- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.158
- 598
- 41
Davetlerini reddettıgı arkadasına gittiniz mi? Hazır degılım tanısmaya dedıgı senınle birlikte gelmedigı arkadaslarına gittiniz mi beraber? Tanıstı mı arkadaslarınla?Ben sanırım bu kısmı anlatamıyorum. Genel olarak tüm bu konuları açan ve didik didik soran benim. Sorar sormaz geçip anlatmadı tabikide. Bunlar konuşulması gereken şeyler olarak bakıyorum kendisine de söyledim. Karşılaşma ihtimalin olan sorunları bilmek istiyorum benim hakkım dedim. Evet belki bir çok örneği var bu tarz ilişkilerin sonu kötü biten kandırılan.
Ben karşımdaki adamdan eminim bu zamana kadar ne benim ailemden kaçtı nede beni ailesinin içine sokmaktan kaçındı. Ailesiyle paylaşıp paylaşmama kararını alamadı bu konuda bir sonuca vardı.
Burada ki tüm üyelerin yorumlarına saygı duyuyorum. Karşımdaki adam ailem kabul etmez demedi annem aksi ve inat bir kadın dedi. Ben kendim en kötü ihtimale kendimi hazırlamak istedim.
İki taraf içinde gerçekten zor, çok fazla hayat tecrübesi olan insanlarda değiliz kendimiz birşeyler yapmaya çalışıyoruz.
Hayır gitmedik sonrasında bende gitmedim arkadaşıma erkek arkadaşım ablasıyla tanıştırmak istediği için ablasına gittikDavetlerini reddettıgı arkadasına gittiniz mi? Hazır degılım tanısmaya dedıgı senınle birlikte gelmedigı arkadaslarına gittiniz mi beraber? Tanıstı mı arkadaslarınla?
İnsallah arkadaslarınla da tanısırHayır gitmedik sonrasında bende gitmedim arkadaşıma erkek arkadaşım ablasıyla tanıştırmak istediği için ablasına gittik
Sizi istemeyen bir kadina karsi iyi niyetli olur musunuz ?
Akli basinda bir adam bunu sizi soyler mi ?
Kişiliği oturmus bir adam ,yetiskin ailesini ikna eder mi ?
Size bir ornek ,esimle aramda 15 yas var ,ben buyugum ,
Hic bu muhabbetler olmadi ,evlenelim dedi ,ailenle sorun yasarsin boşver dedim ,güldü benim tercihimsin benim kararim dedi ,kayinvalidem kizim der sadece, annem yasimda falan degil ,her zaman destek hamile kaldim basimda bekledi ,cocuklarim dogdu cok sahip cikti cunku ogluyla arasi bozulur ,yapmazsa
Ben hic mudahil olmadım,benim ailemde esimi istemezdi ama hic bu muhabbet gelismedi cunku kimseye bu yolu acmadim ,esime benimkiler istemez ama ben gayret ederim bilmem ne demedim,o da bana demedi ,
Bugun annesi yönetirse o adami yarin baska kadin yonetir,baskin cikan alir gider
Şuanda gerçekten bunu mu sorun ediyorsunuz?İnsallah arkadaslarınla da tanısır
Ben niye sorun edeyim ki konu sızın konunuz sorun olarak yazan sizdiniz. Benlik bir mevzu yok, sorunum da yok.Şuanda gerçekten bunu mu sorun ediyorsunuz?
Direnmedi canım. Anca sürekli peşimden gelip ağlıyordu yok güçsüzüm yok bilmem ne. Ben 31 o 33 tü o zamanlar. Hala peşimden geliyor. Ama öyle evlilik vs değil unutamıyormuş. Başka kapıya.Ailesi karşı çıktıktan sonra direnmedi mi ? yaşınız kaçtı ?
Çook üzüldümDirenmedi canım. Anca sürekli peşimden gelip ağlıyordu yok güçsüzüm yok bilmem ne. Ben 31 o 33 tü o zamanlar. Hala peşimden geliyor. Ama öyle evlilik vs değil unutamıyormuş. Başka kapıya.
Dikkat etmeye çalışacağım, teşekkür ederim:)2 yıl önce boşanmışsın lütfen dikkatli ol.
Sevgi ilgi boşluğundan dolayı yakma başını.
Romantik bakıyorsunuz ancak ortada kocaman bir sinyal var.
Boşanmış olmanız sadece sizi ilgilendirir. Bakın ben bu cümleyi kendi çevrem de dahil, yorum yapma patavatsızlığını kendinde bulan herkesin suratına söylüyorum.
İlişkinizi gizli yaşamak konusunda yorumum yok, bu bir tercih. Kimisi 7 düvele duyurmak ister, kimisi kendisine saklar. Ve fakat bu saklama işi sırf sizin "boşanmış" olmanızdan dolayı değilse. Altını çiziyorum.
Türk erkeklerinin çoğuna karşı savaş açmış bir kadın birey olarak, bu oluşumlar her ne kadar ilişki yaşamaya gelince, bağımsız gibi ali kıran baş kesen olsalar da; iş ciddiye yol aldığında, gıymatlı anaları girdiğinde kuyruğu kıstırırlar.
Daha söylemeden kimseye, size "annem huysuz" diyor. Yani; "bak biz bu yola gireceğiz tamam ama yarın bir gün annem sana laf sayıp, rencide etmeye çalışınca susacaksın tamam mı? Çünkü ben sana en baştan onun böyle olduğunu söylemiştim." diyor. Kızım sana söylüyorum gelinim taaa fizandan anla diyor.
Hadi diyelim hayat pembe, kuşlar falan.
Sonrasında" ama o benim annem napayım, sileyim mi? “ diyecek. Anasının "huysuz" laflarına siz tepki gösterdiğinizde.
Yerinizde olsam, ilişkiyi mercek altına alırım. Böyle falso lafları kenara not ederim ki, bir daha yoğurdu buzhanede yemek için.
İlki allah'tan, ikincisi aşktan demişler.
Çok dikkatli olun.
Aşk size zindan olmasın.
İnsanlar yardımcı olmaya çalışıyor kimsenin birşey sorun ettiği yok. Zaten siz bu kadar şeyi sorun etmeyip ben eminim diyebiliyorsanız tavsiyeye de ihtiyacınız yok demek kiŞuanda gerçekten bunu mu sorun ediyorsunuz?
Bu da bir yaklaşım tabikide. Yaşayabileceğim ihtimallerin hepsini düşünmeye çalışıyorum. Öneri olarakta istersen hemen konuşma birikimimizi yapalım öyle konuş istersen dedim. Hassas zamanlar geçirdin, aileme yaklaşmak istemedin onlarla konuşmadan kaynaşman daha rahat olur gerilmeden hareket edersin diye düşünerek yaklaşmıştım kafana takıldığını hiç düşünmedim ve takılmış beklemenin anlamı yok dedi. E herşey sorunsuz ilerlerse diye devam ettiğimde o zaman maddi kısımları hızlıca çözmeye çalışıcaz sen itiraz etmiceksin dedi.vazgec gonlummm sen bu asktannn..
sana kiymet verenmi var...diye aklimdan bir sarki gectii..
buzamana kadar annesine, cevresine senden bahsetmemis ama simdi oyle boyle olur diyorr..Istemez ,annem boyle huyu soyleee..daha erkek arkadasiniz kendi ozguvenini kazanamamiss kii annesinden onay bekliyor..neden cunku sen daha once evlendin..tepkisinden cekiniyor ,annem ne der,etraf ne der derdinde..
iliskiniz annesinjn iki dudagi arasindaaa ona gore davranacak belli ki..simdiden ikaz ediyor ufak ufak yol veriyor..
neyse nerden tutsan bu iliski elde kaliyor..annesine bagimli bir insan ile evlilik gibi bir olayi dusunuyorsunn..izin verirlerse tabiki
maddiyattan dolayi da evlenemeyeceksjniz bu senee..
canim iki kere degil 5 kere dusun..bir kere evlilik yasadin ve zorluklarini cektin gordun..o yuzden secimlerini yaparken cok cok iyi dusun hakkinda hayirlisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?