- Konu Sahibi Karanfil_kokuyor
-
Ya ben evime 4 çocuklu da olsa insanların gelmesini isterim. Çocuğu var diye hem çocuk hem de anne neden bazı şeylerden mahrum kalsın ki? Ki ben de birilerini 1 gün idare edemeyeceksem de yuh bana.
Çocuk bu dağıtır ama sevinir de. Sırf yaramazlık yapacaklar diye bir yere gitmemek hayattan ve insanlardan soğuk yaşatmak demek bana göre.
Tabiki gittiğim.yerde peşinden ayrırmam zatenÇocuğunuza sahip çıkabikiyorsanız gidilir.Ama ben olsam gitmem.Arkadaşa falan giderken borakabileceğiniz biri varsa anneniz vs.öyle yapabilirsiniz.sizde biraz dinlenmiş olursunuz.Biz arkadaşlarla toplanıyoruz.Kimse getirmiyor çocupunu.İki laf edemyoruz diyorlar:)
Benimkilerde aynı senin gibi .biri 5.5 diğeri 4.Tek çocukla istediğim yere giderdim ama ikisiyle birden gitmiyorum. Sadece annem, kv, kızkardeşim. Çağırsalarda gitmiyorum iki çocukla çünkü ikisini birden zaptetmem mümkün değil, ben gittiğim yerde rahat edemeyeceksem 2 sohbet edemeyeceksem niye gidim. Sabır diyorum okula gidene kadar .
Aynen öyle gittim birkaç kere ona hiç oturamadan eve geldim. Ayy birde yorulmuşum onlara yapma etme deyip gerilmekten. En rahatı evimiz oh miss. Mutluyuz evimizdeAynı düşüyoruz peşinden dolaşmaktansa evde oturmak eb güzeli
Aynen öyle gittim birkaç kere ona hiç oturamadan eve geldim. Ayy birde yorulmuşum onlara yapma etme deyip gerilmekten. En rahatı evimiz oh miss. Mutluyuz evimizde
Zaten öyle insanlara hiç yaklaşmamAynen bide gittğin ev sahibi temizlim manyağıysa iyice geriliyor insan.
Zaten öyle insanlara hiç yaklaşmam
Ben 2 defa gittim birdaha asla dedim. Kimsenin evine 2 çocukla adım atmam.. Anneme kv bile az giderim çünkü orada da her istedikleri yapıldığı için feci şımarıyorlar. Genelde onlar gelir.Bende dün gittim davet etmişlerdi ablam annem halam akrabalarla gittik çağıranda akrabaydı çok gerirdim bir daha gitmem dedim kimseye.
valla bayıldım size en doğrusunu yapıyorsunuz. keşke benim çevremdekilerde böyle olsa. gayet sorumlu bir annesiniz tebrik ederim.Evet bayanlar biri 4 biri 2 yaşında 2 çocuğum var annem ve ablam bide bir arkadaşım dışında kimseye çağrılmadan yada önemli bişey olmadıkça gitmek istemiyorum.
Sizinde böylemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?