2,5 aylık hamileyim,eşimden ayrılıyorum..

Beni anlayışla karşılayan ablalarıma çok teşekkür ediyorum..Tüm yorum yaanlara çok teşekkür ediyorum..Kimse kötülüğüm için yazmıyor biliyorum..Ama şuan yaşadıklarım o kadar taze ki..
çok üzgün bir haldeyim..

18 yaşında ki bir kadın ,hem de hamile bir kadın, hayattan dersini almış bir kadın elbette sorumluluğunu alacak. Yeri geliyor çocuk yaşlarda ,daha küçük yaşlarda insanın nelerin sorumluluğunu alması gerekiyor, alacakta tabi. Sorumluluğun yaş sınırı var mıdır ki? Yaşananların yaş sınırı olmadığı gibi.

Yaşananların elle tutulur en ufak bir yeri yok, kızalım da ne fayda. En çok yaşananların acısını duyan konu sahibi zaten. Yanlışı en baştan yapmış. Aaaa sonuç niye böyle yanlış demek komik olur.

mahkemeye vermeyi, dava açmayı düşünmüyor mu ailen? benim 17.5 yaşında öğrencim vardı, benzer durumla karşılaşmıştık, çocukla beraber olmuş ama hamile kaldığını öğrendiğinde ve yaşı tutmadığı için, 18 olana dek imam nikahlı yaşayalım çouk doğar o sırada yaş uyar evleniriz filan denmiş kıza. ama kızla çocuğun annesi anlaşamıyolar ve ayrıldılar. dava etmesi için yüreklendirdik aileyi, bu durumda bile insanlar kendilerini veya kızlarını suçlu görebiliyolar. sonuçta davayı kazanan taraf kız oldu, çünkü olay tamamen kandırılma olarak geçiyor. biraz sıkıntılı bi süreç ama hayat boyu acı çekmekten iyidir. lütfen cesaretli olun.

sen zaten gerekeni yapmışsın
aferin sana...
bundan sonrası zor olsa da.güzel olacaktır önünde sonunda.
ailenin kanatları altındasın bak.onlar da yapmaları gerekeni yapıp sana sahip çıkmışlar.
hele bi bebeğini doğur.öncelikli düşüncen bu olsun.
sonrayı sonraya bırak...

Ben ne yapmayı düşünüyorum...
Şuan zaten karakolda ifadelerimiz var..Olay takip altında..Eşyalarımı alıcaz..Bu süre zarfında gereken ne ise yapıcaz..Beni bi mal gibi kullanıp atamaz.cezasını çekmek zorunda..

Teşekkür ederim Arkadaşım..sağol

bütün sayfaları okuyamadım ama çocuğu doğurmakta kararlı mısın? gerçi 2,5 ay olmuş artık zaten başka çaresi yok.
allah yardımcın olsun... ben kendimi senin yerine koyuyorum da, çok zor bi durum ama ben olsam hukuki yönden hakkımı arardım ve bebeği dünyaya getirmeye cesaret edemezdim.

peki ya ilerisi için kendin için ne düşünüyorsun?

eğitim? iş?
bebeğin geleceği?

hukuki yönden tüm haklarımı arıyacam..Bu kadar kolay kurtulamaz..yaptıklarının cezasını çekecek..Bebeğimi doğurucam..Aldıramam onu..Zaten aldırma zamanıda geçti..Ama haklarımı arıyacam

Evlilik desem değil...
Bu birlikteliği devam ettirmemen senin yararına olur...
Ailende arkandaysa hiç devam ettirme arkana bile bakma dön ailenin yanına...
Çocuk için ise düşüncemi söylemek istemiyorum... Hakkında hayırlısı olsun.

peki ya ilerisi için kendin için ne düşünüyorsun?

eğitim? iş?
bebeğin geleceği?

öncelikle biraz kafamı toplamayı düşünüyorum.çok stresli bi zamandayım..
Allah nasip ederse bebeğim doğduktan sonra okulumu tamamlayıp iş hayatına girmeyi düşünüyorum..Zaman ne getirir bilmiyorum..neler yaşanır hayatımda..Şuan tek istediğim şey HUZUR..

hukuki yönden tüm haklarımı arıyacam..Bu kadar kolay kurtulamaz..yaptıklarının cezasını çekecek..Bebeğimi doğurucam..Aldıramam onu..Zaten aldırma zamanıda geçti..Ama haklarımı arıyacam

Hayırlısı olsun arkadaşım. Tekrar o kişiye dönmek, çocuğun için bi şans vermek gibi bişeyi sakın yapma. İki kere aynı hataya düşme. Allah insanın üstesinden gelemeyeceği dert vermezmiş. İnşallah bundan sonrası senin için çok daha güzel olur. Tavsiyem en azından liseyi dışardan bitir. Daha 18 yaşındasın ve her şeye tekrar başlamak için hiç geç değil..

canım yapacağın birşey yok tabii ki baba evinde kalacaksın onlarda seni kabul görmüşler şükret kurtuluyorsun...
zaten arada resmi nikah olmadığı için çok rahat davranıyor karaktersiz insan...
hukuki yönden nasıl bir hakkın olur bilmiyorum nikahta yok....
Rabbim yardımcın olsun....
sakın dönme böyle bir adama hata olur....bencee

Hukuki yönden çok hakkım var..

Tecavüz davası
Alıkoyma davası

ona asla dönmem..o beni hamile halimle bıraktı..

Hukuki yönden çok hakkım var..

Tecavüz davası
Alıkoyma davası

canım k.bakma diğer sayfaları okumadım çok uzun geldi diye :kedi:
sadece ilk başlangıç sayfasını okudum...
olayıın devamını bilmiyorum ama eğer varsa böyle hakların kendin için değilse bile bebeğin için sonuna kadar git...ondan korkmadığınıda görmüş olur hemdeolumunekankayizsmile

bende öyle yapıcam inşallah..Hayırlısı bakalım

nasil oldun
bak sana bir tavsiyede daha bulunacagim. cok fazla karistirma aklini hele hele bebek konusunda asla ama asla karistirma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…