2 haftalık evliyim ama 2 aylık hamileyim bana bir akıl verin ne olur

kimseye bir sey aciklamak zorunda degilsiniz, kime ne sizin ozel yasantinizdan...
kendinizi sikip bunaltip uzmeyin lutfen...
hamileligin tadini utanmadan sikilmadan en guzel ve en mutlu sekilde cikarin...
mutluluklar

Son düzenleme:
ay tatlım yaa dert ettiğin şeye bak..
sen bebeğini büyüt karnında takma kimseyide erken doğurdum tutamadım içimde çocuğumu dersin kimsede ağzını açıp laf diyemez :)
hem anlasalarda bi sorun olmaz sonuçta evlisinizzz..
sen bebeğine ciciler bak annesi boşver düşünme kimseyi

:
hamileliğinn son aylarına doğruuu doktorr erkenn doğumm olabilirr dedi gibii şeylerr söylee en yakınlarına zatenn bu yalanınn yayılırr ailee arasında başkaa çarende yokk gibi

bekle 1 ayın dolunca hamile olduğunu ilk geceden kaldığını söylersin.sonrada erken doğum falan dersiniz..................

Allah analı babalı büyütsün...sakın kafanı böyle yok o ne der şu ne der tarzında sorularla meşgul etme...içerdeki o güzel bebeğini de üzme...sen sağlığına dikkat et...aldırma kimseye...seni kimsenin yadırgayacağını zannetmiyorum...evlisiniz...kimse bir şey diyemez...hakkı da yok kimsenin...
Allah mutlu etsin....

Son düzenleme:
Eğer sen sağlıklıysan bebeğin sağlıklıysa kim ne derse desin .
Kendini üzüp stres yaratma.
Kimseye de bir şey açıklama.
Ben olsam sağlıkla ilgili yalan söylemem , erken doğum filan hiç düşünme bile çok aklına sokarsan bu sefer gerçekten erken doğum olur Allah korusun , o zaman ne yapıcaksın, karnın çıkana kadar bekle, o zaman da ilk geceden hamile kalmıssın gibi br hafta söylersin
benim yegenim 8 aylık dogdu ve 4 kiloydu yani erken dogmus tosuncuklar da oluyor.

Aman evlenmişsin boşver.Sen strese girip bebeğini de germe.Bebeğini düşün.Benim halamın oğlu evlendi.3 aylık evliyken karısı 6 aylık hamileydi.Seninki bunun yanında devede kulak.Erkan doğum de bence de

bebişin hayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin inş.bence çevreyi hiç düşünme cnm kime ne ki ? babası yanında onları boşver ailenede doğruyu söyle sonuçta bebeğinn babası ile evlisin sakın ona kıyma herşey güzel olur inş.

bebeğin babasıyla evlisin kamudada çalışsan.etraftakilere gerçeği söylersen '' aaa evlenmeden yapmışlar ''dicekler.desen ki erken doğdu ''hadi canım atıyo evlenmeden yapmışlardır'' diyecekler.yani sen ne dersen cde herkes söylicek bişi bulacak.canını hiç sıkma yoluna devam kime ne ne zaman yaptığından takma kafanamilletin ağzı torba diill.bana öle bişi olsa valla hiç utanmam veririm ağızlarının payını ''valla bekleyemedim derim bşde kahkaha atarım üstüne.:))

kamuda bu meraklı teyzelerin amcaların dedikodularından nefret ediyorum. herkes kendi işine ailesine baksın kardeşim ya size ne?

Cnm epey zaman geçmiş üstünden ama naptın? bebeğin oldu mu? erken doğum mu dedin?

Valla artık bu yalanın inandırıcılığı pek kalmadı gibi
Anlaşılıyor her halde..
Ama siz nikahlı eşinizden yapmışsınız çocuğu ne var bukadar kasıcak.
Sanki herkes mükemmel, kusursuz, günahsız, hatasız !
Bayılıyor insanlar başkaların hatalarını yadırgamaya.

Ailen dışında hiç kimseye bi açıklama yapmana gerek yok.sana en mantıklı çözümü sunayım;senin yerinde olsam aileme doğruyu söylerdim,sana kızacak halleri yok.torun geliyor diye havalara uçarlar yalnızca...emin ol.diğer insanlara da hiç bir açıklama yapmaz geçiştirirdim.hamileliğin boyunca kaç aylık diye soracak olanlara doğruyu söylersin.doğuma yakın da izin alıp başka bir yerde doğum yapabilirsin.tanıdıkların olmadığı yerde.bebek normalden gelişkin olduğu için sezeryanla vaktinden bir kaç hafta önce alındığını söylersin uzaktan telefon edenlere falan.başka yerde doğum yapacağın için kimse de ziyaretine gelemez.bir tek ailen olur yanında.daha iyi.zaten başka şehirde geçirirsen doğum sonrası bir kaç ayını,döndüğünde unutulur gider.kimse de bir iki haftalık farkın hesabını yapamaz o durumda.çok ısrarla hesaplar yaparak sorular soran olursa da terslersin.''amma meraklıymışsın sen de'' diye...ya da şakaya vurup bişeyler söylersin.yalan söylemek bence çok daha komik.karşıdaki insanlar salak değiller sonuçta anlayacaklardır.hem artık evlisin.ne olmuş yani?

konu oldukça eskiymiş, ben de merak edip konu sahibinin diğer konularına baktım belki bir şey vardır bebeği doğurdumu yoksa al-

dırdı mı diye.

2011 aralık ayında başka konu açmış,3 yıllık evliyim 2 de bebeğim var diye. hadi bebeği 1 yazacağına 2 yazdı yanlışlıkla ama 3 yıllık

evliliği niye yazdı anlamadım

ne olacak ki hiç açıklama yapmayın. soranlara normal doğacağı tarihi söyleyin. erken doğum diye yalan söyleyip sonra kocaman çocuğu doğurunca yapacakları dedikodu daha fena bence.

Canım olan olmus ama sonuc ortada evlisiniz biri birsey diyecekse coktan milletin agzını kapamıs oldunuz hala diyen biri olsa bile arkanda kocan ve evlilik cüzdanın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…