- 13 Ocak 2021
- 137
- 101
- 23
- 38
- Konu Sahibi 2 kiz annesi
-
hayırlı olsun canım, inş tutunur bebişlerimizMerhabalar,
Ben de 2 Ekimde transfer oldum. 1 tane embriyom döllendionun da şimdi bana sımsıkı tutunması için dua ediyorum.
Rabbim inşallah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin.
Teşekkür ederim amin canım inşallahhayırlı olsun canım, inş tutunur bebişlerimiz
Taze transfer miydi, dondurulmuş mu?
Resim atarmosin cnm ben çok merak ediyorum herkesin pozitif testine bakıp mutlu oluyorum
Testlerimi attım şuan ayağımda kızım var birazdan daha net bir şekilde atıcam..Kaçıncı günün du bugün belortin varmı
Baya belirgin masallahBakın kızlar bu şekilde.
Evet canım çok şükür. Yarın yine yapacam. Sonrasında kan vermeye gidecem..Baya belirgin masallah
Resim at cnm haber ver bizede dua etEvet canım çok şükür. Yarın yine yapacam. Sonrasında kan vermeye gidecem..
Tamam canım atarım. İnşallah bende sizin pozitif resimlerinizi görürümResim at cnm haber ver bizede dua et
Amin inşallah cnmTamam canım atarım. İnşallah bende sizin pozitif resimlerinizi görürüm
Tekrar kan verdiniz mi 24 çıktıktan sonra kaç oldu?Maşallah erken çıkmış yap bakalim ben cesaret edemiyorum bu sefer ikincide 11.gun bile zor çıkmıştı değer 24 du
70 kusurdu tam hatırlamıyorum 3 kat artarak devam ettiTekrar kan verdiniz mi 24 çıktıktan sonra kaç oldu?
Cnn telefon elimde kaldı senden mesaj geldimi diye bakıyorum sürekliTamam canım atarım. İnşallah bende sizin pozitif resimlerinizi görürüm
Maşallah ♡70 kusurdu tam hatırlamıyorum 3 kat artarak devam etti
Senin test günün ne zaman cnmMaşallah ♡
Canım sabah yaptığım test az öncede kan vermeye gittim daha çıkmadı sonuç. Öğleden sonra çıkacak.Cnn telefon elimde kaldı senden mesaj geldimi diye bakıyorum sürekli
Hadi cnm güzel haberle gel insallahCanım sabah yaptığım test az öncede kan vermeye gittim daha çıkmadı sonuç. Öğleden sonra çıkacak.
Hangi markaCanım sabah yaptığım test az öncede kan vermeye gittim daha çıkmadı sonuç. Öğleden sonra çıkacak.
Bilmiyorum yaptığım testlerin hepsi farklı marka eve varınca bakarım şuan annemlerdeyimHangi marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?