Bana böyle kızmanıza hak veriyorum..Kendimi savunmuyorum..Hatalarımın farkındayım..Geçmişe bakıp ah vah tüh demenin de zamanı değil..Artık kendimi değil bu günahsız bebeği düşünmem lazım..
Ama bütün suç bende mi ?
beni ve bebeğini bırakan adamda hiç mi suç yok ?
Bu dünyada yiyecek rızkı varsa bu bebek zaten doğar..yoksa Allah verdiği gibi alır..Elimden hiç birşey gelmiyor..Çaresizim..Bana kızsanızda diyecek lafım yok..
Adamin birinin evine hirsiz girmis, kolu komsu toplanmis adamin basina yahu sen ne bicim adamsin, insan hic evinde bu kadar para birakirmi? insan hic kapiyi 2 defa kitlemeden cikarmi diye adama bagirmaya baslamislar...
Adam saskin saskin bakmis, tamam haklisinda bu hirsizin hicmi sucu yok yahu demis...benneyaptımki
Aynen senin hesap güzelim, neden söyle yaptin neden böyle yaptin demenin hicbír anlami yok, giden gitti, seni bu halde birakanlar utansin....Allah böyle insanlari bildigi gibi yapsin...baska birsey demiyorum onlar icin....Vicdansizlar.
Sakin dönme birdaha o eve....Ne güzel Annen Baban yanindaymis....sana destek olucaklar insallah.:1hug:
Bebek konusuna gelince sunu sakin unutma....o bebek her zaman seni esinle yine bir araya getirecek...istesende istemesende hicbir zaman o lanet insanlari hayatindan tam olarak def edemeyeceksin.
Lütfen yanlis anlasilmasin, kesinlikle kürtaja karsiyim, ama bazi durumlar özel durumlardir, aynen senin durumun gibi, 18 yasindasin, ailenin yanindasin, 4 aylik bir evlilik, nikahsiz bir cocuk....bilemiyorum güzelim! Aklini bulandirmak istemem!:1no2:
Sen cok aci bir sekilde dersini aldin bu hayattan, ama o mahsumun hicbir günahi yok...ona ne verebileceksinki? Sevgini...evet tamam....ama sadece sevgi yetmiyor güzelim...yetmiyor...:çok üzgünüm:
Bir cocugun bakimi, masrafi, sorumlulugu cok büyük....ailen sana destek olucak elbet, ama bir yerde hep kendini ve cocugnu fazlalik gibi hissedeceksin...
Allah yardimcin olsun.:Saruboceq:
Umarim senin ve bebegin icin hayirlisi neyse o olur.
Her yoruma açık olduğum için bu konuyu açtım..Bana kızanlarda kızmakta çok haklılar..gözlerim kapalıymış çok hatalar yaptım.çok pişmanım..Ama ne var ki pişmanlığım hiç bi fayda vermiyor bana..ben kendime kızmıyomuyum..
Gece gündüz ağlıyorum..bu bebeğin hiç bir suçu yok..hemde hiç..onunda günahına girdim.doğmadan hayatını berbat ettim diye..o kadar pişmanım ki...
Ama onu aldıramam..doktor artık alınamaz dedi..canlı bi insan o..ultrasonda gördüm..elleri ayakları oynuyor..onu görünce hüngür hüngür ağladım..nasıl aldırıyım onu..
Ailem evlenmeme çok karşı çıktı..ama hep benim yüzümden nikahsız gitmeme izin verdiler..ben ailemle konuşmadım günlerce..yemek yemedim..kendimi öldürücem dedim..
babam annem o yüzden benim evlenmeme izin verdiler..eşim yalvardı burda..1 ay dedi..söz dedi..
Herşey yalanmış..boşmuş..Ne desem çok boş..Olanlar oldu..sadece pişmanlıklarım kaldı...
Herkesi üzdüm..Ailem perişan bir halde..
Hepinizin yorumları hemen hemen aynı..çünkü haklısınız..
O beni bırakıp gitti..Herşey bitti..
kımsenın sıze kızmaya hakkı yok unutmayın..Bana böyle kızmanıza hak veriyorum..Kendimi savunmuyorum..Hatalarımın farkındayım..Geçmişe bakıp ah vah tüh demenin de zamanı değil..Artık kendimi değil bu günahsız bebeği düşünmem lazım..
Ama bütün suç bende mi ?
beni ve bebeğini bırakan adamda hiç mi suç yok ?
Bu dünyada yiyecek rızkı varsa bu bebek zaten doğar..yoksa Allah verdiği gibi alır..Elimden hiç birşey gelmiyor..Çaresizim..Bana kızsanızda diyecek lafım yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?