2 Günlük Tatili zehir eden eş kişisi...

çok geçmiş olsun kaybınız için çok üzüldüm Allah inşallah sağlıkla nasip eder tekrar
maalesef bu kadar kaba bir insan için verecek tavsiye bulamıyorum
Allah yardımciniz olsun

Hanimefendi iyi de...

Bize ne simdi sizin alkole dair gorusunuzden, tesetturunuzden ...

Konu alkol doğru mu yanlış mı değil ki? Biz bunu tartismiyoruz

Ban yemeden demek istediklerini soyleyemicek kendini bu sekilde ifade edememen cok acı.
Sana yobaz demedim ki ? Yada geri görüslu dar göruslu.
Sana diyorum ki senin yasam tarzindan olmayan insanlara tahammulun ve saygin yok.

Alkol kokusu cocuk vs diye durumu acindiriyosun vay ki ne vay. Yeterince duyarıni kastin heralde.

Dar görüsün tesetturunden değil ki benim iki kuzenim carşafli ailem tesetturlu.
Ama sana laf anlatcagima deveye hendek atlatirim.

Haydi sağlicakla.

Offf kiyamam ya sana merak etmiştim seni bende naptınız diye....
Adamda öfke kontrolü yok benim eşim gibi...
Çocuk yokken ıyi düşün taşın hakkında hayırlısı olsun canim ya

Saydirdin yagdirdin sonrada neyse senin düsüncen falan

Ben söyliyim icerken gercek yüzü ortaya cikiyor

Gecmis olsun canim .. Rabbim hayirli bi zamnda tekrar nasip eder insallah bebis. Belkide dusuk yapman hayirliydi senin icin bu evliligi tekrar gozden gecirmen gerwktigini dusunuyorum bi ders vermen gerekiyor o sevgili esine . Cocuk oldugunda hersey dahada degisiyor stres artiyor esinden cocuk isteyip istemedigini tekrar duaun bence bi tavsiye.

Bilmiyorum, gerçekten bu alkol bi hastalık... Mesela şuan alkolün etkisi geçti, ben konuşmuyorum, durmadan şöyle diyor “Aşkım canın bir şey istiyor mu, kahve içelim mi? Sen balık seversin balık yiyelim mi?” Şuan benim sevdiğim bir yerde durdu, benim sevdiğim şeyleri söyledi, ben yemiyorum oturuyorum, durmadan canın onu bunu ister mi diye soruyor... Canavar yine melek oldu.. Böyle çift karakterli insan olabilir mi...

Çift karakterli falan değil, şu an ayıldığı için maskesini taktı, 2_3 saat sonra özüne döner tekrar merak etmeyin:) bu arada eninde sonunda boşanacaksınız biliyorsunuz değil mi, haa siz cesaret edemeyeceksiniz ama adam bekarlığı ve alkolü size tercih edecek, acı maalesef ama sizi gerçekten sevdiğini de düşünmüyorum.. 1.5 yıldır yani evlendiğinizden beri hep aynı konuyu açmışsınız, adam düzelmicek çünkü bu hayatı seviyor.

Şunu gördükten sonra size hak verdim
Yazık gercekten şu adama harcanan zamana

Peki siz eşinizle nasıl başa çıkıyorsunuz?
Bazen susuyorum bazen cevap veriyorum...
Ama susarak mesafeli olarak ama küsmeyerek arada yola getiriyorum ama onada ben dayanabilirsem...
O zaman vicdan yapıyor ama yine fabrika ayarlarına dönüyor...
Yalnız kavgadan 2 saat sonra özür diliyor ama nafile hatayı yapma ozurde dileme dimi?

Mesajının özeti bu işte
Ne dersi vereceksin ki sen dersini almışsın. Şimdi sessiz kalıp eşini gözlemle. Davranışları sana ne yapman gerektiğini söyleyecek. Hakaret küfür el kaldırma daha ne yapsın

Aynen öyle malesef

Yukarıda bir arkadaş alıntılanmış. Bu adam içkiliyken saçma bir konudan kavga çıkarıp size fiziksel şiddet uygulamış. Terk etmişsiniz, ailesine alkol tedavisi görmesi lazım demişsiniz. Şimdi ne oldu da tekrar bu hale geldiniz? Tedavi olmasını şart koşmadınız mı?

Sizi üzmek istemem ama bu adamın sizi sevdiğini sanmıyorum. Sevseydi, size şiddet uygulamasına, sizi neredeyse kaybetmesine sebep olan bu bağımlılığı için tedavi olurdu.

Icki kotuluklerin anasidir dicem :) icen herkes ustune cullanacak :) banane kim ne iciyosa icsin ama boyle adamlar icmesin mumkunse.. yani o kadar olay tantana o locaya oturup zikkimlanamadigi icin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…