2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

ewet oda ıytı bısey 4 aydır gecmıyor ama sınır olmaya basladım yaaaaaa
olmaz mi insan benim de çokk uzun zaman oldu ama bnece sen bir doktora görün en azından yumurta takibi yaptırırsın ve daha bilinçli bir ay geçirirsin

Doğurduğu yavruyu anne delice sever,
Ya Allah,yarattığı kulunu nice sever ? cnm senın kacıncı ıstemen pekıı

Kaçıncı istemen derken??
benim bir oğlum var 7 yaşında.
23 ağustosta ikinciyi kaybedeli 3 sene dolacak. Yaşım 37, 3 senedir istiyorum ama eşim istemiyo

olmaz mi insan benim de çokk uzun zaman oldu ama bnece sen bir doktora görün en azından yumurta takibi yaptırırsın ve daha bilinçli bir ay geçirirsin
cnm o ılcalarda acayıp pskolojı bozuyor hem ılac ıstemıyorum ya zaten troıd hastasıyım her sdabah kullanıyorum ılac sıstıkce sıstım 6 ay once gıtmıstım ben rahım yumurtalık tertemız yumurtaılıkların bıraz tembel dedı ama olur dedı benden hsg ıstedı bende hsg cektırmemek ıcın gıtmıyorm

hamilesin o zaman geç döllenme belki de hadi inşaallah

kızlarrrrrrrrrrrrrrr kırmızı kart yemıs bulunuyoruuuum : ooof offfffffffffffffffffffff
Canım üzüldüm Rabbim hayırlısını versin.Bence iyi bir dr a görün ne olur ne olmaz.Benim de bu ay 7. ayım eğer yine olmazsa iyi bir dra gitmeyi düşünüyorum.
Üzme kendini ama insan adet olunca çok içerliyor,üzülüyor vakti saati var demek ki bir dehiç olmayanlar var onları düşünüp şükretmek gerek.

cnm ben 6 ay once gıtmıstım yumurtalıkların tembel ama temız olur demıstı klomen falan vermıstı sonra benden hsg ıstedı bende onu cektırmemek ıcın bıraktım olur dedımama olmadı ıste esımde ıssız

ben de 2 ay önce gitmiştim dr a yumurtların hafif tembelleşmiş dedi ee dile kolay 5 yıl korunduk serophene diye bir ilaç verdi içmeye korktum.Bu ilacı içtim bu ay bakalım ne olacak.ben de senin gibi ümitsizliğe kapılıyorum artık olmayacak gibi geliyor.Allah büyüktür inşaallah biz de kavuşacağız bebişlerimize.

hayırlısı olsun kızlar ya ne yapalım ben 25 aydır bekliyorum ne 3 ne 5 çok bi durum ama yapıcak bişey yok beklemekten başka....

bence hamilesin arkadaşım hayırlısı olsun arkadaşım

bende geçenlerde test yaptırmak istedim kan değerlerim için birbir takla attılar arkadaşım yapmak istemiyorlar
canım agrım var kırmızı kart yıyecegım kesın tam 11 ay oldu meden gelmıyor bebısım acaba ya artık kıllanmaya basladım dktr a da gıtmek ıstemıyorummm

kızlarrrrrrrrrrrrrrr kırmızı kart yemıs bulunuyoruuuum : ooof offfffffffffffffffffffff

hayırlısı olsun arkadaşım önümüzdeki maçlara bakacağız

hayırlısı olsun kızlar ya ne yapalım ben 25 aydır bekliyorum ne 3 ne 5 çok bi durum ama yapıcak bişey yok beklemekten başka....

off net kafayı yedi 2 kere atmış mesajı.
ay duam vallahi benide güldürdün kız herkez doğurur ben hayla kalamam artık neredeyse ümidim bitti.
bu ay çok havuza girdim zaten üşütmedisem iyi :)
ne yazılısa kaderde onu yaşıcaz gerisi boş artık...

Kızlar Bende dün adet oldum Doktorum bu ay yurt dışında olacağı için aşılama olayı da askıda kaldı.
Yaptığım araştırmalar sonucu iş yerime daha yakın başka bir doktor buldum çok iyi olduğu söyleniyor. Kendisine mail attım sabah hemen dönüş yaptı :) Şimdi ben bu ay klomen kullanıp 25 Ağustos da doktora gideceğim bakalım ne olacak...

Ayyyy böyle anlatınca bir heyecan kapladı içimi, Allah'ım sen her şeyin hayırlısını nasip et ...

güldürdün beni napalım canım bekliyoruz işte elimizden geleni yapıyoruz taktir Allahın
tabi oyle esım e dedım asulama falan yaptıralım dktra bı kez daha gıdeyım olmaz vereır allah dıyo sonucta bır kere olmus neden olmasın dıyo bya offf of bu taraflarda ıyı bı dktrda yok ben gebze cayırovada oturuyorum yokkı ıyı benım halımden anlayacak bı dktr

ne uzel dktrmus o hemen donus yapıyo hakkımızda hayırlısı cnm nerede oturuyorsun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…