2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Eşim ekim 1'de gelecek kurbanı burada geçirip dönecek. Şimdi doktorumda hiç değer bakmadan sen adetin dördüncü günleri hep klomen başla dedi. Ben yine gelişine göre adetin dördüncü günü klomen başlıyıcam. Onuda yazarsan bana tam reçeteyi hem tarifini hem yapılacağı zamanı bakayım cnm .. Soğan suyunu denedim daha önce ama onuda kisti olana diyorlar ya.. Çok şükür 4 5 aydır kistim yok. Şöyle üç ay soğan suyunu patlatıp üzerine senin vereceğin reçeteyimi yapsam :)

Evet cnm yoksa 40'lı günlerde benim ilk gebeliğimde 600 küsürlerde çıkmıştı değerim. Geçmiş olsun sanada bu şanssızlıklar yeni bebeklere vesile olsun inşallah ..

cok sukur cnm sonrasıda bır oğlum oldu su an 19 aylık

ben kuru yasyrum fakat kolmenle kullanılmalımı bılemedım bak

kızlar meşhur tarifimizde burdahamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kasığı çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlayıp 12. güne kadar sabah akşam yenir.çörekotunu dişlerimizle iyice çiğnemeliyiz. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

aaa merhaba alppın benı hatırladın mı nasılsun
masalla cok hızlısın ıkıncı bebe calısmalarıa baslamıssınn

Tmmdır cnm not aldım Karar verdim üç ay düzenli soğan kürünü kullanıp eşimin geleceği tarihede bunu yapacağım. Bir bebek birde kilo için artık denemediğimiz ot kalmadı birde bunu deneyelim bakalım :)

bende üçüncü kez istiyorum 10 gündür adet olmadım yarn gidicem kan testi yaptırcam inş pozitifi görürüm

Ben olmuycam zaten ameliyat. Başka doktorada gidicem mutlaka. Hamilelige engel bi durum degil dedi zaten doktor. Hamilelige tek engelim suan eşim :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seninde durumun zormuş canım. Allah yardimcin olsun.
Ben hergecen gun pisman oluyorum zaman geciyor diye. Olmazsada en buyuk pismanligim olarak kalacak.

Seninde durumun zormuş canım. Allah yardimcin olsun.
Ben hergecen gun pisman oluyorum zaman geciyor diye. Olmazsada en buyuk pismanligim olarak kalacak.

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım. Hepimizin gönlüne göre olur inşallah

Toparlandım çok şükür, eşimde istese ,yaş oldu 37
oğlum kardeş istiyor, bir an önce olsun bir bebiş daha istiyorum. Adetlerim düzensizdi şimdi cyclo prognova kullanıyorum adet olayım diye, martta başladım kullanmaya
aralıktan marta kadar regl olamadım. Martta ilaçla oldum ve cycloprognova kullandım düzenli adet olmak için. Tamam düzenli oluyor ama 2,5-3 günde bitiyo bir ped ancak kirleniyo. Mesela dün regl oldum dün bitti gibi birşey, bugün hiçbirşey gelmiyor.

aaa merhaba alppın benı hatırladın mı nasılsun
masalla cok hızlısın ıkıncı bebe calısmalarıa baslamıssınn

evet yarem hatirladimmmm canimmmmm...yaaa ikisi bir arad abuyur yorgunlugumu birden atarim suan alismisken uykusuzlufga devam, edelim dedikkk ama daha olmadi bakalim artik canimmm...senin iki tanmei vardi yanlis mi hatirliyorummmmmm

evet yarem hatirladimmmm canimmmmm...yaaa ikisi bir arad abuyur yorgunlugumu birden atarim suan alismisken uykusuzlufga devam, edelim dedikkk ama daha olmadi bakalim artik canimmm...senin iki tanmei vardi yanlis mi hatirliyorummmmmm

canım senin bebiş 10 aylıkmı daha çok küçükmüş ama olsun vallah biz hata ettik çok ara vermekle en güzel karar arka arkaya doğurmak hazır bünyede alışmışken...

canım senin bebiş 10 aylıkmı daha çok küçükmüş ama olsun vallah biz hata ettik çok ara vermekle en güzel karar arka arkaya doğurmak hazır bünyede alışmışken...

tatlimm evett ama ara vermek istemiyorymmm...cunku gec olacagini bildigim icin simdiden basladimmm zaten ne zaman olur allah bilir o yuzden erken basladimm...bunyem alisti uykusuzlugua oyle devam etsin istiyorummm ikisi bir arada buyur dedim esimle biz cocuklari seviyoruzz klabalik ailede buyuduk ikimizde insallah olur...genc yasta olursa olur olmazsa tedavi vs yiprtaiiyor insani..

Çok şükür ikinci kez anne oldum:) darısı sizlere inşallah. Ben baya bi aradan sonra ikinci kuzuma kavuştum çok bekledim çok.

Allah bağışlasın canım. Neden çok bekledin ki isteyerek mi yoksa beklemek zorunda mı kaldın?

Hayırlı akşamlar arkadaşlar yazdıklarinizi okuyunca bende yazmak istedim bende yedi senelik evliyim ilk iki sene çocugumuz olmadi bende pko hastasiyim cok tedavi gordum cocugun olmaz dediler allaha sukur bi oglum oldu:))sonraki doktora gidisimde doktor tekrar senin bidaha cok zor bebeginin olmasi dedi ama oglum ikibucuk yasindayken gene hamile kalmisim haberim yoktu:))cok buyuk mutluluk iki cocuk ama bi taraftanda cok zor.ne diyeyim allah im kolaylik versin hepinize gonlunuzden gecenler olsun ins

Amin canım.Allah bağışlasın evlatlarını. Hikayelerimiz birbirine benziyormuş. Demek ki, Allah nasip ettiyse olmaz diye bir şey yokmuş. Ben buna çok inanıyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saol canim tabiki oyle allah isterse hersey olur ilk olmaz dediklerinde okadar uzulup agladim ki anlatamam ama bir olmaz derken ikinci bilmeyerek oldu:))allahim hayirli saglikli evlatlar versin cumlemize onemli olan o simdi bi kizim bi oglum var ellerinizden oper teyzeleri

kesinlikle öyle herşey kader kısmet varsa dünyada tanesi yicek ekmeği kim ne derse desin oluyor işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…