- 20 Temmuz 2011
- 763
- 19
- 318
- Konu Sahibi talihsiz84
-
kime ne ayol
izini alırsın ya da raporunu uzatırsın hangi gün doğrum yaptığını söylemezsin, millet çetele tutacak değil ya
sanırım evce görüşmüyosunuzdur, kim görecek bebeğini erken doğum desen mesela
başkalarını düşünme bence canım yoksa stresten heyecandan gerçekten erken doğuracaksın. bırak, kim ne derse desin, bebeğinin sağlığını düşün.
Tebrik ederim canım.Sevdiğin adamla evlisin ve ondan hamilesin,bundan güzel mutluluk olmaz.Etraf ne der diye düşünüp en güzel günlerini üzülerek geçirme lütfen.Keyfine bak bence,bırak kim ne derse desin.Çevrede konuşulanlar,sorulanlar hiç bitmez,hep böyle dert edersen yandın.Koca senin,bebek ikinizin,gerisini boşver.İşyerindekilere erken doğum dersin,onlar zaten bebeği hemen görmezler. Birşeyler ima edene ne demeye çalışıyorsun veya sanane dersin.Sana böyle imalar yapıp rahatsız edecek kişileri bozmaktan,kırmaktan korkmana gerek yok.Annenle ilişkini bilemiyorum,aslında en doğrusu annene çıtlatman.Ama çok çekiniyorsan,eşinin doktora seninle gitmek istediğini söylersin.O zaman herhalde annen muayeneye gelmez.İlk gidişte doktora durumunuzu anlatırsınız,bozuntuya vermemesini rica edersiniz.
bebeğinin babasıyla evlisin ve sevdigin adamla bundan baska mutluluk varmı
neden dusunuyorsun erken dogum yaptım dersin benim arkadasımın basına geldi aynı sey eşiyle gidip geliorlardı kontrole dogum gunu bile belliydi kimseye söylemediler erken dogum dediler
korkma ailende inanmazsa gercegi söylersin bebeğinin babası yanında sonucta
bence bu satten sonra kimseyi ilgilendirmez sonuçta resmen evlisiniz.ama çok zor durumda kalırım ve milletin laflarını çok sorun ederim diyosan bunu zamanında düşünmen gerekirdi ama olmuş bi kere erken doğdu dersin isteyen inansın istemeyen inanmasın.....
bebek esınızden mı yanı nısanlıyken mı oldu
naaaptın yav esımde ıstıyor demısya Allah ıgılıgını versın
Elizzsa arkadaşımız size cevap veremez malesef
Geçtiğimiz aylarda vefat etti Allah gani gani rahmet eylesin.
Nasıl vefat etti bebeği olmuş muyduçok üzüldüm Allah rahmet eylesin
Hayır hayır yanlış anldınız konu sahibi değil Asprin89 arkadaşın mesaj yazdığı arkadaş vefat etti.Elizzsa nickli arkadaş..
inşallah bebek erken doğmaz :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?