2 Günlük Tatili zehir eden eş kişisi...

Eski konularını da okudum. Lütfen kendine kötülük etme. Zaman geçtikçe ruhunu öldürüyorsun bu adamla; evliliğe, aşka, sevgiye, mutluluğa ve kendine inancın ölüyor ve sen yalnızca yukarıdan izliyorsun sanki başkasının yaşamıymış gibi. Çocuğun olsa değişir gibi bir umudun var galiba, çünkü hamileyken çok değişti, her şey güzeldi demişsin. Bu yüzden yeniden denemek isteyebilirsin, sakın yapma. Asla değişmez bu adam. Kucağında çocukla ayrılmak daha kötü. İçip içip annesini döven bir adama baba demek zorunda kalacak çocuğun. Hatta belki gözünden sakındığın çocuğunu da dövecek. Ayrılacaksın ama hep çocuğunun babası olarak kalacak, sinirini bozmaya devam edecek vb. Yapma, yol yakınken dön geri. Herkes hata yapabilir. Hatalı bir tercih yapmışsın. Bunu kabul edersen çok kolay olur her şey. Düzeltmeye çalışma, ders vermeye çalışma, yapamazsın bu adama.

Sanki evlilikten bıkmış kaçamak yapmak istiyomuş gibi bi hali var eşinizin. Fırsat bulamadığı için alkol etkisi ile de yürek yemiş gibi davranmış. Fırsat vermeyin 15gün önce düşük yaptığınız halde bu şekilde davranmamalı kolay kolay affetmeyin ama kısasa kısas yapmayın zeki bi fikir lazım

Üzülme arkadaşım...bak burda onlarca kadın,aacını paylaşıyoruz yalnız değilsin.

Evet sen tüm bunlara,sevdigin icin ve belki değişir umuduyla katlaniyorsun. İnsan bazen doğruları gerçekleri görse de...verdiği emekler yüzünden kolay cekip gidemez,karsiligini mutlaka alacağım der.

Fakat ne yazık ki, yanlış ata oynuyorsun hicbir zaman değişmeyecek bir adam.
Sadece bazı zamanlarda,o da iyi bir eş olmaya karar vermiş olabilir. Ama tüm bunlar geçici anlardır.

İlerde çocuk olunca da böyle olacak başlarda iyi olacak.kendini zorladığı için.
Sonra eski haline donecek. Ustelik inan,uykusuz ilk 45 güne dahi dayanabilecek biri olduğunu sanmıyorum.

Çocuğun eninde sonunda, dayak yiyen bir anneyi görecek.hatta kendi de yiyebilir,ne acı... Ve onun tüm kucuk benligi bütün bunlardan ağır etkilenecek.

Ne yazik ki eşin seni sevmiyor,seven insan kendinden feragat eder. Seni sadece hamileyken seven insan,karnindakini sevmiş; hatta karnındaki çocukla herşeyin değişip kendi mutsuzlugunun da degismesi ihtimalini sevmiştir.

Sen iyi,kanaatkar,saygılı,emek veren,olgun,tahammullu, güzel yurekli bi kadinsin arkadasim.

Daha iyi bir adamı hak ediyorsun,mutlaka zamanla olacak.

Asla kendine acıyıp boşanma konusunda sessiz,kararsız kalma. Yanacak yıllarına yazik eder keske gencken yapsaydım dersin.

Cekincelerin olursa, (bosanma için avukat,bir sure kalacak yer vs) özelden msj atabilirsin Ankara'da bir arkadaş edinirsin ..

Hadi topla kendini,doğru adımı at o armut da sap gibi kalıp şaşırsin. Emin ol boşanınca o da rahatlayacak. Bu surecte,seni kandırıp iyi rolü yapmasına izin verme

Cok uzun yazmışım, utandım

Tatili değil hayatınızı zehir etmiş adam. Düşük yapmanıza çok üzüldüm ama bu işte bile bir hayır varmış gerçekten. Böyle bir adamla çocuk mocuk yapılmaz. Neden bekliyorsunuz, neden yanındasınız hala, sihirli değnek değip düzelecek değil ya, bu adam böyle, hayatınızı zehir etmeye devam edecek. Yol verin gitsin.

Kendin cık gez. Basta icmesine karismiyorum falan diyince sana kizicaktim ee bi karismayin diye ama icince sapitan cinsten.
Kafin degilsin ne ya kendi adammi sanki laflara bak.

Neden karışmayın diye konu sahibine kızacaktın sapıtmasa dahi orda tatile gitmişler 2 3 arkadaşını görüp içmesi nedir karısının yanında ayıp ya
Yada siz genişssiniz ben değilim kusura bakmayın.
Eşim içse her gün evde husursuzluk çıkardı çünkü alkolun olduğu yerde huzur olduğunu zaten düşünmüyorum.
Ayyaşlık resmen alkol bu edebiyle içmek olmaz Hee bu arada ben de üni zamanım da kullandım ve hayatımda yaptığım en büyük hatalarımdan biri sanki içince ne oluyor dünyayı biz yakıyoruz dimi bırakın bu modernlik anlayışınızı lütfen ya eş bu tabi ki de karışacak aynı evi paylaşıyor kız 15 gün önce düşük yapmış adam alkol derdinde sizde buna adam sapıtmamış olsaydı niye karışıyorsun diye sana kızacaktım diyorsunuz

Neyse senin düşüncen bana uygun değil işin özü evlilik 2 kişinin ortak kararıdır

Dusuncem uygun olmak zorunda değil zaten bu bir. İsinize gelmedi mi yapıstırin geniş yaftasıni.

Ikincisi de evliyiz diye sürekli yedigimize ictigimize giydigimize mudahale etme yetkisi yok kimsenin.
Ben onun ickisine karisiyim o benim pantolonuma karissin neden ? Cunki evliyiz. Siz icince dünyayi mi yakiyosunuz ? Eğer oyleyse icmeyin bi zahmet.
Biz yakmiyoruz da hani. Oturuyoruz agzımizla icip kalkiyoruz. Bizbkeyif alıyoruz siz almiyosunuz. Olay bu yani farklıyız
Sizin icmemeyi tercihiniz normal aynen bizim de icmeyi tercihimiz gibi. Sana göre iğrenc bana göre değil.
Bunun modernlikle de ilgisi yok saygi duymakla ilgisi var.
Olayın özü 'saygı' yani herkes aynı olmak zorun da değil.
Bunca cumlem den cok bir anlam cıkaracagini da zannetmiyorum o yuzden cokta zorlamicam.

Yazdığım cümleyi atlamışsın canım evlilik 2 kişinin karar aldığı bir kurum neden birbirimize zıt gidip evlilikte problem çıkmasını istiyorsunuz ki ciddi anlamda feminist biri olarak da söylüyorum alkol alınca dünyaları yakan biri olmadım aksine saçmalayanları toplayan biriydim
Benm en yakınlarım da içer kalkıp da laf söyleyecek durumda değilim saygı buna denir. Ama birde eşe olan saygı vardır ki önemlidir göre karşılıklı bir saygı fedakarlık sevgidir bu da evin içinde benm istemediğim beni rahatsız eden bir durum da bulunmak istemem ben ve eşimin buna saygı göstermesini isterim. bana sizin karışmayın Bi zahmet lafınıza kıl oldum sadece evlilikten anlayışınız ne acaba sizin çok merak ediyorum

Çarpıta carpıta kırdınız ama.

Anlatmak istedigim tam olarak şu.
Resit ve aklı başinda bir insan kendi istediğini makul olculerde yapabilir. Kimseyi rahatsiz etmediği ve huzur bozmadiği surece.
Konu sahibine tam olarakta demek istediğim bu. Yani esiniz akli basinda icip bir taşkınlık yapmiyir sizi rahatsiz etmiyorsa problem ne ? E bi zahmet yiyecegine icecegine karismayin tatildesiniz sonucta o bu sekilde mutlu oluyordur lakin hanimefendinin kocasi taşkinlik yapip rahatsizlik vermis hakaret etmis bu noktadan sonra konu sahibi gayet hakli. Konu icmesinden ziyade rahatsizlik veriyo olusu.
Ama siz bunun üzerine yok genissiniz yok sozde modernlik ya hayirdir kardesim ?
Kendinizden farkli tek bir oluşuma düsünceye tahammülunuz yok mu sizin ?

Ayyy ben cunki kocisimin icmesine izin vermem o benim tesetture girmemi ister e cunki kocam ya hani bunun kararini ortak veriyoruz dimi ? bu icenler öcü etekliler yollu cunki onlar cok genis modern bık bık.
Evlilik ortak bir karar , cocuk yapmak ortak karar ama insanlarin kendi başlarina alabileceği kararlar vardir. Evlilikte herkesin kendine ait alanlari vardir. Illaki bir baskı illaki bir ama ben istemiyorumlar. Of ama ya. Vallahi darlaniyorum.

Ayrica 7 yillik evliyim 2 evladım var. Bugun size anlattigim cerceve de mutlu bir evliligim var sükür.
Ha yarin hayat bana ne getirir bilemem. Suanki evlilik anlayismizla mutluyuz cocuklarimiz mutlu gerisi de cok muhim degil.

Canım içen insan anlamaz ne yaptığını bilmiyor bende eşimle içiyordum şimdi hamileyim ve anlıyorum ki iyi ki içiyormusum şuan hiç çekemiyorum o içiyor ben normal kafadayım ya of asla çekemiyorum sende iç :)

Demek istediklerim var ama ban yemek istemiyorum maalesef ki sizde ki sorun benim tesettürlü olduğumu bilmemeniz sanırım tatlım babam alkol alan bir adamdı ve ben hiç istemedim iyi ki de alkol alan bir kocam yok gereksiz harcama yapan zevki uğruna benden kesen bir kocam ypk bunun tesettürle alakası yok canım ya işte dediğim gbi en yakınım alkol alıyor babalık dan rededmediğime göre tahammülüm varmış ama sizsin gibiler bizim düşüncemize karşı olanlar saf saf cümleler de bizleri yobaz yapıp kendinizi gökleri çıkartmaya üzerinize yok annemin babamın yanımda yada evimde alkol almasını isteyen bir çocukluk yaşamadım 2 evladınız yazık onun kokusunu çekiyorlar tabi şimdi dicek sin çocuklarım varken içmem etmem sen nerden biliyorsun sen kimsin

Çok iyi evliliğini varmış çok eğlenceliymiş sizin eğlence anlayışınız bana ters ama yanımda alkol alan adama da kalk git burdanburdan diyecek kapasitede değilim ama sizler bunuyobazlık olarak görüyorsunuz ya bu da ayrı bir mantık

Neyi çok çarpıttım merak ettim ya

Ne yaptınız peki son durum nedir?

Son durum... Yoldayız dönüyoruz. Bir benzinliğe uğramıştık tatile giderken, adam eksik doldurmuş aradılar, 100 tl alın geçerken dediler. Oraya geldik, bende tam yeri kestiremedim geçtik, dedim orayı geçmişiz niye durmadın. Bağırdı niye hatırlatmadım diye, onu da mı ben hatırlatcam, içki dışında bir şeyi hatırlamıyorsun dedim. yine kavga ettik, küfür etti. Ben çıldırdım kriz geçirdim indim arabadan. Bir yerde oturuyorum şimdi çay içiyorum. O da geldi oturuyor karşımda... Rahat rahat sigara içiyor...

boşanmama sebebin ne? az daha uğraşayım dayak yiyeyim tazminat alırım filan mı diyorsun?

boşanmama sebebin ne? az daha uğraşayım dayak yiyeyim tazminat alırım filan mı diyorsun?
Hiç o kafada biri olmadım. Aslında kimsenin beni anlyacağını da düşünmüyorum. Çünkü evlenirken de haklı olarak kimse beni anlamadı, herkes karşı çıktı çünkü hiçbir ortak noktamız yoktu. Ben de gerçekten böyle bir sevgi nasıl olur bilmiyorum, nasıl bir körlük içindeyim anlamıyorum. O yüzden böyle bir şey demenizi de haklı buluyorum... Şuan tabiki bazı şeyler için pişmanım..

Yazık ediyorsun kendine.

soruma cevap değil. neden devam ettiriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…