ay cok acı bırsey 5 ustu gebelıktır cunku
cok cok uzuldum
demek benım gıb gec yumurtlama olayı var szdede
benımde 42.gun kıstten suphe edıp gıttıgımde kan testıde 28 cıkmıstı dusuk oldu gercı
esınızın bur da olduğu bır zman çörek otu bal tarçın denemek ıstermısının kk dan 5 pkolu arkadaşımızın yaptığı ay vesılesı oldu
Eşim ekim 1'de gelecek kurbanı burada geçirip dönecek. Şimdi doktorumda hiç değer bakmadan sen adetin dördüncü günleri hep klomen başla dedi. Ben yine gelişine göre adetin dördüncü günü klomen başlıyıcam. Onuda yazarsan bana tam reçeteyi hem tarifini hem yapılacağı zamanı bakayım cnm .. Soğan suyunu denedim daha önce ama onuda kisti olana diyorlar ya.. Çok şükür 4 5 aydır kistim yok. Şöyle üç ay soğan suyunu patlatıp üzerine senin vereceğin reçeteyimi yapsam :)
Evet cnm yoksa 40'lı günlerde benim ilk gebeliğimde 600 küsürlerde çıkmıştı değerim. Geçmiş olsun sanada bu şanssızlıklar yeni bebeklere vesile olsun inşallah ..
1 seneden sonar hamile kaldimmm catlatma ignesiyleeee...evlendikten sonraa iltihaptan kalamadim ve pko var...daha sonar annemi kaybettim onun uzuntusu beni yikti cocuk dusunmedim 6 ay kadar sonraq dusundum ki bir bebegim olsuin hemde kiz annemin ismini vereyim az da olsa acim dinsin diye dusundum...hamile kaldim ama dusuk oldu...daha sonraa catlatma ignesi vuruldum hamile kaldiumm ilk igneden ...simdi ikinciyi istiyorum..ikiisi birlikte buyur dedim...zamana biraktikcaa daha zor oluyor...allah hayirlisini versin isteyen herkese kucuk melekler gondersin...
cok sukur cnm sonrasıda bır oğlum oldu su an 19 aylık
ben kuru yasyrum fakat kolmenle kullanılmalımı bılemedım bak
kızlar meşhur tarifimizde burdahamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
12 silme tatlı kasığı çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlayıp 12. güne kadar sabah akşam yenir.çörekotunu dişlerimizle iyice çiğnemeliyiz. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
bende üçüncü kez istiyorum 10 gündür adet olmadım yarn gidicem kan testi yaptırcam inş pozitifi görürüm
Merhaba egenin annesi
ayni tur de kist dayimim esindede vardi
drun abartmasimi bilemuyorim kucuk bir portakal buyukligunde demisti iki ay dogim kontrol hapi kullandi ve sonrasinda gebe kaldi hatta daha kuculmus haldeydi kalp atisi goruldigunde bile duruyordu sonra kayboldu
baska bir dr a gorunsen mi acaba
Canım aslında benim de ikinci çocuğu düşünmemem gerekiyor. Eşim çok sinirli ve anti depresan kullanıyor. Ayrıca çocuk ağlamasına hiç dayanamıyor. Etrafımdaki hiç kimse de desteklemiyor beni bu yüzden. Hele kaynanam hiç istemiyor. Daha buna katlanamıyorsunuz diyor. Ben de çoğu zaman hata mı yapıyorum acaba diye düşünüyorum ama işte sonra da pişman olmaktan korkuyorum. Bilmiyorum yani açıkçası. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah
Seninde durumun zormuş canım. Allah yardimcin olsun.
Ben hergecen gun pisman oluyorum zaman geciyor diye. Olmazsada en buyuk pismanligim olarak kalacak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ozey2506 hg cnm.. evet hemen hemen hikayelerimiz ayniymis.
Esinde aynı şekilde yibe kayıp olur korkusuyla istemiyo dun gece yine konuştuk. Bende yok sanki korku. .. cokta uzuluyorum aklima geldikçe simdi 15 haftalık olacaktı kuzumAna hep sukrediyorum senin gibi örnekleri gördükçe senin dahada zor olmustur toparlanman. Gerci tam toparlanildiginida sanmiyorum.
Ama hayat devam ediyo Allah evlatlarimiza saglikli ömür versin. Sende yine konus cnm ikna etmeye çalış yine kayip olacak diye ymutsuzluga kapilmamak gerektigini belirt. Umarim ikimizde bian once ikna ederiz...zaman cok değerli cunku bizim icin :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaa merhaba alppın benı hatırladın mı nasılsun
masalla cok hızlısın ıkıncı bebe calısmalarıa baslamıssınn
evet yarem hatirladimmmm canimmmmm...yaaa ikisi bir arad abuyur yorgunlugumu birden atarim suan alismisken uykusuzlufga devam, edelim dedikkk ama daha olmadi bakalim artik canimmm...senin iki tanmei vardi yanlis mi hatirliyorummmmmm
canım senin bebiş 10 aylıkmı daha çok küçükmüş ama olsun vallah biz hata ettik çok ara vermekle en güzel karar arka arkaya doğurmak hazır bünyede alışmışken...
Slm kızlar 2 kez annelıgı tatmak ısteyenler buyrun topıgımeeee bol dua bol sabır ve hayırlızsını istiyoruz ınsallah
Çok şükür ikinci kez anne oldum:) darısı sizlere inşallah. Ben baya bi aradan sonra ikinci kuzuma kavuştum çok bekledim çok.
Allah bağışlasın canım. Neden çok bekledin ki isteyerek mi yoksa beklemek zorunda mı kaldın?
Hayırlı akşamlar arkadaşlar yazdıklarinizi okuyunca bende yazmak istedim bende yedi senelik evliyim ilk iki sene çocugumuz olmadi bende pko hastasiyim cok tedavi gordum cocugun olmaz dediler allaha sukur bi oglum oldu:))sonraki doktora gidisimde doktor tekrar senin bidaha cok zor bebeginin olmasi dedi ama oglum ikibucuk yasindayken gene hamile kalmisim haberim yoktu:))cok buyuk mutluluk iki cocuk ama bi taraftanda cok zor.ne diyeyim allah im kolaylik versin hepinize gonlunuzden gecenler olsun insMerhaba arkadaşlar. Ben 9 yıllık evliyim. Evlendiğimiz günden beri hiç korunmadık. Pco luyum. 1,5 yılın sonunda doktora gittik, normal yollarla çocuk sahibi olamayacağımı ancak tüp bebek olacağını söylediler. Adetlerim hep 2-3 ay geçiyordu. Ben o arada kendiliğimden hamile kalmışım. 3 aylıkken öğrendim😄oğlum şu an 5,5 yaşında ama bu kadar zamandır 2. Bebeğimiz olmadı. Bir kez kimyasal gebelik oldum. Hayal kırıklığı😞çok istiyorum bir daha anne olabilmeyi. Bir de çevrenin hadi şu çocuğa bir kardeş yapın tarzındaki sözleri...of sanki biz istemiyoruz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı akşamlar arkadaşlar yazdıklarinizi okuyunca bende yazmak istedim bende yedi senelik evliyim ilk iki sene çocugumuz olmadi bende pko hastasiyim cok tedavi gordum cocugun olmaz dediler allaha sukur bi oglum oldu:))sonraki doktora gidisimde doktor tekrar senin bidaha cok zor bebeginin olmasi dedi ama oglum ikibucuk yasindayken gene hamile kalmisim haberim yoktu:))cok buyuk mutluluk iki cocuk ama bi taraftanda cok zor.ne diyeyim allah im kolaylik versin hepinize gonlunuzden gecenler olsun ins
Amin canım.Allah bağışlasın evlatlarını. Hikayelerimiz birbirine benziyormuş. Demek ki, Allah nasip ettiyse olmaz diye bir şey yokmuş. Ben buna çok inanıyorum.
Amin canım.Allah bağışlasın evlatlarını. Hikayelerimiz birbirine benziyormuş. Demek ki, Allah nasip ettiyse olmaz diye bir şey yokmuş. Ben buna çok inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?