2 haftalık evliyim ama 2 aylık hamileyim bana bir akıl verin ne olur

başkalarını düşünme bence canım yoksa stresten heyecandan gerçekten erken doğuracaksın. bırak, kim ne derse desin, bebeğinin sağlığını düşün.

ben arkadaşların hepsine katılıyorum erken doğurdum de sonuçta bebeğin babasıyla evlendin.
herşeyi geç tüm arkadaşların dediği gibi KİME NE? ÇOK ŞAŞIRMIŞ ARKADAŞLAR GÖRDÜM DE BU HAYATTA KİMSE SÜTTEN ÇIKMIŞ AKKAŞIK DEĞİL ÖRF ADET DİYE BAS BAS BAĞIRANLARI BİLİYORUM BEN TABİKİ GELENEKLERİMİZİN YANINDAYIM ARKASINDAYIM OLAN OLDUKTAN SONRA YARGILAMAKTA ASIP KESMEKTE BİZE DÜŞMEZ .

ÖRF VE ADETLERİMİZE ÇOK BAĞLI OLDUĞUNU İDDAA EDEN ARKADAŞLARIMIZA GELSİN ''ATALARIMIZ NE DEMİŞ HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR'' YABANCI DEĞİL BAK ATALARIMIZ !

ŞİMDİDEN ALLAH GÜLE GÜLE HUZURLA SAĞLIKLA BÜYÜTMEK NASİP ETSİN KARDEŞİM .

konu 2011 de açılmış ....

yıl 2013 konu pörtlemiş

muhtemelen o bebek şuan 1,5 -2 yaşında

Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz ki. Aile nasıl olsa anlar, ayrı izahat vermeye gerek yok. Çevre de ne derse desin. Yıllar sonra çocuğunuz arkadaşlarıyla konuşurken kendi doğum tarihini ve sizin evlilik tarihinizi söyleyip güler en fazla:)

Tıpkı senin gibi evlenmeden önce hamile kalan bir tanıdık vardı aile dostlarımızdan evlendiğinde bebek 4 aylıkmış ve karnım çıkmasın diye korkudan korselerle gizlemiş kendini şimdi o bebek sakat anne bin pişman geriden gelen bebekler sağlam ama o çocuğun günahı anasının cehaleti . Sen bu bebeğe kıymak istemiyorum gibi bir laf ermişsin kıyacaktıysan evlenmen mantığı yok ki zaten .
Doğumdan önce izine ayrıl başka şehirde gir gerekirse yolculuk yaramadı cart curt bir sürü şey söylenebilir kaldı ki cesaretle ol ya kim ne derse desn bu saatten sonra sana evlenmeden işi yapmış deseler ne olcak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…