59 dum hamile kaldığımda.. boyuma göre zayıf bile denebilirdi.. 30 kilo aldım:) -dünyayı yedim kabul ediyorum abarttım-
10 kilo verdim 79 umşu an.. aşırı şişman durmuyorum normal gibi..
yarenn hg nasılsın canım gece kuşu :)
dilini ısır aman inş. 2.de üzmez seni:) benim kızım da zor bir bebek olmadı hiç.. 2.yi bilemiyorum tabi.. allah verirse her türlü kabulümüz tabi..
2yıl önce sezeryan oldum onun da etkisi var biraz tekrar sezeryan olmak biraz korkutuyor.. ama kısmet herşey.. bakacağız..
ıyıdır cnm sen nasılsun
ah gece kuşuyum ınan
bır gece kusu daha gelmıss sedada benden
merhaba cnm benım
nasılsun demek planlarda ıkıncı bebek var he
bak sezeryandna hıc korkma aynı yerden kırptıklarından o bölgede bıraz hıssızlık olduğu ıcın agrı ılkınden cok cok daha az oluyor benı hekrez normal doğum yaptım sandı
merhaba canım :)
ya hep aklımda idi zaten.. bilemiyorum ama bir türlü tam net karar veremiyorum.
ilk sezeryanımda hiç ağrı çekmedim ameliyattan çıktım 1 saat olmadı tüm hastaneyi gezdim:)
2.korkutuyor diyorum o zaman daha sağlıklı genç dinamiktim:) daha zayıftım şimdi yorgun bezgin bir anneyim nasıl olur???
benımde cok sukur ılkıde ıyıydı sakın ola sezerandan korkma canım
ama bebek fıkrını sorarzan birazcık daha bekle derım ıster ıstemez bebekle ılgılenırken mınık kızının en güzel zamanlarını kacırabılırsın anneden de destek yokmıs hem
Bende istiyorum. Perşembe günü adet günüm. Bu ay ilk defa adetime 1 hafta kala göğüslerim şişti. Bilmiyorum bakalım hayırlısı:)
yok yok haklısın cnm anlattıları konusundakızımla çok ilgilenmem gereken bir dönemdeyiz, onun için işimi bıraktım şimdi bir bebek daha evet haklısın bir de o durum var..
annemin hakkını yemeyeyim destek olmadı diyemem ama az da olsa her yardımını burnumdan getirmek gibi bir huyları var..
doğum yaptım lohusayım daha ilk gün sinirden ağlatmıştı beni.. yok babam yalnızmış yemek yapması lazımmış ona gibi.. babam da zırt pırt arayıp yalnızım sıkılıyorum yemeğim yok falan derdi.. ay çok fena idi.. ama onlara sorsan ben nankörüm annem 3 hafta yanımda kaldı bana baktı vs vs..
yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.. kimseye minnet duymak istemiyorum.. 2 çocuğuma da gerekirse hiç uyumadan bakayım yeterki susssun herkes diyorum.. annem haftada 1 gün gelir 2-3 saatte ben haftalık yemek yapmaya evi temizlemeye alışverişe çıkmaya kendiözelişim varsa onları halletmeye çalışırım.. 2 yıldır kızımı gezmek için bir kere onlara bırakmadım yine de orada burada "biz büyüttük torunu" diyorlar.. sen yapamadın tek başına diyorlar..
ay çok dolmuşum kusura bakma.. yani anneden destek var sayılır da ben istemiyorum.. yapabilirim umarım tek başıma.. bu sefer hastaneden dönünce "sağol annecim gerek yok kalmana" diyip kapıyı kapamak istiyorum:))))
kızımla çok ilgilenmem gereken bir dönemdeyiz, onun için işimi bıraktım şimdi bir bebek daha evet haklısın bir de o durum var..
annemin hakkını yemeyeyim destek olmadı diyemem ama az da olsa her yardımını burnumdan getirmek gibi bir huyları var..
doğum yaptım lohusayım daha ilk gün sinirden ağlatmıştı beni.. yok babam yalnızmış yemek yapması lazımmış ona gibi.. babam da zırt pırt arayıp yalnızım sıkılıyorum yemeğim yok falan derdi.. ay çok fena idi.. ama onlara sorsan ben nankörüm annem 3 hafta yanımda kaldı bana baktı vs vs..
yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.. kimseye minnet duymak istemiyorum.. 2 çocuğuma da gerekirse hiç uyumadan bakayım yeterki susssun herkes diyorum.. annem haftada 1 gün gelir 2-3 saatte ben haftalık yemek yapmaya evi temizlemeye alışverişe çıkmaya kendiözelişim varsa onları halletmeye çalışırım.. 2 yıldır kızımı gezmek için bir kere onlara bırakmadım yine de orada burada "biz büyüttük torunu" diyorlar.. sen yapamadın tek başına diyorlar..
ay çok dolmuşum kusura bakma.. yani anneden destek var sayılır da ben istemiyorum.. yapabilirim umarım tek başıma.. bu sefer hastaneden dönünce "sağol annecim gerek yok kalmana" diyip kapıyı kapamak istiyorum:))))
Annemden allah bin kere razı olsun. 3 buçuk ay gece gündüz bilfiil birlikte baktık oğlumu. Yemeğimi temizlğimi alışverişimi bile o yaptı sağolsun. O olmasaydı ben hayatıma şimdi zombi olarak devam ediyordum :) hala da anneme bırakıp bir yerlere giderim
anneniz şahane imiş maşallah allah bozmasın..
benimki de fena değildir:) çok sever beni torununu ama konu yardım almak olunca beni üzdüler çok o yüzden
Ne güzel. Hayırlısıyla bize de nasip olur inşallah
inş canım isteyen herkese versin allah çok zor diyorum ama ikisinin arka arkaya büyümesi kadar güzel bişey yok ikisinin oynaşmasını paylaşmasını gördüğünüz zaman o kadar mutlu oluyorsunuz kikardeş sonuçta başka bişeye benzemez
Ben yaşayamadım o duyguyu. Çocuklarım yaşar inşallah.
ben de istiyorum 2.yiii.. ama ilk doğumdan 20 kilo fazlam varönce vereyim diyorum yok kızım biraz büyüsün diyorum sonra yok çok da büyümesin diyorum aman bezini bıraksın önce diyorum sonra yok okula başlamamış olsun diyorum sonra bakabilir miyim 2 bebeğe diyorum sonra tabi bakarım diyorum sonra annem bakamazsın diyor canımı sıkıyor sonra ammmaaannn yapalım bi tane daha hemen diyorum sonra kısmet allah ne zaman verirse diyorum aaaayyy aklım karışık çoookk.. ama çok istiyorum allah biliyor:)
Canım tabiki önce kilonu ver ama çocuk büyüsün bezden çıksın v.s diye bekleme bende senin gibi diyordum büyüsün bezden çıksın, oğlum 3 yaşına geldi ikinci için çalışmalara başladık, ama rahimde yapışıklık çıktı regl bile olamıyordum. Ocak 2011 de ameliyat oldum yapışıklık açıldı, spiral takıldı şubat sonu spiral çıktı mart 2011 de hamile kaldım ama malesef ağustos 2011 de rahim ağzı yetmezliğinden bebeğimi kaybettim. 21+2 haftalıktı. Normal doğumla aldılar. Bebek karnımdayken 3.çocuk planları yapan eşim bir daha çocuk istemedi. Çünkü bebeğimizi eşim defnetti. Onu çok etkiledi bu olay. Ben hala içimin yangını sönsün ve 7 yaşındaki oğlum tek kalmasın diye bir çocuk daha istiyorum. Ama eşim ikna olmuyo, oğlum kardeşi olsun diye hep dua ediyo. Eşimde yok olmaz diyordu ama geçen kasımda kızkardeşim doğum yaptı o bebeği gördükçe eşim yumuşadı yok olmaz demiyo ama henüz icraat da yok.
Ben 77 liyim yaş 37, oğlum 2007 li hala bir umut eşimde istesin diye bekliyorum dua ediyorum.
Onun için niyetinizde çocuk varsa çalışmalara hemen başlayın zaman ne getirir bilinmez herşey bizim için
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?