- 28 Haziran 2017
- 237
- 253
- 103
- Konu Sahibi Papatyamutlusu
-
Memleketim ama ailem burda yaşamıyor istanbuldalar, aslen buralıyım yani tanıdığım kimse de yok, yoksa çeker giderdim.. Yarın sabah dönüyoruz zaten. Nasıl davranacağımı ne yapacağımı hiç bilmiyorum...Yanlış anlamadıysam memleketime mi geldik demiştiniz?
Öyleyse baş git ailenin yanina sap gibi kalsın içsin dursun mikrop ya...
Kuzum evliliğin çok yeni çocuk olayını kesinlikle ertele...
Her serde vardır bir hayr öyle düşün ve üzülme rabbim birdaha verir ama eşine ne desem boş....
Hımm anladım canım çık cay kahve iç onun yaninda durup sinir olma kendi de zikkimlansin dursun....Memleketim ama ailem burda yaşamıyor istanbuldalar, aslen buralıyım yani tanıdığım kimse de yok, yoksa çeker giderdim.. Yarın sabah dönüyoruz zaten. Nasıl davranacağımı ne yapacağımı hiç bilmiyorum...
Yasi kac esinizin ya gormemis gibi iciyorYemek yemeye gidiyorum dedim, defol git dedi çıktım. Bi kafede oturuyorum, az önce kafenin yanından geçti beni görmedi. Şuan o da bara gitmiş içiyor. Buyrun mutlu aile tatiline...
İnanmayacaksınız ama 39 ve içkiye yeteri kadar doymuş bi adam... Ama yetmiyor, içtikçe daha çok içmek istiyor...Yasi kac esinizin ya gormemis gibi iciyor
Ama icmesini bilmiyorİnanmayacaksınız ama 39 ve içkiye yeteri kadar doymuş bi adam... Ama yetmiyor, içtikçe daha çok içmek istiyor...
Kuzum durup dururken sana bu hakaretleri yapmasının ,akşama kadar uyumasinin sebebi buydu zaten....dönmeden önceki gece iplerini koparabilmek,bekar gezebilmek,tek başına bir bara gidebilmek içindi herşey.Bu adam evliliği kendi rahatı,refahı için garanti gören ama aklı bekarlikta olanlardan...bekar olsaydı kim onun aç olup olmadığını düşünecek,faturaların zamanında ödenmesi için kendi ihtiyaçlarını erteleyecekti?Yemek yemeye gidiyorum dedim, defol git dedi çıktım. Bi kafede oturuyorum, az önce kafenin yanından geçti beni görmedi. Şuan o da bara gitmiş içiyor. Buyrun mutlu aile tatiline...
Yemek yemeye gidiyorum dedim, defol git dedi çıktım. Bi kafede oturuyorum, az önce kafenin yanından geçti beni görmedi. Şuan o da bara gitmiş içiyor. Buyrun mutlu aile tatiline...
Emin değilim... Yani 1.5 yıldır içmeyince kul köle olan adam içince canavar.. Hangi hali doğru bilmiyorumki.. Dün görseniz “Aşkım canın ne istiyorsa onu yapalım, nereye dersen oraya gidelim, aklında hiçbir şey kalmasın ne istersen al” diyen adam bugün bu lafları söyledi, hangisi doğru? gerçekten bilmiyorum.. 1.5 yıldır da bunu düşünmekten hayatım kabus oldu...Bu adamin sizi sevdigine emin misiniz?
İçkiyi ağzıyla icmeyeerden senin kocaGerçekten şuan çıldırmak üzereyim, birine anlatmazsam kriz geçircem diye buraya yazıyorum...
1.5 yıllık evliyiz ve ne yazıkki yoğun işlerden dolayı tatil yapamıyoruz, ancak günübirlik bir yerlere gidiyoruz. Eşim bayram gelmeden birkaç gün bir yerlere kaçalım dedi, araba kiraladı, pazartesi yola çıktık, ikimizin de çok sevdiği hem de benim memleketime geldik, yarın da döneceğiz. Dün her yeri gezdik, çok eğlendik, akşam da sahili gezerken tesadüfen arkadaşları da burdaymış onları gördük, oturduk 3-4 bira içtiler bir şey demedim, onlar kalkıp otele gitti, biz de başka cafeye geçelim dedik, hiç sorun yoktu. Cafede geride duran loca gibi bir yer vardı, eşim oraya oturmak istedi, garson oraya kalabalık grupları aldıklarını söyledi eşimin biz orayı kapatalım ne kadarsa demesine rağmen 2 kere, bizi başka yere oturttu. Eşim bozuldu, “ben şimdi bekar olsam, orası kaç paraysa verir bi viski açtırırdım, oraya otururdum” dedi. Bende “malesef bekar değilsin” dedim. Böyle tatil mi olur diye söylenmeye başladı, “ben napıyım adam oturtmadı, git otur o zaman” dedim. Tabi alkol kana karıştı, ne alakası var filan dedi kalktı masadan sigara alcam çıkalım dedi çıktık, yol boyu konuşmadı laf sokmaya çalıştı, bir yere oturalım dedim yok, eve geldik uyuduk. Sabah da konuşmadık bir süre, mahvolmasın 2 günlük tatil diye uzatmadım ben arabadan eşyaları aldık giyinip çıkacaktık. Tabi o arada yine içti bugün, dışarı çıktık yine içti ses etmedim, hadi gezelim son gün dedim, çok sıcak bu havada nasıl gezelim dedi eve dönmek istedi
Hadi eve dönelim akşam çıkarız o zaman dedim dönerken dükkanlara da bakıyordum, çok güzel şeyleer vardı, o arada elini tutmadım diye “ tutma tutma, git hatta uzaktan yürüdü, kadın değilsinki” filan dedi saçma sapan.. tartıştık yolda beklemeden hızlı hızlı yürüdü, pansiyonun önünde bekliyor, yine alkol almış, dedim “ ne içkine karıştım ne bir şey yaptım, 2 günü bana çok mu gördün, bi dinlenseydim” Hakaret küfür saydırdı. Neymiş içmemesi için elimden geleni yapmışım, git bi iç dağıt stres at dememişim... pansiyonda bağırdım çağırdım. Kalktı üstüme yürüdü elini kaldırdı, kapıyı tutmasam dövecek sanki, inanamıyorum... Şimdi saatlerdir ayrı odalardayız, o içti sızdı uyuyor, bende boş boş oturuuyorum. Sabah erkenden döneceğiz, konuşmak ve dışarı çıkmak istemiyorum.
Bu tatile o kadar ihtiyacım vardı ki, 15 gün önce ne yazıkki düşük yaptım, kendime gelemedim henüz, dinlenirim moralim düzelir diyordum... Nasıl davranacağımı bilmiyorum bugünden sonra. Ama bu 2 günü bana zehir etti ya, iyi bi ders vermek istiyorum, ona da zehir olsun her şey... Çok kötüyüm, tavsiye bekliyorum sizden
Sen bu adamdan korkuyor musun korkmuyor musun? Cok ictin içme diye ağzını acsan gırtlağına yapışmayacagini biliyor musun mesela?Bu adamın hangi halinin gerçek kişiligi olduğunu ne yapacaksın ? Bu günü geri alma ihtimalin mi var ki?Tamam sen bu alkoligin karısı olmaya gonullusun ama günahsız bir bebeği neden bu adamın çocuğu yapmaya çalışıyorsun?Otur düşün taşın.Bunu sadece kendin için değil doğacak bebeklerin için yap.Kimse babasının alkolik olmasını istemez inan bana.Emin değilim... Yani 1.5 yıldır içmeyince kul köle olan adam içince canavar.. Hangi hali doğru bilmiyorumki.. Dün görseniz “Aşkım canın ne istiyorsa onu yapalım, nereye dersen oraya gidelim, aklında hiçbir şey kalmasın ne istersen al” diyen adam bugün bu lafları söyledi, hangisi doğru? gerçekten bilmiyorum.. 1.5 yıldır da bunu düşünmekten hayatım kabus oldu...
Gerçekten çift karakterli, beni yoran da bu.. Daha da konuşmam tek kelime etmem, gitsin bekar hayatını yaşasın istediği gibi...Niye duruyorsun ki orda kalk git evine. Döndüğünde illaki ayık olacak. Arasın dursun orda nerdesin diye.
Ama bu burda bitmez. Çift karakterli midir nedir psikopat.
Ben gerginlikten, tepkilerini ölçemediğim insanlarla iletişim kurmaktan nefret ederim. Çünkü o belirsizlik benim ruhumu yoruyor.Gerçekten çift karakterli, beni yoran da bu.. Daha da konuşmam tek kelime etmem, gitsin bekar hayatını yaşasın istediği gibi...
Ben de artık ikincisinin gerçek olduğuna inanıyorum. Evlilik böyle bir şey olamaz ya, insan eşini bırakır gider mi, yanında durmaz mı.. Hiç aklım almıyor.. Yine içer belki ama onu bırakmaz ama adam bu yaşta ergen tribine giriyor çekip gidiyor inanamıyorum... Bunu hak edecek ne yaptım onu da bilmiyorum...Ben gerginlikten, tepkilerini ölçemediğim insanlarla iletişim kurmaktan nefret ederim. Çünkü o belirsizlik benim ruhumu yoruyor.
Sende öylesindir muhtemelen. Bir gün sevgi pıtırcığı olan adam ertesi gün gırtlağına yapışır mı? Ki ikincisi gerçek kişiliği bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?