2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Kızlar merhaba ben bu gün doktora gittim 33. Gün hala adet olmadım dedim rahim kalınlaşması var dedi ne demek yani dedim boş ver ne demek olduğunu sen kan ver hemen gel dedi çok heyecanlıyım ellerim tutmuyor sanki netten baktım gebelik oluşması diyor bilgisi olan varmı

bi sakin ol bakalım :)
hadi güzel haberlerle dön inş. evet kese oluşmadan rahim duvarı kalın oluyor.

kızlar sağlık ocaklarında kan testi yapıyorlar mı? ben bir kez gittim yok 2 günde çıkar yok güvenirliği çok yüksek değil falan bir sürü vazgeçirmeye çalıştılar.siz hep özelde mi yaptırıyorsunuz?

s
sağlık ocakları yapıyor fakat 2 gün sonra geliyor neden güvenilir olmasın ki ?
aynı gün sonuç almak istiyorsan hastanede yaptırman gerek....

sonuçlar çıkmadımı? merak ettim.
çıktı canım sonuç negatif doktorun eline verirken negatif deddim ama doktor benimle aynı fikirde değil bence bunun negat,f olması önemli değil dedi çünkü endometrium hazırlamış kendini dedi bi on gün daha bekle bence dedi folik asit yazdı kullan dedi durum böyle işte

hayırlaı olsun canımmmmmm bendede yok bu ayyyy

kızlarrrrrrrrrrrrrrr kırmızı kart yemıs bulunuyoruuuum : ooof offfffffffffffffffffffff
pardon canım görmemişim kafam çok karışık olunca hayırlısı olsun ben kırmızı kartda yemiyorum pozitif kartta ne yapacağımı bilemedim..hayırlısı olsun önümüzdeki maçlara bakcaz artık

ayneeeeen ama sıkıldım artık dktra mı gıtsem offfffffff of

[Q
ayneeeeen ama sıkıldım artık dktra mı gıtsem offfffffff of

UOTE="duaam, post: 36504078, member: 460781"]ayneeeeen ama sıkıldım artık dktra mı gıtsem offfffffff of[/QUOTE]
bence de gitmelisin baksana onlar bizden daha çok şey biliyorlar ben daha bu güne kadar yumurtlamanın adetten hemen önce olacağını bilmiyordum ovulasyon çift çıkınca bende hamileyim diyorum meğer daha yeni yumurtluyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…