2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

slmlar herkese sanırım bende 2. kez anne olucam inşallah sanırım dedim tam netlik kazanmadı idrar testi pozitif sat 10 temmuz kanda hcg 87.33 doktor 1 hafta bekle tekrar yap artış olursa ultrasonla bakarız dedi ama pek umutlu gibi gelmedi bana yarın tekrar betahcg yaptırcam umarım artar. geçen sene bu zamanlarda kimyasal gebeliğim oldu kanda hcg çok fazla yükselmedi dktr düşçek dedi ve düştü o yüzden çok tedirginim sabahta wc de peçeteye 3,4 damla kan geldi gerisi gelmedi umarım düşmez,umarım isteyen herkes nerde varsa biran önce sağlıklı bi şekilde bebişlerine kavuşurlar AMİNN

Merhaba kızlar. Fethiyedeyiz bugün.
Dün adet oldum miralim sıfır tam bir hafta önce oldu. Dun danla seklindeydi bugun arttı rengide cok koyu. Adet kanaması gibi kırmızı degil belki yarin kirmiziya döner. Hic böyle olmazdim. Heleki ni hafta erken. Cok şaşırttı. Tatilide daha bi hafta var diye bu haftaya ayarlamistik. Umarim sizden güzel haberler gelir.

stres mi yaptın acaba eğer reglin bir haftadan fazla geçmişse dr a görün bence böyle beklemek zor olsa gerek.
aslında hiiç takmıyordum ama ta ki ovulayon testi yapana kadar yumurtlama gerçekleştikten sonra ikinci çizgi silikleşmişti ve iki gün önce sadece meraktan tekrar yaptım ama ikiside çok koyu çıkınca ümitlendim yoksa inan gebelik testi yapmayı bile düşünmüyordum bu gün tekrar yaptım ama bu seferde t çizgisi çokdaha koyu çıktı...

Canim hayirli haberlerini bekliyoruz darisi basimiza
am, post: 36470559, member: 460781"][/QUOTE]
Cnm hayirli

Selamlar canlar yeni format telefonunda çalışmıyor giremedim topige o yüzden adetim 16 sında ama bugün yaptığım test pozitif çıktı kan testine daha gitmedim ama büyük ihtimal 2. Yolda. :-D :-D :-D :-D

Offf kızlar kaç gündür siteye giremiyorum tlf dan uygulamadan giriyordum. Şimdi safariden girdimçok şükür düzelmiş.
Yarın sabah çıkıyorum yola tatile ve bugün yumurtlama günüm yarında. Tutucak mı bakalım tek ilişkide
Geçmişe bakmadım herkes iyidir inşşş

Selamlar canlar yeni format telefonunda çalışmıyor giremedim topige o yüzden adetim 16 sında ama bugün yaptığım test pozitif çıktı kan testine daha gitmedim ama büyük ihtimal 2. Yolda. :-D :-D :-D :-D
Wawwwwwww çok güzel canım çok sevindim

kızlar günaydın.sat 19 temmuz benim.genelde 5-6 gün önce gelir.bekliyorum ben de.bir taraftan da gelmesin diye dua ediyorum.3 gündür karnım ağrıyor.tam ağrı değil acıyor desem daha doğru.adet öncesi belirtilerini bu ay farklı yaşıyorum inşallah hamileyimdir.normalde adet öncesi ağrım acım olmaz.ne zaman adetim gelir o zaman başlar ağrılarım ama bu sefer 3 gündür aynı ağrı.eğer yumurtalıklarda bir sorun yoksa bu defa hamile olabilirim.
bu arada erken gebelik testlerinden aldım ama ben vaktinden de önce yaptığım için birşey çıkmadı.içinden 2 tane test çıkıyor.biri adetten 4 gün önce biri de tam adet günü yapılıyor.ben 4 değil 7 gün önce yaptım haliyle negatif çıktı ama ümidimi kesmedim.inşallah umutlarım boşa çıkmaz.sizde ne var ne yok?böyle belirtiler yaşayan oldu mu?düşünüyorum da ilk gebeliğimden bir şey hatırlamıyorum

çok sevindim senin adına.ben de en yakın zamanda görürüm inşallah

Canım adet olmana üzüldüm heleki bunun birde tatile denk gelmesi kötü oldu
artık gelecek maçlara bakacağız

ben iyiyim canım uykusuzluk var biraz bizim burda martılar var
sesleri var sabahın köründe oğlanı uyandırdılar oğlanın korkusundan uyandık bizde

sen nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor
ben de iyiyim canım çalışmalar iyi gidiyor bakalım :))

Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.Darısı başımıza inşaallah
Canım benim üzüldüm tam da tatile denk gelmiş.Belki adet değil yerleşme kanaması olur inşaallah 3 gün sürermiş umarım öyledir.inşaallah canım benim daha var 17 gün..
ovulasyon testi adete yakın koyu çıkarsa hamilelik olabilirmiş forumda öyle okudum
Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Çok sevindim canım benimde bugün adet günüm hafiften ağrıların var kesin oluruOTE="gultaha2008, post: 36481845, member: 496008"]slmlar herkese sanırım bende 2. kez anne olucam inşallah sanırım dedim tam netlik kazanmadı idrar testi pozitif sat 10 temmuz kanda hcg 87.33 doktor 1 hafta bekle tekrar yap artış olursa ultrasonla bakarız dedi ama pek umutlu gibi gelmedi bana yarın tekrar betahcg yaptırcam umarım artar. geçen sene bu zamanlarda kimyasal gebeliğim oldu kanda hcg çok fazla yükselmedi dktr düşçek dedi ve düştü o yüzden çok tedirginim sabahta wc de peçeteye 3,4 damla kan geldi gerisi gelmedi umarım düşmez,umarım isteyen herkes nerde varsa biran önce sağlıklı bi şekilde bebişlerine kavuşurlar AMİNN[/QUOTE]
Cok

Kızlar bugün yumurtladım
Ve tek ilişkiyle deniycem sonra tekrar koruncam bakalım bat vakti gelince anlıycam

slm kızlar. tlfndan bi türlü giremedim sinir oldum. iyisinizdir inşallah. ben idare ediyorum. sağlık ocağında kan tahlili yaptırmıştım 2 gün önce. beta hcg güzel artmış çok şükür ama tsh da 5,5 olmuş yine sonuçlarımı da bir türlü dr a gösteremedim. yarın randevu aldım bakalım dr ne dicek

ZEYNO TEBRİK EDERİM ARKADAŞIM SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖR EVLADINI İNŞALLAH

ben de iyiyim canım çalışmalar iyi gidiyor bakalım )

bu aralar uyku basıyor ve yorgun hissediyorum kendimi canım yaa o yüzden bu hafta özel hafta olmasına rağmen bir kez denedik inşallah bundan sonraki günlerde çalışmalar artacak

senin nasıl gidiyor çalışmalar
Kızlar bugün yumurtladım
Ve tek ilişkiyle deniycem sonra tekrar koruncam bakalım bat vakti gelince anlıycam

hadi bakalım rast gele inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile bebişin gelir

Miracle çok sevindim iti olmana canım hhaberlerini bekliyoruz benim de 1 gün geçti bakalım

inşallah bebeşin gelmiştir arkadaşım

ben iyiyim canım uykusuzluk var biraz bizim burda martılar var
sesleri var sabahın köründe oğlanı uyandırdılar oğlanın korkusundan uyandık bizde

sen nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor
ben de iyiyim canım çalışmalar iyi gidiyor bakalım )

Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.Darısı başımıza inşaallah
Canım benim üzüldüm tam da tatile denk gelmiş.Belki adet değil yerleşme kanaması olur inşaallah 3 gün sürermiş umarım öyledir.inşaallah canım benim daha var 17 gün..
ovulasyon testi adete yakın koyu çıkarsa hamilelik olabilirmiş forumda öyle okudum
Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…