- 22 Kasım 2017
- 2.908
- 4.975
- 48
- Konu Sahibi Papatyamutlusu
-
Evet inanılmaz tutarsız, hangi hali gerçek hali çözemediğim için şaştım kaldım. Şimdi oturmuş hala karşımda içiyor ve ben çıldırıyorum resmen...Ya bekarken yaptığı tatile benzemediği için gerildi , yada uzun zamandır tatile çıkmadığı için iyi gelmedi yoruldu da gerildi. Hem içiyor hemde tasdiklemediniz diye tavir alıyor hep eften puften yani...
Hiç bişey demeyin bence,tatil ile alakalı illa yorum yapacaktır ozaman yok canım tatil benim he haddime gibi laf atın ama uzatmayin, vur kaç yapın yani , tam çözemesin sizi , belki anca ozaman vicdan yapar. Tartısirsaniz bi yere varirsiniz gibi gelmedi bana çünkü çok tutarsız davraniyor
Tatilden önce kavgamız yoktu. Gelirken çok iyiydik, şarkı söyleye söyleye keyifli bir yolculuk yaptık, her yerde durduk gezdik. Taa ki dün akşam içene kadar...Bence erkekler evlenmeden önce kadın psikolojisi eğitimi almalılar. Düşük yapmışsınız kafa dağıtmaya en çok ihtiyacı olanda sizsiniz. Böyle saçma ve bencil davranışlarda nesi? Tatilden önce başka bi konudan tartışmışmıydınız hiç? İçince onun öcünü almış olabilir mi?
Sizde sarhoş numarasi yapin .Sapitin .Agziniza geleni soyleyin .Küfür edin ..Ona buna sarin bu sizi toparlamaya calissin .Sonrada valla hatirlamiyorum dokundu dersiniz .Evet inanılmaz tutarsız, hangi hali gerçek hali çözemediğim için şaştım kaldım. Şimdi oturmuş hala karşımda içiyor ve ben çıldırıyorum resmen...
zaten ortada bir sebep de yok aslında, sadece kocaman yaşında ergen gibi davranan, içkiden delirmişbi adam var.. Yarın sabah dönüyoruz ve ben artık nasıl davranacağımı bilmiyorum...Ben kavganın nasıl, neden başladığını bile anlamadım. Ama son mesajınızda anladım ki bu adam bekar gibi tatil yapmak istemiş, üzülmeyin ama sizi istememiş yanında, ondan bu hırçınlığı.
Aynı şeyi düşündüm biliyor musunuz :)Yalnız şişe açtırmak en az 700_800 TL, eşinizin kafası baya iyi olmuş zannımca, hem pansiyon da tatil yap, hem şişe açtırcam de, şaka gibi:) bir de ağzıyla içmeyenler, içmesin bence yaa..
Ben kızarmışım öyle bir şey yaparsa, böyle tatil mi olurmuş... Tabiki kızarım, haftanın 4 günü yapışan ödemelerin hesabını ben tutuyorum, bir sürü kredi borcu var ödensin diye ben kısıyorum.. Ama orda ağzımı bile açmadım... Adam bahane aradı işte...İciyor guya adam ama adabini bilmiyor. Locada oturup viski actirmak icin bekar olmaya hacet yok,kimse evlilik cuzdani sormuyor,kafa olsa bunu bilirdi zaten
işte bende bunu istiyorum ama nasıl davranacağımı bilmiyorum. Genelde küserim konuşmam, o da haklıymış gibi bana küser, sonra bir konu olur konuşmak zorunda kalırız, bir kaç şebeklik yapar güldürür öyle geçiştirir konuyu. Ama bu sefer öyle olsun istemiyorum, iyi bir ders lazım bu sefer, çünkü bu yaptıklarını hiç suçum yokken hak etmiyorum...Bence ağzına tükürün bu terbiyesizin. İnanılmaz sinir oldum. Sizin adınızıda çok üzüldüm. Lütfen olayın üstünü kapatıp geçmeyin yaptıkları iğrenç. Bi şekilde yapmayacağına ikna etsin sizi ve adam gibi özür dilesin.
Eee iste o size zehir edecek ya,dediginiz gibi bahane olmus. Calissin odesin borcu,adam olsun oyle gitsin tatilde diledigini yapsin. Millet 5 yildizli otellerde tatil yapiyor siz 2 gunlugune pansiyona sigismissiniz,otursun sukretsin boyle hanima da baslatmasin viski sisesine bence.Ben kızarmışım öyle bir şey yaparsa, böyle tatil mi olurmuş... Tabiki kızarım, haftanın 4 günü yapışan ödemelerin hesabını ben tutuyorum, bir sürü kredi borcu var ödensin diye ben kısıyorum.. Ama orda ağzımı bile açmadım... Adam bahane aradı işte...
Yanlış anlamadıysam memleketime mi geldik demiştiniz?İ
işte bende bunu istiyorum ama nasıl davranacağımı bilmiyorum. Genelde küserim konuşmam, o da haklıymış gibi bana küser, sonra bir konu olur konuşmak zorunda kalırız, bir kaç şebeklik yapar güldürür öyle geçiştirir konuyu. Ama bu sefer öyle olsun istemiyorum, iyi bir ders lazım bu sefer, çünkü bu yaptıklarını hiç suçum yokken hak etmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?