- 14 Mayıs 2008
- 153
- 105
- 303
- 51
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Iyi geceler hanimlar .. benim alt katim bostu ev sahibi evini bu sene yaptirdi bu yaz tasindilar gelin görun ki onlar geldikten sonra evde kimildayamaz hale geldik alt komsumun esi saat 10 da yatiyormus ve kizimin sesinden rahatsiz oluyormus kizim oturma odasinda oynuyor yatak odasina hic gitmiyor salliyorum uyuyor oyle goturuyorum yatagina esimde saat 10 da cikiyor isten mecbur uzerini yatak odasinda degistiriyor dun gce komsum geldi yanima esim saat 10 da yatiyor dikkat edin kiziniza diye kizima tuhaf tuhaf bakiyorlar uzuluyorum bende yaramaz evet ama yatak odasi tarafina hic gitmiyor bende bsey diyemedim tamam dedim ben ne yapayim simdi kizlar bugun de esi gordu beni annemde vardi yanimda rahatsizim sizden dedi annemde bebegimz yaramaz biraz ama yatak odasinda oynamiyor oturma odasindan nasil ses geliyor dedi adamda koridordan da ses geliyor dedi annemde o zaman sizin diger oturdugunuz bina nasildi sessizdi heralde cocuk yoktu dedi adamda evet dedi alisirsiniz ama cocuk bu dedi adamda ben alisamam dedi bir dha gelirlerse ne diyeyim ben saygizlik yapmkta istemiyorum gonullerini kirmak ama cocuk bu napayim oturma odasinda da oyun oynayamacak mi ben napayim simdi
Valla eski evimdeyken ust komsum o cocugu yatak odamin ustunde gacir gucur patir kutur besikte sallardi, kadin takunya giyiyordu sanki taak taak yuruyordu gece-gunduz. Biraz da alt katimizdaki 'insanlari' dusunmemiz lazim. Biz de aksam 10 gibi yatariz, sabah 6.30da kalkmak zorundayiz. İnsanlar gercekten uykularindan siçriyorsa biraz daha dikkat edebilirsiniz, etmelisiniz. Cocugunuz var diye dunya sizin etrafinizda yasanmiyor arkadaslar. Herkesin istirahat etme hakki var...
bütün yerleri halı kaplayın
valla biraz huysuzmuş komşular
biz çocuk gürültüsü olmasın diye sadece 1+1 lerin olduğu bir binaya taşındık
keşke onlar da öyle yapsaymış
çocuğu atacak haliniz yok
AMA bişey de sormak istiyorum 10 geç bi saat
sizin çocuk 9 gibi uyumuyor mu?
konu sahibininki 12 de uyuyomuş ya biraz okudum da.Benimki de artık 9 da uyumuyo canım 10q kaydı
konu sahibininki 12 de uyuyomuş ya biraz okudum da.
gerekli önemleri almıyor galiba
ben olsam her yeri halı kaplatırdım
sonra çocuğum eğer uyumuyorsa gündüzden iyice yorar
akşama resim vs aktiviteler yaptırırdım
mesela bu yorum buram buram benim çocuğum var her hakka sahibim yorumu olmuş.neden adam 12 de uyusun çalışan ve orta yaşlı bir insan için 12 geç bir saat değil mi mesela?Saat 12 -1 degil ki arkadasim sana sikayet edebiliyor ,senin yuzunu yumusak bulmuslar biraz kusura bakma.bnmde oglum 18 aylik ewin her odasindayiz cocugu niye kisitliyorsun adamda 10 da degil 12 de uyusun alla alla. Sonucta yuksek sesle muzik mi actin,cocuk bu yani illa gurultusu olacak hic susmuyorlar ki ge saniye yerinde durmuyor oglum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?