- 29 Temmuz 2013
- 271
- 35
- 323
aslında hiiç takmıyordum ama ta ki ovulayon testi yapana kadar yumurtlama gerçekleştikten sonra ikinci çizgi silikleşmişti ve iki gün önce sadece meraktan tekrar yaptım ama ikiside çok koyu çıkınca ümitlendim yoksa inan gebelik testi yapmayı bile düşünmüyordum bu gün tekrar yaptım ama bu seferde t çizgisi çokdaha koyu çıktı...stres mi yaptın acaba eğer reglin bir haftadan fazla geçmişse dr a görün bence böyle beklemek zor olsa gerek.
Canim hayirli haberlerini bekliyoruz darisi basimizaslmlar herkese sanırım bende 2. kez anne olucam inşallah sanırım dedim tam netlik kazanmadı idrar testi pozitif sat 10 temmuz kanda hcg 87.33 doktor 1 hafta bekle tekrar yap artış olursa ultrasonla bakarız dedi ama pek umutlu gibi gelmedi bana yarın tekrar betahcg yaptırcam umarım artar. geçen sene bu zamanlarda kimyasal gebeliğim oldu kanda hcg çok fazla yükselmedi dktr düşçek dedi ve düştü o yüzden çok tedirginim sabahta wc de peçeteye 3,4 damla kan geldi gerisi gelmedi umarım düşmez,umarım isteyen herkes nerde varsa biran önce sağlıklı bi şekilde bebişlerine kavuşurlar AMİNN
Cnm hayirlislmlar herkese sanırım bende 2. kez anne olucam inşallah sanırım dedim tam netlik kazanmadı idrar testi pozitif sat 10 temmuz kanda hcg 87.33 doktor 1 hafta bekle tekrar yap artış olursa ultrasonla bakarız dedi ama pek umutlu gibi gelmedi bana yarın tekrar betahcg yaptırcam umarım artar. geçen sene bu zamanlarda kimyasal gebeliğim oldu kanda hcg çok fazla yükselmedi dktr düşçek dedi ve düştü o yüzden çok tedirginim sabahta wc de peçeteye 3,4 damla kan geldi gerisi gelmedi umarım düşmez,umarım isteyen herkes nerde varsa biran önce sağlıklı bi şekilde bebişlerine kavuşurlar AMİNN
Wawwwwwww çok güzel canım çok sevindimSelamlar canlar yeni format telefonunda çalışmıyor giremedim topige o yüzden adetim 16 sında ama bugün yaptığım test pozitif çıktı kan testine daha gitmedim ama büyük ihtimal 2. Yolda. :-D :-D :-D :-D
Selamlar canlar yeni format telefonunda çalışmıyor giremedim topige o yüzden adetim 16 sında ama bugün yaptığım test pozitif çıktı kan testine daha gitmedim ama büyük ihtimal 2. Yolda. :-D :-D :-D :-D
Canım adet olmana üzüldüm heleki bunun birde tatile denk gelmesi kötü olduMerhaba kızlar. Fethiyedeyiz bugün.
Dün adet oldum miralim sıfırtam bir hafta önce oldu. Dun danla seklindeydi bugun arttı rengide cok koyu. Adet kanaması gibi kırmızı degil belki yarin kirmiziya döner. Hic böyle olmazdim. Heleki ni hafta erken. Cok şaşırttı. Tatilide daha bi hafta var diye bu haftaya ayarlamistik. Umarim sizden güzel haberler gelir.
ben de iyiyim canım çalışmalar iyi gidiyor bakalım :))ben iyiyim canım uykusuzluk var biraz bizim burda martılar var
sesleri var sabahın köründe oğlanı uyandırdılar oğlanın korkusundan uyandık bizde
sen nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor
Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.Darısı başımıza inşaallahslmlar herkese sanırım bende 2. kez anne olucam inşallah sanırım dedim tam netlik kazanmadı idrar testi pozitif sat 10 temmuz kanda hcg 87.33 doktor 1 hafta bekle tekrar yap artış olursa ultrasonla bakarız dedi ama pek umutlu gibi gelmedi bana yarın tekrar betahcg yaptırcam umarım artar. geçen sene bu zamanlarda kimyasal gebeliğim oldu kanda hcg çok fazla yükselmedi dktr düşçek dedi ve düştü o yüzden çok tedirginim sabahta wc de peçeteye 3,4 damla kan geldi gerisi gelmedi umarım düşmez,umarım isteyen herkes nerde varsa biran önce sağlıklı bi şekilde bebişlerine kavuşurlar AMİNN
Canım benim üzüldüm tam da tatile denk gelmiş.Belki adet değil yerleşme kanaması olur inşaallah 3 gün sürermiş umarım öyledir.inşaallah canım benim daha var 17 gün..Merhaba kızlar. Fethiyedeyiz bugün.
Dün adet oldum miralim sıfırtam bir hafta önce oldu. Dun danla seklindeydi bugun arttı rengide cok koyu. Adet kanaması gibi kırmızı degil belki yarin kirmiziya döner. Hic böyle olmazdim. Heleki ni hafta erken. Cok şaşırttı. Tatilide daha bi hafta var diye bu haftaya ayarlamistik. Umarim sizden güzel haberler gelir.
ovulasyon testi adete yakın koyu çıkarsa hamilelik olabilirmiş forumda öyle okudumaslında hiiç takmıyordum ama ta ki ovulayon testi yapana kadar yumurtlama gerçekleştikten sonra ikinci çizgi silikleşmişti ve iki gün önce sadece meraktan tekrar yaptım ama ikiside çok koyu çıkınca ümitlendim yoksa inan gebelik testi yapmayı bile düşünmüyordum bu gün tekrar yaptım ama bu seferde t çizgisi çokdaha koyu çıktı...
Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSelamlar canlar yeni format telefonunda çalışmıyor giremedim topige o yüzden adetim 16 sında ama bugün yaptığım test pozitif çıktı kan testine daha gitmedim ama büyük ihtimal 2. Yolda. :-D :-D :-D :-D
tek ilişki ile riske atmasan daha iyi olmazmı ?Kızlar bugün yumurtladım
Ve tek ilişkiyle deniycem sonra tekrar koruncam bakalım bat vakti gelince anlıycam
Selamlar canlar yeni format telefonunda çalışmıyor giremedim topige o yüzden adetim 16 sında ama bugün yaptığım test pozitif çıktı kan testine daha gitmedim ama büyük ihtimal 2. Yolda. :-D :-D :-D :-D
ben de iyiyim canım çalışmalar iyi gidiyor bakalım)
Kızlar bugün yumurtladım
Ve tek ilişkiyle deniycem sonra tekrar koruncam bakalım bat vakti gelince anlıycam
Miracle çok sevindim iti olmana canım hhaberlerini bekliyoruz benim de 1 gün geçti bakalım
ben de iyiyim canım çalışmalar iyi gidiyor bakalımben iyiyim canım uykusuzluk var biraz bizim burda martılar var
sesleri var sabahın köründe oğlanı uyandırdılar oğlanın korkusundan uyandık bizde
sen nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor
Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.Darısı başımıza inşaallahslmlar herkese sanırım bende 2. kez anne olucam inşallah sanırım dedim tam netlik kazanmadı idrar testi pozitif sat 10 temmuz kanda hcg 87.33 doktor 1 hafta bekle tekrar yap artış olursa ultrasonla bakarız dedi ama pek umutlu gibi gelmedi bana yarın tekrar betahcg yaptırcam umarım artar. geçen sene bu zamanlarda kimyasal gebeliğim oldu kanda hcg çok fazla yükselmedi dktr düşçek dedi ve düştü o yüzden çok tedirginim sabahta wc de peçeteye 3,4 damla kan geldi gerisi gelmedi umarım düşmez,umarım isteyen herkes nerde varsa biran önce sağlıklı bi şekilde bebişlerine kavuşurlar AMİNN
Canım benim üzüldüm tam da tatile denk gelmiş.Belki adet değil yerleşme kanaması olur inşaallah 3 gün sürermiş umarım öyledir.inşaallah canım benim daha var 17 gün..Merhaba kızlar. Fethiyedeyiz bugün.
ovulasyon testi adete yakın koyu çıkarsa hamilelik olabilirmiş forumda öyle okudumaslında hiiç takmıyordum ama ta ki ovulayon testi yapana kadar yumurtlama gerçekleştikten sonra ikinci çizgi silikleşmişti ve iki gün önce sadece meraktan tekrar yaptım ama ikiside çok koyu çıkınca ümitlendim yoksa inan gebelik testi yapmayı bile düşünmüyordum bu gün tekrar yaptım ama bu seferde t çizgisi çokdaha koyu çıktı...
Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSelamlar canlar yeni format telefonunda çalışmıyor giremedim topige o yüzden adetim 16 sında ama bugün yaptığım test pozitif çıktı kan testine daha gitmedim ama büyük ihtimal 2. Yolda. :-D :-D :-D :-D
ayy hadi bakalım inşaallah güzel haberler verirsin test yapsana canımMiracle çok sevindim iti olmana canım hhaberlerini bekliyoruz benim de 1 gün geçti bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?