canım neden bilmiyorum ama çoğu erkek ilk evlenmekten korkar evlenirsin çocuktan korkar ve daha sonra 2 ciden korkar hani senin durumun biraz daha farklı tabide çok geçmeden ikna et sen onu hata etme bırak sen korunuyorsun sansın benim bi arkadaşım öle yaptı istemiyordu eşi dkh içiyorum dedi 4 cü ayda hamile kaldı kaza dedi :) şimdi 1.5 yaşında 2 ci kızı eşi ondan düşkün bence değerlendir derim :))
Ben doğum kontrol hapı kullanıyorum desem eşim güvenmez spiral varken bile korunuyordu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
vay be ne koca varmış sende de :)
olsun canım herşeyde bi hayır vardır inş. gönlünce olur 2 ci kuzunuda alırsın kucağına üzüldüm valah ya...
Ilk kaybettiğimizde bebeğimizi hep üstüne gittim tekrar yapalım diye, hep tartışma oldu, hep de üzülen ben oldum. Çok ağladım çok üzüldüm. Şu an toparlandım çok şükür sadece oğlum anne ben tek olmak istemiyorum, kardeş istiyorum diyor, anne Allaha dua ettim kardeşim olsun diye diyor o zaman çok üzülüyorum. Oğlum için tekrar denemek istiyorum
ay ne bilim acaba ana oğul duygu sömürüsü yapsanız genemi kanmaz hani erkekler pek dayanamazya bizim üzülmemize ağlamamıza...
Bana olmaz dedikleri zaman kendi kendime dedim ki, Allahım sen bana ezelde bir evlat yarattıysan zamanı gelince zaten vereceksin. Şu anda da aynı şeyi düşünüyorum. İkinci evlat varsa nasibimde vakti gelince yine olacak.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bbende bu dusuncecdeyımcanım rabbım bır tane verdı bı tane daha verır ınsallah
kızlar ne yapıyorsunuz bakalım kımlerın bat tarıhı gectıı benım 3 gun varrrrrr
kızlar ne yapıyorsunuz bakalım kımlerın bat tarıhı gectıı benım 3 gun varrrrrr
Canım tabiki önce kilonu ver ama çocuk büyüsün bezden çıksın v.s diye bekleme bende senin gibi diyordum büyüsün bezden çıksın, oğlum 3 yaşına geldi ikinci için çalışmalara başladık, ama rahimde yapışıklık çıktı regl bile olamıyordum. Ocak 2011 de ameliyat oldum yapışıklık açıldı, spiral takıldı şubat sonu spiral çıktı mart 2011 de hamile kaldım ama malesef ağustos 2011 de rahim ağzı yetmezliğinden bebeğimi kaybettim. 21+2 haftalıktı. Normal doğumla aldılar. Bebek karnımdayken 3.çocuk planları yapan eşim bir daha çocuk istemedi. Çünkü bebeğimizi eşim defnetti. Onu çok etkiledi bu olay. Ben hala içimin yangını sönsün ve 7 yaşındaki oğlum tek kalmasın diye bir çocuk daha istiyorum. Ama eşim ikna olmuyo, oğlum kardeşi olsun diye hep dua ediyo. Eşimde yok olmaz diyordu ama geçen kasımda kızkardeşim doğum yaptı o bebeği gördükçe eşim yumuşadı yok olmaz demiyo ama henüz icraat da yok.
Ben 77 liyim yaş 37, oğlum 2007 li hala bir umut eşimde istesin diye bekliyorum dua ediyorum.
Onun için niyetinizde çocuk varsa çalışmalara hemen başlayın zaman ne getirir bilinmez herşey bizim için
Ilk kaybettiğimizde bebeğimizi hep üstüne gittim tekrar yapalım diye, hep tartışma oldu, hep de üzülen ben oldum. Çok ağladım çok üzüldüm. Şu an toparlandım çok şükür sadece oğlum anne ben tek olmak istemiyorum, kardeş istiyorum diyor, anne Allaha dua ettim kardeşim olsun diye diyor o zaman çok üzülüyorum. Oğlum için tekrar denemek istiyorum
Anlamıyorum ben bu erkek milletini bütün sikintiyi kadin çekecek ne hikmetse istemiyorlar. Bende iki gündür konusmuyorum esimle cunku gerekceleri mantiksiz düşündükçe sinirlerim zipliyo. Bizim ruh halimizi dusunen yok sanki bizim endisrlerimiz yok. Senin bide oglunda cok istiyomus bunuda biliyo esin niye hala istemiyoki. Benim oglum bi istiyo bi istemiyo ama eminim icten ice cok istiyo.
çok üzüldüm başınız sağolsun.. allah inşallah 2. evladınızı da kucağınıza almayı nasip eder.. eşiniz de haklı tabi çok üzülmüşsünüz.. umarım herşey gönlünüzce olur.. kader kısmet allaha şükrediyorum 1 evladım var.. 2. de nasip..
Aaa canım hoş geldin. Diğer tuğba da adet oldu zaten. İlk bat seninki. Sen müjdeli haber i verirsin diğerleri de arkandan gelir inşallah :) benim bata da 5 gün var. Bakalım günümde adet olacak mıyım. Heyecanla bekliyorum ama koca bir sivilceden başka belirtim yok
Valla ben cumartesi regl oldum ama oldum olmadım arası yani, yarım gün sürdü gibi
1 saat sonra dr gidicem inş. güzel haberlerle dönerim yumuşlarım büyümüştür hatta çatlamıştır bakalım ne dicek:)
hosbulduk dayanamadım gırdım gene form ma hayırlsı olsun ınsallah teker teker hamısızdır benım gunum gecer zaten 4.5 gun o yuzden ben daha bır hafta var dıye sayıyırum soyle tam 8 gun gecsın o zamn yaparım benım belırtı yok henuz hayırlsı olur ınsallaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?