2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

1 saat sonra dr gidicem inş. güzel haberlerle dönerim yumuşlarım büyümüştür hatta çatlamıştır bakalım ne dicek:)

Ben korunmuyorum eşim geri çekilerek korunuyo. Adetlerim sapıtmış durumda 2,5-3 günde bitiyo hatta cumartesi oldum bir günde bitti gibi. Bir türlü ikna edemiyorum eşimi. Içimde büyük yara bu. Hep tek çocuklulara kızardım, bencillik yapmışlar diye. Maalesef ben öyleyim şimdi. Elimden dua etmekten başka birşey gelmiyor
Ileride keşke dememek için oğlum için her zorluğu ben çekecek olmama rağmen istiyorum bir bebek daha

Ben doğum kontrol hapı kullanıyorum desem eşim güvenmez spiral varken bile korunuyordu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben doğum kontrol hapı kullanıyorum desem eşim güvenmez spiral varken bile korunuyordu

vay be ne koca varmış sende de :)
olsun canım herşeyde bi hayır vardır inş. gönlünce olur 2 ci kuzunuda alırsın kucağına üzüldüm valah ya...

vay be ne koca varmış sende de :)
olsun canım herşeyde bi hayır vardır inş. gönlünce olur 2 ci kuzunuda alırsın kucağına üzüldüm valah ya...

Ilk kaybettiğimizde bebeğimizi hep üstüne gittim tekrar yapalım diye, hep tartışma oldu, hep de üzülen ben oldum. Çok ağladım çok üzüldüm. Şu an toparlandım çok şükür sadece oğlum anne ben tek olmak istemiyorum, kardeş istiyorum diyor, anne Allaha dua ettim kardeşim olsun diye diyor o zaman çok üzülüyorum. Oğlum için tekrar denemek istiyorum

ay ne bilim acaba ana oğul duygu sömürüsü yapsanız genemi kanmaz hani erkekler pek dayanamazya bizim üzülmemize ağlamamıza...

ay ne bilim acaba ana oğul duygu sömürüsü yapsanız genemi kanmaz hani erkekler pek dayanamazya bizim üzülmemize ağlamamıza...

Oğlum babasına baba ben tek kalmak istemiyorum kardeş istiyorum dediği zaman eşim kimin lafları bunlar kim öğretiyor bunları sana demişti oğlumda kimsenin değil ben kardeş istiyorum dedi babasına
yani işim çok zor anlayacağınız ama olacağına inanıyorum çok dua aldım ve alıyorum bu konuda

bbende bu dusuncecdeyımcanım rabbım bır tane verdı bı tane daha verır ınsallah

bbende bu dusuncecdeyımcanım rabbım bır tane verdı bı tane daha verır ınsallah

Aynen bende böyle düşünüyorum nasipte varsa olur. Yeterki rabbim desin önüne hiçbirşey geçemez

kızlar ne yapıyorsunuz bakalım kımlerın bat tarıhı gectıı benım 3 gun varrrrrr

Valla ben cumartesi regl oldum ama oldum olmadım arası yani, yarım gün sürdü gibi

kızlar ne yapıyorsunuz bakalım kımlerın bat tarıhı gectıı benım 3 gun varrrrrr

Aaa canım hoş geldin. Diğer tuğba da adet oldu zaten. İlk bat seninki. Sen müjdeli haber i verirsin diğerleri de arkandan gelir inşallah :) benim bata da 5 gün var. Bakalım günümde adet olacak mıyım. Heyecanla bekliyorum ama koca bir sivilceden başka belirtim yok

çok üzüldüm başınız sağolsun.. allah inşallah 2. evladınızı da kucağınıza almayı nasip eder.. eşiniz de haklı tabi çok üzülmüşsünüz.. umarım herşey gönlünüzce olur.. kader kısmet allaha şükrediyorum 1 evladım var.. 2. de nasip..

Anlamıyorum ben bu erkek milletini bütün sikintiyi kadin çekecek ne hikmetse istemiyorlar. Bende iki gündür konusmuyorum esimle cunku gerekceleri mantiksiz düşündükçe sinirlerim zipliyo. Bizim ruh halimizi dusunen yok sanki bizim endisrlerimiz yok. Senin bide oglunda cok istiyomus bunuda biliyo esin niye hala istemiyoki. Benim oglum bi istiyo bi istemiyo ama eminim icten ice cok istiyo.

Bende anlamıyorum baştan başlaması zor gelecekmiş neye baştan başlayacaksa. Bütün zorluk bana. Rahim ağzı yetmezliği var bir daha gebe kalırsam üçüncü ayda rahim ağzına dikiş atılacak yatacam 35. 36.haftalara kadar dr öyle demiişti ama buna rağmen istiyorum bir bebiş daha oğlum tek olmasın istiyorum

Amin amin halime şükrediyorum hep, rabbime şükür ki bir evladım var, Allah aratmadı, Allah bana tattırdı. Nasip.kısmet eğer nasipte varsa olur ikincide

hosbulduk dayanamadım gırdım gene form ma hayırlsı olsun ınsallah teker teker hamısızdır benım gunum gecer zaten 4.5 gun o yuzden ben daha bır hafta var dıye sayıyırum soyle tam 8 gun gecsın o zamn yaparım benım belırtı yok henuz hayırlsı olur ınsallaah

Anladım canım. Benim de adetlerim hep ileri atar. Hamilelik beklerken zor oluyor. Evet hayırlısı olsun inşallah. Ben de oğlumu tuvalete alıştırmak istiyorum. Ramazandan sonra mı başlasam şimdi mi başlasam karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…