2.5 Ayda 17 Kg Verdiğim Diyet Listem

bnce hazir corbalar kullanilabilir, ya bnm tek sevdigim mrcimek corbasiydi ondanda 2 haftada tiksindimm ayricaa ikinci hafta hic kilo kaybim olmadi, haaa bide kizlar annem diyetsiz her ogunden once elma sirkesi icioo baya baya verio kilolari, bnm tansiyonumu dusuryo bn icemiorum sirkeyi ama icebilen vrsa dietin yaninda icsin:)))

tarifi;bir bardak su bi yemek kasigi elma sirkesi, her ogun oncesi

Cnm ben şimdiden mercimek çorbamı ve yemeği hazırladım ama taze fasulye yoktu taze barbunya ile yapıyorum. sabah aynen kahvaltıyı da yaptım umarım işe yarar 10 kilo versem süper olacak kaydirigubbakcemile3
ama şu ekşili köfteyi anlamadım :a015:

acaba emziren anneler bu diyeti yapabilirmi? bilgisi olan varmı?

ben bugünden başladım şimdiden bir kilo eksik gösterio inanamadım sanırım su kaybı falan oldu inşallah işe yarar

benımde 13 kılo fazlalıgım var bu lısteyı veren arkadasa cok tesekkur edıyorum..Bugun basladım bakalım ne olucak ama sunu solıyım bana yumurta haftada ıkı gun yesemde alerji yapıyor onun yerıne sebze yemegı yıyıcem..yerimseniben

Arkadaşlar bence bu kadar kısa sürede bu kadar fazla kilo vermek bence sağlıklı değil,ayrıca bu tarz diet listelerinin sağlıksız olduğunu uzmanlarda tv lerde haykırıp duruyorlar,kendinize bu kadar işkence yapacağınıza şeker hastalarına verilen dieti uygulayın ve bol hareket edin.Yani kısa aralıklarla aç kalmadan az tüketin.Günde 6 öğün.

bende yapıcam bu diyeti yarın başlıyorum inşallah ama oruçlu olduğumdan 2 öğüne bölerek yapıcam..umarım işe yarar..

Ben bu diyeti yapiyorum ve neredeyse 3 hafta oldu...
4.5 kilo felan vermisim bu süre icinde...

Tebrik ederim devam ediyor musun diyetine?

Ayrıca ara öğün yok diyenler ben zaten belirmiştim bu 1000 kalorilik rejim acıkınca domates salatalık meyve ayran yoğurt veya süt ile ara öğün yapabilirsiniz...

Ekşili köfte de bildiğiniz kıyma ile pirinçten yapılmış misket büyüklüğünde minik yuvarlak köfteler bunu terbiyeli olarak pişiriyorsunuz...

Kaç tabak çorba? ne büyüklükte patates? kaç tane dolma diye soranlar: bunlar sizin nefsinizle alakalı ne tıka basa olmalı nede elden ayaktan düşecek kadar az...

cnm darsısı bzilerin başına seni tebrik ederim çok güzel kilo vermişsisn bende yarından itibaren bu diyete başlıyorum gelişmeleri buradan yazacağım.Bu diyeti uyguşayan arkadaşlar hepimiz buaradapaylaşalım ve hatta hafta sonları tartılıp kilolarımızı bildirelim ne kar vrdik vermmedik.yılbnaşına kadar yapmayı düşünüyorum.yani 50 oluncaya kadar.
BAŞLANGIÇ KıLOM:67,30
ŞU ANKı:66,500
HEDEF:50

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…