Yok canım yeni yasalar öyle değil...
Kız 17 yaşındaysa bile ben kendi isteğimle gittim derse erkek ceza almıyor...
Zorla kaçırdı derse ceza alır ki bu da yalan olur zaten...
tvda bas bas bağırıyorlar.
kendi isteğiylede gitse yaş küçük olunca,zorla götürülmüş gibi sayılıyor diyorlar..
hangisi doğru ya...
tvda bas bas bağırıyorlar.
kendi isteğiylede gitse yaş küçük olunca,zorla götürülmüş gibi sayılıyor diyorlar..
hangisi doğru ya...
Merhaba canım
benzer bi olayı kuzenim yaşadı
onda resmi nikah vardı ve şükür hamile felan kalmadan kurtuldu
kocası nası anacı nası anacı sana anlatamam adam işe gidiyor kızı aramıyor annesini arıyor aysun ne yapıyor dıye ona soruyordu
kızımız bi adet olsa orkid parasını kaynanasından alırdı
kaynanaların iyisi yok bence illlaki sorun yaşanıyor ama koca burda aradaki bagda yoksa iş bom bok oluyor canım
sen suanda annenleirn yanındamısın?
belki adamın burnu surter kaynanayı değiştiremezsinde
kocan değişirse boşver karıcım derse sende üstesidnen gelebilirsin
Merhaba canım
benzer bi olayı kuzenim yaşadı
onda resmi nikah vardı ve şükür hamile felan kalmadan kurtuldu
kocası nası anacı nası anacı sana anlatamam adam işe gidiyor kızı aramıyor annesini arıyor aysun ne yapıyor dıye ona soruyordu
kızımız bi adet olsa orkid parasını kaynanasından alırdı
kaynanaların iyisi yok bence illlaki sorun yaşanıyor ama koca burda aradaki bagda yoksa iş bom bok oluyor canım
sen suanda annenleirn yanındamısın?
belki adamın burnu surter kaynanayı değiştiremezsinde
kocan değişirse boşver karıcım derse sende üstesidnen gelebilirsin
O benden 10 yaş büyük..28 yaşında..Cezasını çekicek..
Yorumun için çok teşekkür ederim..Bebeği aldıramam..yasal olarak geçti..doktorada danıştım bu bebek artık alınamaz dedi..Ona geri dönmyi düşünmüyorum..Zaten o da beni istemiyor..Ayrıldık ve bitti..haftaya eşyalarımı toplamaya gidecek ailem..Çok zor bir durum inanın..Ailemi suçlayan çok ama onların hiç bi suçu günahı yok.Tüm suç bende..Onları hiç dinlemedim..Onlararesti çektim o adamla (adam demeye utanıyorum ona) evlendim..Evlenmekte denmez..düğün yaptık işte..
en çok üzülen benim ailem..Onlar için çok zor..Annem babam evimi Kendş elleriyle dizdi..Yerleştirdi...İğneden ipliğime herşeyimi aldılar..yaptılar..DAha kullandığım perdelerim bile kirlenmedi..Ama şimdi onları ordan toplamak..Psikolojim o kadar berbat bir durumda ki..Bütün bunlar olurken içimde bana tutunmaya çalışan bir bebek var..Ama ben onu nasıl büyüteceğimi bile bilmiyorum..Ona sağlıklı bir anne olabilir miyim..
Ben böyle şeyler hep filmlerde olur sanırdım..Ama başıma gelince...Bilmiyorum daha bu genç yaşımda..Arkadaşlarım lise sonda okuyolar..Tek dertleri okul..Gezip eğleniyolar..Sıkıntı dedikleri şeyler bana o kadar basit geiyor ki..Ama ben onların yaşındayken başıma neler geldi..Kendimi hiç iyi hissetmiyorum..Çok ağır geliyor bu yük..
Valla ben anlayamıyorum bazılarını çocuk daha diye konu sahibi arkadaşı br şekilde çocuk olmasıyla hoşgörenleri...
Kusura bakmayn yazdıklarım belki çok sert olacak ama gerçek...
Ana babasına karşı çıkıp ben evlenicem karışmayın bana derken çocuk olmuyor, nikahsız düğün dernek kurup evlenirken çocuk olmuyor, adamın karısı olup gerdeğe gireken çocuk olmuyor, hamile kalırken çocuk olmuyor...
Adam sıkılıp terkedince zavallı çocuk üstüne fazla gitmeyin oluyor.....
Adamla aranız kötü olunca tecavüz davası alıkoyma davası açıcam diyeceğine evlenirken bana resmi nikah yap deseydin ya....
İşimize gelince çocukluk cahillk işte yaptık bi hata oluyor, işimize gelmeyince sazlı sözlü düğün yaptığın ayıla bayıla evlenip hamile kaldığın adama tecavüz davası açmak ne kadar doğru Allah aşkına....
Ayrıca 18ini doldurmamış bir kız için gönüllülğk şartı aranır gönllüyse adam ceza almaz, zorla kaçırılıp tecavüz edildiyse ceza alır....
16 yaşını doldurmadıysa kız ben istedim dese bile adam ceza alır.. Arada fark var...
Konuyu açan arkadaş 16 yaşını geçmiş... Yani gönüllü olarak beraber olduğu için adam ceza falan almaz....
Haa zorla kaçırdı derse de adam da düğün videosu, resmi gösteir tanıklar gösterir mahkemede adam kazanır, bir de seni adaleti ve polisi yalan yere oyalamaktan cezalandırırlar....
olan olmus artik..benimde ailem olacak yangindan mal kacirir gibi 17 yasinda evlendirdiler...sevgi nedir evlilik nedir hic bilmiyordum daha...hamilelik nasil engellenir onuda bilmiyordum..büyük konusmamak lazim...allah kimseye kötü evlilik yasatmasin...kötü insanlarlan karsilastirmasin...birkaç sayfa okudum dayanamadım.
daha 18 yaşındasın diye sevgi kelebeği modunda yaklaşamayacağım sana hiç kusura bakma. evlendiğinin değil; birlikte yaşamaya başladığının 2.ayında çocuk yapmayı bilecek kadar büyümüş kadın benim gözümde vah zavallı çocuğa konumunda değildir.
ayrıca bak ne güzel ailen arkanda diyenlere de asla katılmıyorum.
bu nasıl aile, bu nasıl anne-baba.
17 yaşındaki çocuklarını nikahsız bir adamın eline verebiliyorlar, okuldan ayrılmasına göz yumuyorlar..
hee şimdi -bana göre- birlikte yaşadığı sevgilisinden hamile kalan kızlarını kabul etmeleri de kötünün iyisi bir durum.
ama bu küçük kadın bu haldeyse en büyük sorumlusu anne-babasıdır..
Valla ben anlayamıyorum bazılarını çocuk daha diye konu sahibi arkadaşı br şekilde çocuk olmasıyla hoşgörenleri...
Kusura bakmayn yazdıklarım belki çok sert olacak ama gerçek...
Ana babasına karşı çıkıp ben evlenicem karışmayın bana derken çocuk olmuyor, nikahsız düğün dernek kurup evlenirken çocuk olmuyor, adamın karısı olup gerdeğe gireken çocuk olmuyor, hamile kalırken çocuk olmuyor...
Adam sıkılıp terkedince zavallı çocuk üstüne fazla gitmeyin oluyor.....
Adamla aranız kötü olunca tecavüz davası alıkoyma davası açıcam diyeceğine evlenirken bana resmi nikah yap deseydin ya....
İşimize gelince çocukluk cahillk işte yaptık bi hata oluyor, işimize gelmeyince sazlı sözlü düğün yaptığın ayıla bayıla evlenip hamile kaldığın adama tecavüz davası açmak ne kadar doğru Allah aşkına....
Ayrıca 18ini doldurmamış bir kız için gönüllülğk şartı aranır gönllüyse adam ceza almaz, zorla kaçırılıp tecavüz edildiyse ceza alır....
16 yaşını doldurmadıysa kız ben istedim dese bile adam ceza alır.. Arada fark var...
Konuyu açan arkadaş 16 yaşını geçmiş... Yani gönüllü olarak beraber olduğu için adam ceza falan almaz....
Haa zorla kaçırdı derse de adam da düğün videosu, resmi gösteir tanıklar gösterir mahkemede adam kazanır, bir de seni adaleti ve polisi yalan yere oyalamaktan cezalandırırlar....
olan olmus artik..benimde ailem olacak yangindan mal kacirir gibi 17 yasinda evlendirdiler...sevgi nedir evlilik nedir hic bilmiyordum daha...hamilelik nasil engellenir onuda bilmiyordum..büyük konusmamak lazim...allah kimseye kötü evlilik yasatmasin...kötü insanlarlan karsilastirmasin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?