- Konu Sahibi merve_ahmet
-
benim bu akşamki menüm
1 kase çoba
1 saat sonrada etsiz çiğköfte
ben bugün 2buçuk litre su içtim nasıl ama
Kizlar oglen hamburger yedigim icin aksam sadece 2tane etsizcigkofte yedim yesil cay ictim okadar bugun kotu gecti yani ins yarin daha iyi olur
süper canım.bol su içtin mi peki? kızlaaarrrr ohh ohhh 1 günü daha geride bıraktıkkk :)))
yok yok ii süper :)) hatanı telafi etmişsn :)) ya bgn bize misafir geldi aksam kek börek filan vardı herkes yei ben baktım offf bi canım istedikiama simdi cok mutluyum aferin iyiki yemedim diyorum yeseydim smdi kesn cok üzülürdüm
Kızlar bu arada 22 eylül persembe günü herkes sabah tartılsın ac karnına.. Unutmayın 22 eylül tartılma günümüz bakalım ne kadar verecegiz..
inşallah 3 kilo 3 kilodurrr tarcın eklıyorum genelde yogurda falanda cunkı tatlı cok sevıyorum ona dayanmam zor oluyor bı tek :)Olsun canım ztn biz simdilik midelerimizi küçültmeye calısıyoruz gerci sen diyetteymişsn ama katıl birlikten kuvvet dogar.. hemen ekliyorum seni listeye.. sabahki sütüne tarcın da eklersen iyi olur hem tarcın tatlı istegini kesiyor hemde kan sekerini düzenliyor bide sütle tarcın birleşince tok tutuyor :)))
evet amac aynıı kimimiz az kimimiz cok belki amaa amacımız ortak :)canım önemli olan kilo vermemiz, benim de boyun size göre kısa, boyun kaldırıyordur kilonu, destekle başaracağız.
KiMse ugramiyomu ya kizlarrr:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?