2 Günlük Tatili zehir eden eş kişisi...

Memleketim ama ailem burda yaşamıyor istanbuldalar, aslen buralıyım yani tanıdığım kimse de yok, yoksa çeker giderdim.. Yarın sabah dönüyoruz zaten. Nasıl davranacağımı ne yapacağımı hiç bilmiyorum...

Hımm anladım canım çık cay kahve iç onun yaninda durup sinir olma kendi de zikkimlansin dursun....
Sakın bu yaptığını sineye çekme çok yeni evliliğini başta nasıl olursa öyle devam eder canım...

Yemek yemeye gidiyorum dedim, defol git dedi çıktım. Bi kafede oturuyorum, az önce kafenin yanından geçti beni görmedi. Şuan o da bara gitmiş içiyor. Buyrun mutlu aile tatiline...

Tüm konularıniza baktım.bence tatili bırakın da asıl hayatınız zehir olmuş size.alkolizm ve şiddet var evliliginizde.bunlar boşanmak için çok önemli ve geçerli sebepler.eşiniz değişecem diyerek hem kendini hem sizi oyalıyor. Ya değişmezse...ki bu kuvvetli bir ihtimal, bu hayata ömür boyu katlanmaya sevginiz yeter mi sanıyorsunuz. Bebek düşmesi acı bir olay geçmiş olsun ama her işte bir hayır vardır. Belki de Allah böyle bir evliliğe bir de çocuk vermek istemiyordur.mantıklı olun.umarım hayatınızla ilgili doğru adımlar atarsınız yol yakınken.

Yemek yemeye gidiyorum dedim, defol git dedi çıktım. Bi kafede oturuyorum, az önce kafenin yanından geçti beni görmedi. Şuan o da bara gitmiş içiyor. Buyrun mutlu aile tatiline...
Kuzum durup dururken sana bu hakaretleri yapmasının ,akşama kadar uyumasinin sebebi buydu zaten....dönmeden önceki gece iplerini koparabilmek,bekar gezebilmek,tek başına bir bara gidebilmek içindi herşey.Bu adam evliliği kendi rahatı,refahı için garanti gören ama aklı bekarlikta olanlardan...bekar olsaydı kim onun aç olup olmadığını düşünecek,faturaların zamanında ödenmesi için kendi ihtiyaçlarını erteleyecekti?

Bu adamin sizi sevdigine emin misiniz?
Emin değilim... Yani 1.5 yıldır içmeyince kul köle olan adam içince canavar.. Hangi hali doğru bilmiyorumki.. Dün görseniz “Aşkım canın ne istiyorsa onu yapalım, nereye dersen oraya gidelim, aklında hiçbir şey kalmasın ne istersen al” diyen adam bugün bu lafları söyledi, hangisi doğru? gerçekten bilmiyorum.. 1.5 yıldır da bunu düşünmekten hayatım kabus oldu...

İçkiyi ağzıyla icmeyeerden senin koca
Adam olana kadar seninle hiç bir yere gelmiyorum defol git derdim ben olsam

Sen bu adamdan korkuyor musun korkmuyor musun? Cok ictin içme diye ağzını acsan gırtlağına yapışmayacagini biliyor musun mesela?Bu adamın hangi halinin gerçek kişiligi olduğunu ne yapacaksın ? Bu günü geri alma ihtimalin mi var ki?Tamam sen bu alkoligin karısı olmaya gonullusun ama günahsız bir bebeği neden bu adamın çocuğu yapmaya çalışıyorsun?Otur düşün taşın.Bunu sadece kendin için değil doğacak bebeklerin için yap.Kimse babasının alkolik olmasını istemez inan bana.

Gerçekten çift karakterli, beni yoran da bu.. Daha da konuşmam tek kelime etmem, gitsin bekar hayatını yaşasın istediği gibi...
Ben gerginlikten, tepkilerini ölçemediğim insanlarla iletişim kurmaktan nefret ederim. Çünkü o belirsizlik benim ruhumu yoruyor.
Sende öylesindir muhtemelen. Bir gün sevgi pıtırcığı olan adam ertesi gün gırtlağına yapışır mı? Ki ikincisi gerçek kişiliği bence

Ben de artık ikincisinin gerçek olduğuna inanıyorum. Evlilik böyle bir şey olamaz ya, insan eşini bırakır gider mi, yanında durmaz mı.. Hiç aklım almıyor.. Yine içer belki ama onu bırakmaz ama adam bu yaşta ergen tribine giriyor çekip gidiyor inanamıyorum... Bunu hak edecek ne yaptım onu da bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…