- 26 Aralık 2017
- 68
- 43
- 18
- 30
- Konu Sahibi Karakutu55
-
Eşimi bana karşı olan tutumlarindan Bilgileri var hariç annem babam iliski konusunda bilgileri yok ablamın var sadece yani bilmiyorum belkide ablam anlatmıştırYani yaşamanız gereken şeyleri yaşamıyorsunuz... Üstelik kendinde hata aramayan duyarsız bir eşiniz var. Üzüldüm. Ama size daha çok üzüldüm. Bence kv ile bir görüşün. Kendi aileniz biliyor mu?
Aslında problem vardı ama onun bile haberi yoktu büyük ihtimalFlört döneminde çok istekli ve ısrarcıydı herhangi bir problem yoktu
Ayrilirsaniz aileniz arkanizda durmami
Birşey söyleme , 1 ay ver eşine. Düşünün burada birsürü konu var vajinusnusla ilgili , eğer kocalar sizin gibi yapsa eşlerin problemi nasıl çözülür? 1 ay ver, yine olmazsa hadi doktora gidelim benim de sorunum var vs deyin tüm sorumluluğu ona yüklemeyin, o şu anda çok hassas bir dönemde, zorlamayın artık.Aramız açık geldiğinde konuşacağım eğer aynı şeyleri söylerse ne yapmalıyım bu konuda bana fikir verirseniz çok sevinirim gitmemmi gerekir yoksa beklemelimiyim
Cinsel birleşme yok dediğim gibi yüzeysel surtunerek boşaliyor
Neden kendi uyeliginle yazmiyorsun?Merhaba,
2.5 aylık evliyim eşimle 4 sene flört ardından severek evlendik 6 ay nişanlı kaldık nişanlılık döneminde bana karşı ilgisizligini farkettim stresten olabilir diye düşündüm hep düğün gecesi eşim dönüp arkasını yattı yorgunluktandir dedim iyi geceler bile demedi 2.5 ay oldu hala ilişkiye giremedik yaptığım yemekleri beğenmiyor arkasini dönüp yatıyor masaya bıraktığım kaşığın çıkan sesinden bile bağırıyor çok kez tartıştık ailemin evine eşyalarimi toplayıp gitmek istediğimde bırakmadı beni.Bu huzursuzluk devam ettikçe artık dayanamayacagimi söyleyerek ailemi aradım gelin alın beni dayanamıyorum diye eşim bana gidersen git dedi aileler bir araya geldi yine kaldım evimde.10 gündür birçok şey yoluna girmiş gibiydi eskisi gibi bağırmıyor ve birlikte keyifli vakit geçiriyoduk dün akşam dizi izlerken eşime bana karşı duygusal bağın yokmu diye sordum o da Hayır hiçbi zamanda olmayacak dedi ben ağlayarak odaya gittiğimde gel şaka yapıyorum hadi dedi ne yapacağımı bilmiyorum bana bir yol gösterin defalarca konuşmayı denedim konuşmakta fayda etmiyor
Merhaba,
2.5 aylık evliyim eşimle 4 sene flört ardından severek evlendik 6 ay nişanlı kaldık nişanlılık döneminde bana karşı ilgisizligini farkettim stresten olabilir diye düşündüm hep düğün gecesi eşim dönüp arkasını yattı yorgunluktandir dedim iyi geceler bile demedi 2.5 ay oldu hala ilişkiye giremedik yaptığım yemekleri beğenmiyor arkasini dönüp yatıyor masaya bıraktığım kaşığın çıkan sesinden bile bağırıyor çok kez tartıştık ailemin evine eşyalarimi toplayıp gitmek istediğimde bırakmadı beni.Bu huzursuzluk devam ettikçe artık dayanamayacagimi söyleyerek ailemi aradım gelin alın beni dayanamıyorum diye eşim bana gidersen git dedi aileler bir araya geldi yine kaldım evimde.10 gündür birçok şey yoluna girmiş gibiydi eskisi gibi bağırmıyor ve birlikte keyifli vakit geçiriyoduk dün akşam dizi izlerken eşime bana karşı duygusal bağın yokmu diye sordum o da Hayır hiçbi zamanda olmayacak dedi ben ağlayarak odaya gittiğimde gel şaka yapıyorum hadi dedi ne yapacağımı bilmiyorum bana bir yol gösterin defalarca konuşmayı denedim konuşmakta fayda etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?