Üzülme arkadaşım...bak burda onlarca kadın,aacını paylaşıyoruz yalnız değilsin.
Evet sen tüm bunlara,sevdigin icin ve belki değişir umuduyla katlaniyorsun. İnsan bazen doğruları gerçekleri görse de...verdiği emekler yüzünden kolay cekip gidemez,karsiligini mutlaka alacağım der.
Fakat ne yazık ki, yanlış ata oynuyorsun hicbir zaman değişmeyecek bir adam.
Sadece bazı zamanlarda,o da iyi bir eş olmaya karar vermiş olabilir. Ama tüm bunlar geçici anlardır.
İlerde çocuk olunca da böyle olacak başlarda iyi olacak.kendini zorladığı için.
Sonra eski haline donecek. Ustelik inan,uykusuz ilk 45 güne dahi dayanabilecek biri olduğunu sanmıyorum.
Çocuğun eninde sonunda, dayak yiyen bir anneyi görecek.hatta kendi de yiyebilir,ne acı... Ve onun tüm kucuk benligi bütün bunlardan ağır etkilenecek.
Ne yazik ki eşin seni sevmiyor,seven insan kendinden feragat eder. Seni sadece hamileyken seven insan,karnindakini sevmiş; hatta karnındaki çocukla herşeyin değişip kendi mutsuzlugunun da degismesi ihtimalini sevmiştir.
Sen iyi,kanaatkar,saygılı,emek veren,olgun,tahammullu, güzel yurekli bi kadinsin arkadasim.
Daha iyi bir adamı hak ediyorsun,mutlaka zamanla olacak.
Asla kendine acıyıp boşanma konusunda sessiz,kararsız kalma. Yanacak yıllarına yazik eder keske gencken yapsaydım dersin.
Cekincelerin olursa, (bosanma için avukat,bir sure kalacak yer vs) özelden msj atabilirsin

Ankara'da bir arkadaş edinirsin ..
Hadi topla kendini,doğru adımı at

o armut da sap gibi kalıp şaşırsin. Emin ol boşanınca o da rahatlayacak. Bu surecte,seni kandırıp iyi rolü yapmasına izin verme
Cok uzun yazmışım, utandım