2 çocukla ev gezmesi

Aman böyle olalım . Benim çevremde genelde çocuklarına bakmayan ama gezmekten kusur kalmayan kadinlarla dolu. Çocuğu çay döker aaa tuh der içeri gider çocuk tuvalet tuvalet der lafını kesmemek için bekletir ve çocuk altına işer. Mağazaya girersin heryeri birbirine katar ama o kıyafet dener. Çocuğu yere düşer kaldırıp bitanede kendi vurur düştü diye . Düşündümde en güzeli beraber gidiyorsanız zapdedebiliyorsaniz market park avm gidebilirsiniz en güzel zamanlar başbaşa geçirdiğin zamanlar . Çocuklar bi nevi en iyi arkadaş. Benimde 3 yaşında oğlum var onunla geçirdiğim zamanı hiçbirşeye değişmem

21 aylik kizim var.kizim uysal biridir ama her cocuk gibi kesfetmeyi sever.ben misafirliklerde elimden geldiginice ev sahibini rahatsiz etmemek icin ugrasiyorum ki basardigimida dusunuyorum.cunku herkes kizimin uysal oldugunu soyler.kizimla samimi dostlarimiza gidip geliriz.yaramaz olsaydi bende gitmezdim sanirim ama simdilik sorun cikarana kadar geziyoruz.

Ya ben evime 4 çocuklu da olsa insanların gelmesini isterim. Çocuğu var diye hem çocuk hem de anne neden bazı şeylerden mahrum kalsın ki? Ki ben de birilerini 1 gün idare edemeyeceksem de yuh bana.
Çocuk bu dağıtır ama sevinir de. Sırf yaramazlık yapacaklar diye bir yere gitmemek hayattan ve insanlardan soğuk yaşatmak demek bana göre.

Benim çocuğum yok ama olsa da onu kontrol edebiliyorsam giderim gezmeye. Şimdi çocuklu insanların çocukları eve zarar verince rahatsız oluyoruz malesef o zaman da bu düşüncelerim aklıma gelir sürekli çocuk peşinde koşan bi anne olurum o kesin. Çocuklu insanlarda böyle olmalı gittiği yerlerde çocuklarına sahip çıkmalı

Ben hic kasılmiyorum evime cocuklu arkadaşım gelince.
Zaten kırılmasını istemediğim veya çocuğa zararli şeyleri kaldiriyorum ortadan.

Cay cocuklara vermediğim icin dökülmüyor. Anneleri oyuncak getiriyor veya resim filan yapıyorlar...

Aman böyle olalım . Benim çevremde genelde çocuklarına bakmayan ama gezmekten kusur kalmayan kadinlarla dolu. Çocuğu çay döker aaa tuh der içeri gider çocuk tuvalet tuvalet der lafını kesmemek için bekletir ve çocuk altına işer. Mağazaya girersin heryeri birbirine katar ama o kıyafet dener. Çocuğu yere düşer kaldırıp bitanede kendi vurur düştü diye . Düşündümde en güzeli beraber gidiyorsanız zapdedebiliyorsaniz market park avm gidebilirsiniz en güzel zamanlar başbaşa geçirdiğin zamanlar . Çocuklar bi nevi en iyi arkadaş. Benimde 3 yaşında oğlum var onunla geçirdiğim zamanı hiçbirşeye değişmem

Bizde yazın hergün parka gidiyoruk geziyorduk dışarda. Gitmek istesem gün falanda yapılıyor mahallede falan ama gidip çocuğun peşinde dolaşmaktansa evimde kalmak daha iyi.

21 aylik kizim var.kizim uysal biridir ama her cocuk gibi kesfetmeyi sever.ben misafirliklerde elimden geldiginice ev sahibini rahatsiz etmemek icin ugrasiyorum ki basardigimida dusunuyorum.cunku herkes kizimin uysal oldugunu soyler.kizimla samimi dostlarimiza gidip geliriz.yaramaz olsaydi bende gitmezdim sanirim ama simdilik sorun cikarana kadar geziyoruz.

1 taneyken rahat soru 2.den sonra

Çocuğunuza sahip çıkabikiyorsanız gidilir.Ama ben olsam gitmem.Arkadaşa falan giderken borakabileceğiniz biri varsa anneniz vs.öyle yapabilirsiniz.sizde biraz dinlenmiş olursunuz.Biz arkadaşlarla toplanıyoruz.Kimse getirmiyor çocupunu.İki laf edemyoruz diyorlar:)

Back
X