2,5 aylık hamileyim,eşimden ayrılıyorum..

nasil oldun
bak sana bir tavsiyede daha bulunacagim. cok fazla karistirma aklini hele hele bebek konusunda asla ama asla karistirma.

biraz daha iyiyim..Bebek konusunda kararlıyım..Allah bana güç kuvvet versin..ben bununla başa çıkıcam inşallah..Herşey güzel olucak..buna inanıyorum..

canim insallah en kisa zamanda huzura ve mutluluga kavusursun:Saruboceq:

aynen arkadaşıma katılıyorum canım benim...
Rabbin bebeğinle beraber çok güzel rızklar versin...inşallah...
zaten bebek rızkı ile gelir demezler mi ben buna inanırım hemde çok...
belki çok zor zamanlarında olacak ama olsun onun bir gülüşü herşeyi unutturacak sana...
Rabbim herşeyin en güzelini versin inşallah...olumunekankayizsmile

neden neden neden daha bir lise talebesiyken okulunu bıraktın, 18 ine 1 ay varken düğün yaptın, nikahsız bir kocadan, sağlıklısız bir ortamda o çocuğu yaptın, bir hapla korunmak bu kadar mı zor??? ailenden eziyet görüyordun da hata yaptın desem ailen ortada Allah razı olsun onlardan. ne bu acelen. bu kadar peşpeşe hata yaparsan üzülürsün. yazık değil mi şimdi o masum bebeğe, sen kendin daha bebeksin sana yazık değil mi, peki ailen? bebek de olursa seni rahat bırakırlar mı? gerçekçi olmak gerekirse hatalısın hem de çok.ah be bitanem be ah be.

Artık neden,niye diye sormak için o kadar geç ki..Zamanı geriye getirebilsem keşke..Ama olmuyor işte..Bn zaten yeteri kadar pişmanım..hatalarımı biliyorum..İnsanın elinden bir şey gelememesi çok kötü bir şey..Pişmanım...Hemde çok...Ama ne fayda...

ufff cok zor bir durum...bana kalirsa resmi nikah ta yokken bu evlilige benzer seyi(resmi nikahsiz evlilik evlilik degildir bence) bir an once bitirin...4,5 aydir birliktesiniz ve 2,5 aylik ta hamilesin cektiklerine bak...esinin seni tam el ustunde tutup prensesler gibi bakmasi beklenen aylardasin ustelik hamilesin ama nelerle ugrasiyorsun...cok uzuldum...ailene cok kizdim(ayni zamanda size sahip ciktiklari icin de cok takdir ettim. ailenin sozunu dinle canim onlar senin icin en iyisini istiyorlar. sozlerinden cikma derim) cunku 18 yasini doldurmamis bir kizi resmi nikahsiz nasil evlendirirler bunu aklim almadi. madem 18ini doldurmana az kalmisti biraz daha bekleseydiniz ve resmi nikahla beraber herseyi usulune gore yapsaydiniz. evlilik kaciyor muydu? ustelik sen 18 yasinda olmasan bile ailenin rizasiyla resmi nikah yapilabiliyor, neden hic boyle seyleri arastirmadan imam nikahiyla evlenip ustune bir de hamile kaldin kuzum ya yazik degil mi sana mafoldumben ayy icim sisti yaa cok uzuldum mafoldumben keske bunlari yasamasaydin...bana kalirsa esin ve esinin ailesi seni kullanmaya calisiyor cunku 18 yasini doldurmana ragmen resmi nikahin yapilmamis, ustelik bahane ise ''hastane'' :1no2: bu aileden kendini kurtarmaya bak bence tatlim. daha cok kucuksun kendini bes kurus etmeyen, sana deger vermeyen insanlarin elinde harcama. onunde upuzun yillar var. senin yerinde olsam bu durumdayken dunyaya bir bebek getirmezdim. evet kurtaj cok gunah ayrica buyuk bir insanlik ayibi ama bu sartlar altinda dunyaya bir bebek getirmen cok yanlis olacak gibi cunku 1)esinden ayrilmayi dusunuyorsun 2) ayrilmasan da tekrar esine donsen bile resmi nikahin yok 3) esinden ayrilmayip ona geri donsen bile mutsuz bir evlilige sahip oldugun icin henuz bir bebek icin cok erken. kendinizi yakiyorsunuz bari cocuklari yakmayin, onlarin ne gunahi var :gitme:

Başta sana çok çok kızdım...
Ama aslında hepimiz hatalar yapmıyor muyuz...
Evet önceden imam nikahlı evleniliyordu, 14 15 yaşında evlendiriliyordu kızlarımız...
Ama artık herkes çok daha bilinçli...
Siz neler yaşadınız bilemeyiz, ayrıntıları bilemeyiz...
Benim söyleyebileceğim o adamı hayatından çıkarmalısın tamamı ile. O kaç yaşında bilemiyorum...
Sen 18 yaşını doldurmamışsın ama beni zorla alıkoydu demediğin sürece adam hiçbir ceza dahi almaz...
Karnındaki çocuğa gelince. Babası nasıl biri olursa olsun onun hiçbir suçu yok...
Asla aldır demiyorum, kürtajı cinayet sayıyorum...
Ama o çocuk ilerde hiçbirşeyi tam anlamıyla yaşayamayacak...
Çok yazık...

yaşından dolayı değilmi.
beraber olduğunda 18 den küçük olduğundan zorla olmasa bile 18 den küçük kızı ,isteğiyle olsa bile tutmak ve beraber olmak tecavüz ve zorla alıkoymaya giriyor.

aç davayı.
bir insanın hayatıyla oynamak ne görsün.
kaç yaşındaydı adam..

Bence de arkadaşım kesinlikle aç davayı. Özellikle de doktora kaçamak yapmışlar diyen o kayınvalide müsveddesine kapak olsun

İnsan evine gelin gelmiş kıza böyle söyler mi ya sen hiç mi 17 yaşında olmadın diye sorarlar adama

Kesinlikle açın ki bu her şeyi kolay sanan aile görsün dünyanın kaç bucak olduğunu :1ninca:

Yorumun için çok teşekkür ederim..Bebeği aldıramam..yasal olarak geçti..doktorada danıştım bu bebek artık alınamaz dedi..Ona geri dönmyi düşünmüyorum..Zaten o da beni istemiyor..Ayrıldık ve bitti..haftaya eşyalarımı toplamaya gidecek ailem..Çok zor bir durum inanın..Ailemi suçlayan çok ama onların hiç bi suçu günahı yok.Tüm suç bende..Onları hiç dinlemedim..Onlararesti çektim o adamla (adam demeye utanıyorum ona) evlendim..Evlenmekte denmez..düğün yaptık işte..
en çok üzülen benim ailem..Onlar için çok zor..Annem babam evimi Kendş elleriyle dizdi..Yerleştirdi...İğneden ipliğime herşeyimi aldılar..yaptılar..DAha kullandığım perdelerim bile kirlenmedi..Ama şimdi onları ordan toplamak..Psikolojim o kadar berbat bir durumda ki..Bütün bunlar olurken içimde bana tutunmaya çalışan bir bebek var..Ama ben onu nasıl büyüteceğimi bile bilmiyorum..Ona sağlıklı bir anne olabilir miyim..
Ben böyle şeyler hep filmlerde olur sanırdım..Ama başıma gelince...Bilmiyorum daha bu genç yaşımda..Arkadaşlarım lise sonda okuyolar..Tek dertleri okul..Gezip eğleniyolar..Sıkıntı dedikleri şeyler bana o kadar basit geiyor ki..Ama ben onların yaşındayken başıma neler geldi..Kendimi hiç iyi hissetmiyorum..Çok ağır geliyor bu yük..

Yok canım yeni yasalar öyle değil...
Kız 17 yaşındaysa bile ben kendi isteğimle gittim derse erkek ceza almıyor...
Zorla kaçırdı derse ceza alır ki bu da yalan olur zaten...

tvda bas bas bağırıyorlar.
kendi isteğiylede gitse yaş küçük olunca,zorla götürülmüş gibi sayılıyor diyorlar..
hangisi doğru ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…