2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

ay maş. ne güzel turnayıda gözünden vurmuşsun hayırlı yazılar yazsın inş. rabbim evlatlarına....

Ay cok tesekkur ederim canim iyi dileklerin icin darisi isteyen herkesin basina ins allah im aratmasin cok zor

ah ah çok zormuş vallah şükür evlatlarımız varda rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın annelik kadar güzel bir şey yok dünyada...

ben de istiyorum 2.yiii.. ama ilk doğumdan 20 kilo fazlam var önce vereyim diyorum yok kızım biraz büyüsün diyorum sonra yok çok da büyümesin diyorum aman bezini bıraksın önce diyorum sonra yok okula başlamamış olsun diyorum sonra bakabilir miyim 2 bebeğe diyorum sonra tabi bakarım diyorum sonra annem bakamazsın diyor canımı sıkıyor sonra ammmaaannn yapalım bi tane daha hemen diyorum sonra kısmet allah ne zaman verirse diyorum aaaayyy aklım karışık çoookk.. ama çok istiyorum allah biliyor:)

Ben de yanaklarından öperim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kesinlikle öyle herşey kader kısmet varsa dünyada tanesi yicek ekmeği kim ne derse desin oluyor işte...

Bana olmaz dedikleri zaman kendi kendime dedim ki, Allahım sen bana ezelde bir evlat yarattıysan zamanı gelince zaten vereceksin. Şu anda da aynı şeyi düşünüyorum. İkinci evlat varsa nasibimde vakti gelince yine olacak.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin canım amin kimseyi aratmasın rabbim....

ay kuzum ya nasıl güldüm ben şimdi sana bi bilsen :))
yap kız yap korkma biz korktukta noldu kuzular dana oldu
arkada arkaya büyürler hiç bişeycik olmaz aralarıda az yaş oldumu daha iyi anlaşırlar ben çoook pişmanım ara verdiğime

sağol canım ya:) benim ablamla aram 18 ay.. okul iş evlilik doğum vs her şeyi arka arkaya omuz omuza yaşadık bence de yakın olması yaşların bir başka güzel.. annem "hem psikolojik hem fiziksel hazır değilsin" diyor hep.. çok üzüyor ve kızdırıyor beni.. tek başıma büyüttüm kızımı haftada birgün yardıma geliyor 1-2 saat ben yemek temizlik yapayım diye kızımla oyun oynuyor diye ben çocuğu zor büyütmüş beceriksiz oldum gözünde.. 2.yi yapayım hiç yardımını almadan çatır çatır büyüteceğim :))))

yürü kız kim tutar seni :)
vallah bende oğlanı yalnız büyüttüm ama maş. çok usludu ne bilim bende 2 ci öyle olcak sanıyorum ya yırtık bişey olmasında :))))

yürü kız kim tutar seni :)
vallah bende oğlanı yalnız büyüttüm ama maş. çok usludu ne bilim bende 2 ci öyle olcak sanıyorum ya yırtık bişey olmasında :))))

dilini ısır aman inş. 2.de üzmez seni:) benim kızım da zor bir bebek olmadı hiç.. 2.yi bilemiyorum tabi.. allah verirse her türlü kabulümüz tabi..

2yıl önce sezeryan oldum onun da etkisi var biraz tekrar sezeryan olmak biraz korkutuyor.. ama kısmet herşey.. bakacağız..

2 yıl geçtise hiç korkma toparladı vücut kendini e kızında uslumuş hiç durma bence hemen olmuyor şekerim zaman alıyor...

Valla aynı durumdayız canım. Benim bide koca da problem ama yine de arayı çok açmak istemiyorum. Kocayı değiştiremiycemize göre :) benim kardeşimle aramda 6 yaş var. Hiçbir şey paylaşamadık. Çocuklarım öyle olsun istemiyorum. Bakalım hayırlısı artık.

2 yıl geçtise hiç korkma toparladı vücut kendini e kızında uslumuş hiç durma bence hemen olmuyor şekerim zaman alıyor...

doktorla konuşmadım daha ama sanırım ilk doğumdan kalan kiloları önce vermeliyim değil mi? yoksa 2. doğumdan sonra toptan mı vereyim?:))))))
10 aylık evli idik kızım doğdu (iyiki erken doğum falan olmadı bi de millete dert anlatacaktık:) 2. hemen olur olmaz bilemiyorum tabi haklısın..

Ne güzel. Hayırlısıyla bize de nasip olur inşallah

hayırlısı olsun canım senin için de.. ablamla aram 18 ay. anneme zor olmuş tabi başlarda ama bizim için mükemmeldi:) öyle kıskançlık vs de hiç olmamış.. hemen benimsemiş beni.. oyuncak aldılar ona sanmış sonra canlı olduğumu anlayınca çok sevinmiş:) annemler hep anlatır o günü.. hala da gözümün içine bakar sağolsun:) -ay gözlerim doldu şimdi-

Ayy çok özeniyorum valla sizin gibilere. Anneme bile kızıyorum bazen. Allah ayırmasın canım. Benim oğlum şu an 2 buçuk yaşında zaten. Hamilelikti doğumdu derken gene bi 3 buçuk 4 yaşını bulur. O bile çok geliyor bana ama artık yapacak bir şey yok. İnşallah daha fazla olmaz.

benim kızım da 2 yaşında tahminen sizinki gibi 3-4 yaşında iken abla olabilir:) 4 yaş da güzel bir ara olur.. kısmet tabi inş. allah her isteyene 1. yi sonra 2. verir..

çokmu kilolusun kontrollü gidersen bişey olmaz ama 13 kiloya kadar normal zaten...

çokmu kilolusun kontrollü gidersen bişey olmaz ama 13 kiloya kadar normal zaten...

59 dum hamile kaldığımda.. boyuma göre zayıf bile denebilirdi.. 30 kilo aldım:) -dünyayı yedim kabul ediyorum abarttım-

10 kilo verdim 79 umşu an.. aşırı şişman durmuyorum normal gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…