bi sakin ol bakalım :)Kızlar merhaba ben bu gün doktora gittim 33. Gün hala adet olmadım dedim rahim kalınlaşması var dedi ne demek yani dedim boş ver ne demek olduğunu sen kan ver hemen gel dedi çok heyecanlıyım ellerim tutmuyor sanki netten baktım gebelik oluşması diyor bilgisi olan varmı
Ya evet elimde değil bi taraftanda adet görmeye yakın kalınlaşma olurmuş öyle iştebi sakin ol bakalım
hadi güzel haberlerle dön inş. evet kese oluşmadan rahim duvarı kalın oluyor.
sağlık ocakları yapıyor fakat 2 gün sonra geliyor neden güvenilir olmasın ki ?kızlar sağlık ocaklarında kan testi yapıyorlar mı? ben bir kez gittim yok 2 günde çıkar yok güvenirliği çok yüksek değil falan bir sürü vazgeçirmeye çalıştılar.siz hep özelde mi yaptırıyorsunuz?
s
sağlık ocakları yapıyor fakat 2 gün sonra geliyor neden güvenilir olmasın ki ?
aynı gün sonuç almak istiyorsan hastanede yaptırman gerek....
sonuçlar çıkmadımı? merak ettim.Ya evet elimde değil bi taraftanda adet görmeye yakın kalınlaşma olurmuş öyle işte
hayır canım acilde değil normal kadın doğum polik. yaptırman lazım 2 3 saatte çıkıyor ...acilde yapmıyorlar.istismar ediliyor dedi acildeki doktor ne saçma şey nerede yaptırıcaz?
agrım var canım kesın yıyecem kırmızı kart tamm 11 ay oldu neden acaba gelmıyor bebısım yaayy hadi bakalım inşaallah güzel haberler verirsin test yapsana canım
canım agrım var kırmızı kart yıyecegım kesın tam 11 ay oldu meden gelmıyor bebısım acaba ya artık kıllanmaya basladım dktr a da gıtmek ıstemıyorummmayy hadi bakalım inşaallah güzel haberler verirsin test yapsana canım
çıktı canım sonuç negatif doktorun eline verirken negatif deddim ama doktor benimle aynı fikirde değil bence bunun negat,f olması önemli değil dedi çünkü endometrium hazırlamış kendini dedi bi on gün daha bekle bence dedi folik asit yazdı kullan dedi durum böyle iştesonuçlar çıkmadımı? merak ettim.
hayırlaı olsun canımmmmmm bendede yok bu ayyyyçıktı canım sonuç negatif doktorun eline verirken negatif deddim ama doktor benimle aynı fikirde değil bence bunun negat,f olması önemli değil dedi çünkü endometrium hazırlamış kendini dedi bi on gün daha bekle bence dedi folik asit yazdı kullan dedi durum böyle işte
adet mi oldun test mi yaptın baksana benim doktorum tüm testlere rağmen hamile değilsin diyemem diyor çünkü endometrium iyi durumdaymış...hayırlaı olsun canımmmmmm bendede yok bu ayyyy
pardon canım görmemişim kafam çok karışık olunca hayırlısı olsun ben kırmızı kartda yemiyorum pozitif kartta ne yapacağımı bilemedim..hayırlısı olsun önümüzdeki maçlara bakcaz artıkkızlarrrrrrrrrrrrrrr kırmızı kart yemıs bulunuyoruuuum :ooof offfffffffffffffffffffff
ewet adfet oldum canım tam 11 ay oldu hala tık yok senın adet ne zamandıadet mi oldun test mi yaptın baksana benim doktorum tüm testlere rağmen hamile değilsin diyemem diyor çünkü endometrium iyi durumdaymış...
ayneeeeen ama sıkıldım artık dktra mı gıtsem offfffffff ofpardon canım görmemişim kafam çok karışık olunca hayırlısı olsun ben kırmızı kartda yemiyorum pozitif kartta ne yapacağımı bilemedim..hayırlısı olsun önümüzdeki maçlara bakcaz artık
ayneeeeen ama sıkıldım artık dktra mı gıtsem offfffffff of
benim adetim geçeli tam bir hafta oldu bugün ama hala olmadımewet adfet oldum canım tam 11 ay oldu hala tık yok senın adet ne zamandı
amaan olmada ınsallah vardır bebısınbenim adetim geçeli tam bir hafta oldu bugün ama hala olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?