım edin lütfeeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?