2 Günlük Tatili zehir eden eş kişisi...

Bildiğin bekar gibi hareket etmek tatil etmek istemiş. Sizi kendine ayak bağı olarak görüyor. Ve her kavgada daha da kendini içkiye sarmış. Bu adam yarın bir gün kavgada evden çıkıp içip sizi aldatır da haberiniz olsun dikkatli olun sonrada "aşkım aklım başımda değildi olur "

butun bu olaylar arka tarafta oturamadiginiz icinmi patladi?
bekarlikla ne alakasi varmis adam 2 kisiyken almamis bekar olup tek kisiyken nasil alacakmis orayi esiniz bence agziyla degil baaka taraflariyla icmis

Tüm yorumları okumadım yazan varsa kusura bakmasın.

O sarhoş, çekilmez, saçma sapan konuşan, atıp tutan hallerini hiç videoya kaydettiniz mi? Sonra alkol etkisi geçip canım aşkıma başlayınca izletseniz bu yüzden konuşmuyorum seninle deseniz? Etkisi olur mu sizce? Kendisini öyle konuşurken görünce belki dank eder birşeyler. Gözümden düşüyorsun böyle olunca. Ben bu izlediğin sarhoşla evlenmedim vs tarzı bir konuşma yapıp bağımlıysa tedavi ya da evliliğiniz için terapiye ikna etseniz?

Gerçekten şuan çıldırmak üzereyim, birine anlatmazsam kriz geçircem diye buraya yazıyorum...

1.5 yıllık evliyiz ve ne yazıkki yoğun işlerden dolayı tatil yapamıyoruz, ancak günübirlik bir yerlere gidiyoruz. Eşim bayram gelmeden birkaç gün bir yerlere kaçalım dedi, araba kiraladı, pazartesi yola çıktık, ikimizin de çok sevdiği hem de benim memleketime geldik, yarın da döneceğiz. Dün her yeri gezdik, çok eğlendik, akşam da sahili gezerken tesadüfen arkadaşları da burdaymış onları gördük, oturduk 3-4 bira içtiler bir şey demedim, onlar kalkıp otele gitti, biz de başka cafeye geçelim dedik, hiç sorun yoktu. Cafede geride duran loca gibi bir yer vardı, eşim oraya oturmak istedi, garson oraya kalabalık grupları aldıklarını söyledi eşimin biz orayı kapatalım ne kadarsa demesine rağmen 2 kere, bizi başka yere oturttu. Eşim bozuldu, “ben şimdi bekar olsam, orası kaç paraysa verir bi viski açtırırdım, oraya otururdum” dedi. Bende “malesef bekar değilsin” dedim. Böyle tatil mi olur diye söylenmeye başladı, “ben napıyım adam oturtmadı, git otur o zaman” dedim. Tabi alkol kana karıştı, ne alakası var filan dedi kalktı masadan sigara alcam çıkalım dedi çıktık, yol boyu konuşmadı laf sokmaya çalıştı, bir yere oturalım dedim yok, eve geldik uyuduk. Sabah da konuşmadık bir süre, mahvolmasın 2 günlük tatil diye uzatmadım ben arabadan eşyaları aldık giyinip çıkacaktık. Tabi o arada yine içti bugün, dışarı çıktık yine içti ses etmedim, hadi gezelim son gün dedim, çok sıcak bu havada nasıl gezelim dedi eve dönmek istedi

Hadi eve dönelim akşam çıkarız o zaman dedim dönerken dükkanlara da bakıyordum, çok güzel şeyleer vardı, o arada elini tutmadım diye “ tutma tutma, git hatta uzaktan yürüdü, kadın değilsinki” filan dedi saçma sapan.. tartıştık yolda beklemeden hızlı hızlı yürüdü, pansiyonun önünde bekliyor, yine alkol almış, dedim “ ne içkine karıştım ne bir şey yaptım, 2 günü bana çok mu gördün, bi dinlenseydim” Hakaret küfür saydırdı. Neymiş içmemesi için elimden geleni yapmışım, git bi iç dağıt stres at dememişim... pansiyonda bağırdım çağırdım. Kalktı üstüme yürüdü elini kaldırdı, kapıyı tutmasam dövecek sanki, inanamıyorum... Şimdi saatlerdir ayrı odalardayız, o içti sızdı uyuyor, bende boş boş oturuuyorum. Sabah erkenden döneceğiz, konuşmak ve dışarı çıkmak istemiyorum.

Bu tatile o kadar ihtiyacım vardı ki, 15 gün önce ne yazıkki düşük yaptım, kendime gelemedim henüz, dinlenirim moralim düzelir diyordum... Nasıl davranacağımı bilmiyorum bugünden sonra. Ama bu 2 günü bana zehir etti ya, iyi bi ders vermek istiyorum, ona da zehir olsun her şey... Çok kötüyüm, tavsiye bekliyorum sizden
Şurdan sonrasını okuma gereği duymadım : parası neyse veririz kapatırım orayı bu nasıl bir ego bu nasıl bi tavır yani evlenirken garsonlara olsun bi mağazada çalışanlara olsun davranışlarına bakmadın mı hiç böyle kendini bişey sanan insanlarla evlenerek bu kehanetlerini doğrulamış oluyorsunuz :))

Bilmiyorum, gerçekten bu alkol bi hastalık... Mesela şuan alkolün etkisi geçti, ben konuşmuyorum, durmadan şöyle diyor “Aşkım canın bir şey istiyor mu, kahve içelim mi? Sen balık seversin balık yiyelim mi?” Şuan benim sevdiğim bir yerde durdu, benim sevdiğim şeyleri söyledi, ben yemiyorum oturuyorum, durmadan canın onu bunu ister mi diye soruyor... Canavar yine melek oldu.. Böyle çift karakterli insan olabilir mi...
Olabilir benim eşim mesela...
Seninki alkol alınca değişiyor benimki alkol almadan değişiyor 9 yıllık evliyim 6 yıl çocuğum olsun diye uğraştım şükür bor tane evladim var çok iyi bir baba ama şimdiki aklım olsa asla çocuk yapmazdım.

böyleleri masum bir bebeği ve fedakar bir eşi hak etmiyor lütfen bunu düşünün kendi değerinizi kendiniz belirleyin. annem zamanında benzerlerini yaşıyor ve buna rağmen iyi günlerin hatrına çocuk dünyaya getiriyor yaptığı yığınca borcu alkolü şiddeti affedip duruyor olan kendi psikolojisine bizim psikolojimize oluyor. 6 yaşında kapıları kilitleyip anahtarlarını saklamayı öğrendim alkol alıp delirdiğinde bulup dövemesin diye saklandığım yere bisküvi ve süt saklıyordum uzun süre saklanmam gerektiğinde aç kalmamak için. anneme yalvarıyordum bunca şeye katlanmak zorunda olmadığını anlaması için. bunları yaparken 8 yaşında falandım herhalde.

inanın iyi olduğu bir ay hatrına kötü olduğu 2 güne dayanırım diyorsunuz ya yapmayın bunu nolur. düzelmez bu tip insanlar. alkol sadece normal zamanda yüzlerine taktıkları maskeyi çıkarmaya yardımcı oluyor. alkol kötülüğe sürüklemez içindeki kötülüğü maskelemesini engeller sadece. birinci ağızdan bu rezalete şahit olduğum için gayet net konuşabiliyorum. bugüne kadar ölümün kıyısına gelmeden ennnn dibe tek başına batmadan hayatını yola sokması gerektiğini fark eden bir alkolik yok tarihte. lütfen kandırmayın kendinizi. eğer ayrılmayı düşünmüyorsanız da çocuk sahibi olmayın o adamdan. alkolden sızdığı bir zaman kısırlaştırır mısınız orasına alkol döküp yakar mısınız artık ne yaparsanız yapın ama çocuk yapmayın.

annemi çok severim ama çocuk halimle ben bu kadar şeyin farkındayken onun hala düzeleceğini sanması ve kendini bu ilüzyona kaptırıp çocukluğumu tramvalarla geçirmeme sebep olduğu için hala daha affedemem.

çocuğunuzu kaybettiğiniz için üzgünüm ama her şeyde bir hayır vardır. böyle zamanınızda size destek olmaktan bile aciz olan zeka ve merhamet yoksunu bir paraziti hayatınızdan çıkarın kendinize bu iyiliği yapın ya.

Demek istediklerim var ama ban yemek istemiyorum maalesef ki sizde ki sorun benim tesettürlü olduğumu bilmemeniz sanırım :KK47: tatlım babam alkol alan bir adamdı ve ben hiç istemedim iyi ki de alkol alan bir kocam yok gereksiz harcama yapan zevki uğruna benden kesen bir kocam ypk bunun tesettürle alakası yok canım ya işte dediğim gbi en yakınım alkol alıyor babalık dan rededmediğime göre tahammülüm varmış ama sizsin gibiler bizim düşüncemize karşı olanlar saf saf cümleler de bizleri yobaz yapıp kendinizi gökleri çıkartmaya üzerinize yok annemin babamın yanımda yada evimde alkol almasını isteyen bir çocukluk yaşamadım 2 evladınız yazık onun kokusunu çekiyorlar tabi şimdi dicek sin çocuklarım varken içmem etmem sen nerden biliyorsun sen kimsin :ukala::ukala::ukala::ukala:

Çok iyi evliliğini varmış çok eğlenceliymiş sizin eğlence anlayışınız bana ters ama yanımda alkol alan adama da kalk git burdanburdan diyecek kapasitede değilim ama sizler bunuyobazlık olarak görüyorsunuz ya bu da ayrı bir mantık:kusmuk:

Neyi çok çarpıttım merak ettim ya
Ya siz hangi kafayı yaşıyorsunuz hanımefendi??? Kadına alkol kullanıyor veya alkol almasına karışma diyecektim ama sizin eşiniz ağzıyla içmiyor haklısınız dedi diye geniş diyorsunuz demediğinizi bırakmıyorsunuz kendiniz saldırıyorsunuz bide mağdur edebiyatı yapmayın yeter okurken daral geldi yeminle. Siz alkol kullanmıyorsunuz ve kullanmayan bir eş seçmişsiniz, diğer hanımefendi alkol kullanıyor ve kullanan bir eş seçmiş. Eee??? Hem kadına demediğinizi bırakmayın alt mesaj verip yersiz laf sokmaya çalışın hem de mağdur edebiyatı yapıp yok yobaz diyorsunuz yok bilmem ne. Kardeşim konu ile ilgili yap yorumunu başkasının yorumuna ısrarla müdahale neden? Herkes sizin gibi yaşamak zorunda değil.

Bir sey fark ettim...

Bence sizin ayrilmak gibi bir niyetiniz yok.
Sadece psikolojik olarak rahatlamak ve eşinizle yasadiklariniz yüzünden "aaaa evet cinim yeaa haklı olan sensin" diyecek birileri bulmak için buradasınız..

Çünkü haziran 2017'de daha 5 aylık evliyken de aynı konuyu acmissiniz.
Ve bu aynı konuyu 4. kez acisiniz!?!?!?

Zaten şöyle bir düşününce, bir erkek sadece sindirebilecegi bir kadına böyle davranabilir. Bana yapacak adamın alnını karislarim... Hiçbir şey yapamasam bile bosanirim. KİMSENİN HAYATİMİ BU HALE GETİRMESİNE İZİN VERMEM!

Bu gucu kendinizde bulmuyor bulmak için mi burada yazıyorsunuz?? E avukat, kalacak yer vs destek olurum dedim onceki msjda. Ona da cvp vermediniz.

Bence sizin ayrılmak düşünceniz Yok. Ve aynı konuyu bu gidişle değil 4,
44 defa daha acarsiniz..

Adam sizi dövmeye , içmeye devam eder tabi. Nasilsa geri dönüyorsunuz...

Ben de saf saf destek olurum diye dakika harcayıp size msj yazıyordum :110::110:

Bir sey fark ettim...

Bence sizin ayrilmak gibi bir niyetiniz yok.
Sadece psikolojik olarak rahatlamak ve eşinizle yasadiklariniz yüzünden "aaaa evet cinim yeaa haklı olan sensin" diyecek birileri bulmak için buradasınız..

Çünkü haziran 2017'de daha 5 aylık evliyken de aynı konuyu acmissiniz.
Ve bu aynı konuyu 4. kez acisiniz!?!?!?

Zaten şöyle bir düşününce, bir erkek sadece sindirebilecegi bir kadına böyle davranabilir. Bana yapacak adamın alnını karislarim... Hiçbir şey yapamasam bile bosanirim. KİMSENİN HAYATİMİ BU HALE GETİRMESİNE İZİN VERMEM!

Bu gucu kendinizde bulmuyor bulmak için mi burada yazıyorsunuz?? E avukat, kalacak yer vs destek olurum dedim onceki msjda. Ona da cvp vermediniz.

Bence sizin ayrılmak düşünceniz Yok. Ve aynı konuyu bu gidişle değil 4,
44 defa daha acarsiniz..

Adam sizi dövmeye , içmeye devam eder tabi. Nasilsa geri dönüyorsunuz...

Ben de saf saf destek olurum diye dakika harcayıp size msj yazıyordum :110::110:

evet kesinlikle katılıyorum. çünkü üyeye ısrarla neden boşanmadığını sordum. cevap veremedi. çünkü niyeti yok. istiyor ki sadece iç döksün biz aaa tü kaka diyelim. o kadar.

Üzülme arkadaşım...bak burda onlarca kadın,aacını paylaşıyoruz yalnız değilsin.

Evet sen tüm bunlara,sevdigin icin ve belki değişir umuduyla katlaniyorsun. İnsan bazen doğruları gerçekleri görse de...verdiği emekler yüzünden kolay cekip gidemez,karsiligini mutlaka alacağım der.

Fakat ne yazık ki, yanlış ata oynuyorsun hicbir zaman değişmeyecek bir adam.
Sadece bazı zamanlarda,o da iyi bir eş olmaya karar vermiş olabilir. Ama tüm bunlar geçici anlardır.

İlerde çocuk olunca da böyle olacak başlarda iyi olacak.kendini zorladığı için.
Sonra eski haline donecek. Ustelik inan,uykusuz ilk 45 güne dahi dayanabilecek biri olduğunu sanmıyorum.

Çocuğun eninde sonunda, dayak yiyen bir anneyi görecek.hatta kendi de yiyebilir,ne acı... Ve onun tüm kucuk benligi bütün bunlardan ağır etkilenecek.

Ne yazik ki eşin seni sevmiyor,seven insan kendinden feragat eder. Seni sadece hamileyken seven insan,karnindakini sevmiş; hatta karnındaki çocukla herşeyin değişip kendi mutsuzlugunun da degismesi ihtimalini sevmiştir.

Sen iyi,kanaatkar,saygılı,emek veren,olgun,tahammullu, güzel yurekli bi kadinsin arkadasim.

Daha iyi bir adamı hak ediyorsun,mutlaka zamanla olacak.

Asla kendine acıyıp boşanma konusunda sessiz,kararsız kalma. Yanacak yıllarına yazik eder keske gencken yapsaydım dersin.

Cekincelerin olursa, (bosanma için avukat,bir sure kalacak yer vs) özelden msj atabilirsin :KK66: Ankara'da bir arkadaş edinirsin ..

Hadi topla kendini,doğru adımı at :KK66: o armut da sap gibi kalıp şaşırsin. Emin ol boşanınca o da rahatlayacak. Bu surecte,seni kandırıp iyi rolü yapmasına izin verme

Cok uzun yazmışım, utandım o_O
Çok teşekkürler yazdıklarınız için. Evet o kadar çok seviyorumki hala bi umut düzelecek diye bekliyorum. Onun için yaptıklarım, tüm ailemi karşıma almalarımın sonucu bunlar oldu işte. Çok pişmanım çok üzgünüm. 2 gündür put gibiyim, kimseyle konuşmuyorum. Sadece düşünüyorm nasıl bunlara katlanıyorum, nasıl bir körlük bu diye.. Ama daha fazla dayanamıyorum.. Bana herşeyi zehir eden adam şimdi affedeyim diye yalvarıyor. Ama biliyorum 1 hafta sonra yine aynı şeyler... Bu adam için işimi gücümü ailemi bırakmış olmama inanamıyorum. Bir de öğretmenim, atanmayı bekliyorum.. Şaka gibi herşey... İşsizim mutsuzum çaresizim...

Çok teşekkürler yazdıklarınız için. Evet o kadar çok seviyorumki hala bi umut düzelecek diye bekliyorum. Onun için yaptıklarım, tüm ailemi karşıma almalarımın sonucu bunlar oldu işte. Çok pişmanım çok üzgünüm. 2 gündür put gibiyim, kimseyle konuşmuyorum. Sadece düşünüyorm nasıl bunlara katlanıyorum, nasıl bir körlük bu diye.. Ama daha fazla dayanamıyorum.. Bana herşeyi zehir eden adam şimdi affedeyim diye yalvarıyor. Ama biliyorum 1 hafta sonra yine aynı şeyler... Bu adam için işimi gücümü ailemi bırakmış olmama inanamıyorum. Bir de öğretmenim, atanmayı bekliyorum.. Şaka gibi herşey... İşsizim mutsuzum çaresizim...

Kusura bakmayın artık konu ile ilgilenmiyorum.

Sebebini bugün 10:16 msjimda yazmıştım ssyfa 13

Size iyi gunler...

soruma cevap değil. neden devam ettiriyorsunuz?
Devam ettirmemin mantıklı bir açıklaması yok. 1.5 yıldır tam olarak şöyleyim: “aa bak pişman oldu düzelecek, bak azattı içkiyi, bak artık arkadaşlarıyla buluşmuyor, nasıl ağlıyor bu yalan olamaz düzelecek, çok seviyor düzelir, çok emek harcadık boşa olamaz, ben yanılmış olamam düzelir, hemen pes etmiyim evlilik kolay değil.......” böyle geçti günlerim.. insan göz göre göre kendine bunu yapar mı diyebilirsiniz ama benim bunu açıklama şansım yok, yani bi mantığı da yok... Bende herşeyi görüyorum, bu evliliğin sürmeyeceğini de artık anlıyorum.. Niyeyse sadece bir destek arıyorum.. Sadece sessiz kalıyorum 2 gündür, her şeyi biliyorum ve bitecek...

Devam ettirmemin mantıklı bir açıklaması yok. 1.5 yıldır tam olarak şöyleyim: “aa bak pişman oldu düzelecek, bak azattı içkiyi, bak artık arkadaşlarıyla buluşmuyor, nasıl ağlıyor bu yalan olamaz düzelecek, çok seviyor düzelir, çok emek harcadık boşa olamaz, ben yanılmış olamam düzelir, hemen pes etmiyim evlilik kolay değil.......” böyle geçti günlerim.. insan göz göre göre kendine bunu yapar mı diyebilirsiniz ama benim bunu açıklama şansım yok, yani bi mantığı da yok... Bende herşeyi görüyorum, bu evliliğin sürmeyeceğini de artık anlıyorum.. Niyeyse sadece bir destek arıyorum.. Sadece sessiz kalıyorum 2 gündür, her şeyi biliyorum ve bitecek...

bitmeli de zaten. geçen 1,5 yılı geri alamayacaksınız. 5 sene daha bekleseniz boşa.

Kusura bakmayın artık konu ile ilgilenmiyorum.

Sebebini bugün 10:16 msjimda yazmıştım ssyfa 13

Size iyi gunler...
Sanırım böyle olaylarda empati yapmak önemli yaşamadan anlamak için.. Kimse yaşamaz da umarım.. Benim şuan neler yaşadığımı ya da düşündüğümü bilmenize imkan yok.. Fikirlerinize saygı duyuyorum tabiki. Teşekkürler...

Çok üzüldüm sizin adınıza benim eşimde tam aksine içince başka bi güzel oluyor romantiklesiyor falan normalde onun kiskancliklari yüzüden çok tartisiriz ama içince hepsinin hıncını alıyorum ne dersem tamam özür diyor söz diyor ayilincada unutmuyor verdiği sözleri bayılıyorum o yüzden onunla içmeye ama sizinki af edersiniz başka bi yeriyle içiyor birlikte içmeyi denediniz mi hiç o zamanda mi aynı eğer aynıysa engel olacak bisey yapın içmesine olmuyosa ayrılın olmaz çünkü böyle yazık size

Çok üzüldüm sizin adınıza benim eşimde tam aksine içince başka bi güzel oluyor romantiklesiyor falan normalde onun kiskancliklari yüzüden çok tartisiriz ama içince hepsinin hıncını alıyorum ne dersem tamam özür diyor söz diyor ayilincada unutmuyor verdiği sözleri bayılıyorum o yüzden onunla içmeye ama sizinki af edersiniz başka bi yeriyle içiyor birlikte içmeyi denediniz mi hiç o zamanda mi aynı eğer aynıysa engel olacak bisey yapın içmesine olmuyosa ayrılın olmaz çünkü böyle yazık size
İçtim hatta daha geçen hafta... Ama ben birlikte içersek düzene girer, içmeyi azaltır, abartmadan içer diye düşündüm. Ben içince mutlu oluyor, o gün sıkıntı çıkarmıyor ama azaltmıyor da... Daha da yüz buluyor, daha da çok içiyor. Başka bir gün ben içmeyince bir sıkıntı çıkıyor... şuan konuşmuyorum, konuşmak da istemiyorum sessizce bekliyorum.. Ama başka ne yapabilirim bilmiyorum, aklıma bir şey gelmiyor dondum resmen...

Back
X