O halde zamana bırakın ve gözlemleyin herşeyi.Rabbim yolunu açık etsin,iyilerle karşılaştırsın.Korkuyorum zaten inanın çok korkuyorum. Seviyorumda. Bu işin sonunda hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ki herkes ister.
Amin cümlemizinO halde zamana bırakın ve gözlemleyin herşeyi.Rabbim yolunu açık etsin,iyilerle karşılaştırsın.
Ben zaten korktuğum için hep kaçtım. Ablasının bebeği var videosunu atıp duruyodu gelelim sev dedi hep diyodu böyle iyi diyerek yaklaşıyodum olur dedim bu sefer bakalım. Bu tarz tekliflerini geri çevirmemeye çalışıcam.Korkmayin sadece kendinize guvenin lutfen..Sevgilinizden veya tanisinca annesinden en ufak olumsuz bir ima bile sezerseniz, geri cekin kendinizi..Birakin onlar sizi ikna etmeye ugrassin..
En başında ailem karşı çıkabilir dediğinde anlamıştım henüz yeni tanışmıştık. Ayrıldım hatta ama sonra tekrar görüştük. Biliyordum sonun böyle olacağını.Çook üzüldümSiz bekliyormuydunuz böyle birşey
iyi taniyin eğer istenmiyorsaniz bir dakka durmayınBunu anlayamıyosun ki ama tanımadan da anlayamayacağım. Belli de olmuyor sizde söylüyorsunuz
2 senedir niye anlatmamış ?Ailesiyle durumu anlatacak olması bi adım değil mi yani
Bunda benimde etkim var sanırım. İlişkiyi ciddiye bindiricek en ufak bir ima da bulunmamış olmam falan2 senedir niye anlatmamış ?
2 sene çok uzun bir zaman değil mi
Ailesine herşeyi anlatmayacak sanırım zaten birtek çekirdek ailesi bilecek olarak konuşmuştuk.öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. erkek arkadaşınız ailesine her şeyi anlatmak zorunda değil. Ne yazık ki kimse bin bir umutla mutlulukla evlenip sebepsiz yere boşanmıyor. karşınıza kötü biri çıktıysa sizin ne suçunuz var.
İmada bulunmana gerek yok aslındaBunda benimde etkim var sanırım. İlişkiyi ciddiye bindiricek en ufak bir ima da bulunmamış olmam falan
Hi öyle. Ailesi kız arkadaşı olduğunu biliyor beni ailesiyle tanıştırdığı için hatta sülalesiyle benim olduğumu düşünüyorlar zaten. Ailesinin - annesinin istediği gelinde benim. Artık o değil desede inanmıyolar.İmada bulunmana gerek yok aslında
O ciddi ise en azından mı adın geçmedi
Atıyorum telde konuşur ailesi o arada görür x arıyor der
Ya da ne bileyim arkadaşımla bulaşacağım der falan filan
Hm tanışmışsınız o zaman aile ileHi öyle. Ailesi kız arkadaşı olduğunu biliyor beni ailesiyle tanıştırdığı için hatta sülalesiyle benim olduğumu düşünüyorlar zaten. Ailesinin - annesinin istediği gelinde benim. Artık o değil desede inanmıyolar.
Mesela ablama gidelim dediğinde istemiyorum dedim ve en sonunda bana emrivaki yapıp ablasına geleceğimi söylemişti. Öylelik gitmiştim, sürekli istemiyorumlarım uzak durmaya çalışmalarımdan kaynaklıda olabillr diy düşünüyorum
aynen . kendinizi eksik görmeniz için zaten hiç bir neden yok. evlenmek haksa boşanmakta hak. dahası yokAilesine herşeyi anlatmayacak sanırım zaten birtek çekirdek ailesi bilecek olarak konuşmuştuk.
Ben asla kendimi eksik görmüyorum zaten. Benim yerimde oda olabilirdi.
Evet oda benim ailemle tanıştı ama yakın arkadaş olarak biliyorlar yinede. Gerçi benim annemde inanmıyor.Hm tanışmışsınız o zaman aile ile
Saklama gibi bir durumu olmamış öyleyse
Bence evlilik için acele etme
Desteğiniz için teşekkür ederimaynen . kendinizi eksik görmeniz için zaten hiç bir neden yok. evlenmek haksa boşanmakta hak. dahası yok
Onu söyleyip onlara söz hakkı vermesine gerek Bile yok benceEvet oda benim ailemle tanıştı ama yakın arkadaş olarak biliyorlar yinede. Gerçi benim annemde inanmıyor.
Sadece ailesine evlenip ayrıldığımı söyleyecek
Ailesini durumu açıklama yada açıklamama kararı onunla ilgili diye düşünüyorum. Karışmadım o nedenleOnu söyleyip onlara söz hakkı vermesine gerek Bile yok bence
Siz ilişkinizden emin iseniz gerisi teferruattır
AnladımAilesini durumu açıklama yada açıklamama kararı onunla ilgili diye düşünüyorum. Karışmadım o nedenle
Nişanlım değil ama evet tavrı önemli :)Anladım
Sizin için nişanlınızın tavrı önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?