Benim Allahim Eksikliklerini göstermesin üc tane evladim var. Üc bucuk sene icinde ücüncü kes anne oldum ve isteyerek yaptik. Evet zor ama ben önceliklerimi deyistirdim, sizde deneyin. Mesela temizliyi ön plana koymadim uyandiklarinda onlarla ilgilendim, uyuduklarinda bir gün temizlik yaptiysam öbür gün camasirlari yaptim. Ve unutmadan söyleyeyim, is hayatimada ara vermedim calistim. Yardimci tutmadim kendim, yemek yapanimda yoktu. Sadece hayata bakis acimi deyistirdim. Onlarin birgün büyiceklerini ve aslinda bu günlerin gecirdiyimiz en deyerli en kiymetli günlerimiz oldugunu, sonradan istesemde o günlere dönemiceyimin hep bilincinde olarak yasadim o gpnleri. Evet zor tataflari var bende yasadim, ama size sebepsih sarilip gülümsemeleri ve sizi yaptiklari seylerle gülümsetmeleri herseye deyiyor. Sizde güzel seyleri düsünün, telasi ve yetememeyi düsünürseniz kendinizi daha kötü bir piskolojiye sokarsiniz. Birde biz evlendinten sonra cok uzun zaman bekledik bebek sahibi olmayi hemen istemedik, ve en sonda artik gercekten benek hasreti cekmeye baslayinca karar verdik. Galiba o yüzdende bukadar etkilenmedik. Kendinize gün programi yapin, islerinizi bölün, ve keyfini cikartmaya bakin.