- Konu Sahibi Karanfil_kokuyor
-
Aynen benimde 3 yaş kızım ve 1 yaş oğlum var bi yere gitmeye çok korkuyorum bende annem veya kız kardeşimle giderim zaten çoğu yere çok Zor büyütünceye kadar sabır etcez artık benim kuzularım onlar onları çok seviyorum büyüdüklerini ve beraber gezip tozduğumuz günleri hayal ediyorum Allah ın izniyle çünkü gerçekten herşeyimi onlara adadım babalarından boşanıyoruz çocuklarla sadece maddi yönden ilgilenir bu yüzden onlara hiç o eksikliği aratmamaya çalışıyorumEvet bayanlar biri 4 biri 2 yaşında 2 çocuğum var annem ve ablam bide bir arkadaşım dışında kimseye çağrılmadan yada önemli bişey olmadıkça gitmek istemiyorum.
Sizinde böylemi?
Aynen benimde 3 yaş kızım ve 1 yaş oğlum var bi yere gitmeye çok korkuyorum bende annem veya kız kardeşimle giderim zaten çoğu yere çok Zor büyütünceye kadar sabır etcez artık benim kuzularım onlar onları çok seviyorum büyüdüklerini ve beraber gezip tozduğumuz günleri hayal ediyorum Allah ın izniyle çünkü gerçekten herşeyimi onlara adadım babalarından boşanıyoruz çocuklarla sadece maddi yönden ilgilenir bu yüzden onlara hiç o eksikliği aratmamaya çalışıyorum
Keşke herkes kafe teklifini kabul etse. Bazıları çocuk var kafede rahat edemem çocuklarla diyo. Kabul etseler çocuksuz insanlar çok rahat kabul eder zaten :)Ben evlere gidip tıka basa ikramla ve çayla karnımı doyurmaya çalışırken çocukların peşinde koşacağıma alıyorum çocuğu parka bahçeye atıyorum yaz kış böyle. Kınadığım için değil denediğim ve başarısız olduğum için farklı bir strateji buldumoyun oynayacağı kaynaşacağı yerler olan cafelere götürüyorum arkadaşlarımla da orada buluşuyorum kahve için. Eve girmektense dışarıda buluşmak en iyisi, ne kendimi ne çocuğumu darlayamam aman koşma aman dökme aman kavga etmem bilmem ne.
Artık cafelerde ailelere uyuyor seçtiğimiz cafelerde hep oyun parkuru var bir tane oyun ablası var, başlarında duruyor biz de tam karşılarında oturuyoruz. Kahve içerken bir gözüm de çocuğu kontrol ediyor.Keşke herkes kafe teklifini kabul etse. Bazıları çocuk var kafede rahat edemem çocuklarla diyo. Kabul etseler çocuksuz insanlar çok rahat kabul eder zaten :)
Bu durumun çocukla alakası yok. Çağrilmadan gitmek olmaz ki.Evet bayanlar biri 4 biri 2 yaşında 2 çocuğum var annem ve ablam bide bir arkadaşım dışında kimseye çağrılmadan yada önemli bişey olmadıkça gitmek istemiyorum.
Sizinde böylemi?
Evet olmalı birçok kafede de var zaten. Kafede oturmak bazen daha iyi tabi evin içine hapis olmak yerine mantıklı geldi banaArtık cafelerde ailelere uyuyor seçtiğimiz cafelerde hep oyun parkuru var bir tane oyun ablası var, başlarında duruyor biz de tam karşılarında oturuyoruz. Kahve içerken bir gözüm de çocuğu kontrol ediyor.
Tebrik ediyorum sizi harika yorum. Ben bir kere çocuğum yokken kayinvalidemin komsularini agirlamak gibi bir hatada bulundum bes kisi geldiyse hepsinin elinde iki cocuk. Zivanadan cikmis gibi evimi alt ust etmislerdi anneleride sohbet derdinde. Elin cocuguna lafta anlatamiyorsun. Birde gorumcemlerin var boyle iki tane evimde dogru duzgun obje birakmadilar. Anneleride pek rahat. O yuzden bende insanlari rahatsiz etmemek adina gitmemeye calisiyorum, calisacagim insallah.Aman böyle olalım . Benim çevremde genelde çocuklarına bakmayan ama gezmekten kusur kalmayan kadinlarla dolu. Çocuğu çay döker aaa tuh der içeri gider çocuk tuvalet tuvalet der lafını kesmemek için bekletir ve çocuk altına işer. Mağazaya girersin heryeri birbirine katar ama o kıyafet dener. Çocuğu yere düşer kaldırıp bitanede kendi vurur düştü diye . Düşündümde en güzeli beraber gidiyorsanız zapdedebiliyorsaniz market park avm gidebilirsiniz en güzel zamanlar başbaşa geçirdiğin zamanlar . Çocuklar bi nevi en iyi arkadaş. Benimde 3 yaşında oğlum var onunla geçirdiğim zamanı hiçbirşeye değişmem
Ben degistirdim şimdi pek kimseyi kabul etmiyorum. Kabul Etsem de çok dikkat ediyorumBencede gitmeyin evinize davet edin. Misafir severim ama sırf koltuklarımı bu yüzden değiştiremiyorum. Her gelen kişinin cocugu ya cay ya kahve ya vişne suyu döker. Olmadı işer yada kusar
Çiikolata sürer zıplar boyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?