Bugun kan verdim 93 cikti sanirim bebegim tutunamadi onceki degerim 106 di cok uzgunum ve moralim cook boxuk acaba geri yukselirmiki buda bir umut
Tsk ederim cnmm tabiki hayirliysa olsun saglikli sihatli ama iste insan yinede uzuluyo ne biliyimmCanipir insan iyi şey söylemek istiyor ama bu konuya hakim olmamakla birlikte eğer değer düşüşe geçmiş ise işler yolunda gitmiyor demektir. Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu verir bunu unutmamaya ve sabırlı olmaya çalış arkadaşım...
Bunu söylemek kolay biliyorum ama bize düşün şuanda bu...
ay çok hoşsun ya bayıldım yazına :)Sabredebildiğim kadar dayanacağım arkadaşım... İnan bir taraftan yaptır kurtul diyorum, bir yandan da umudumu kaybetmektense umut beslemen iyidir dayan diyorum... Birde ikinciyi beklerken daha tecrübeli olurum daha soğuk kanlı olurum diyordum... Hepsi Tırttttttttttt ölüyorum meraktan, endişeden, geceleri uyanıyorum,..... Neyse kızlar aramızda kalsın bunlar
ay çok hoşsun ya bayıldım yazına :)
Canım kısmetten öteye gidemiyoruz işte... Ama biz güçlü kadınlarız kendimizi sıfırlar yeniden başlarız
yahu anlamıyorum neden bu şekilde oluyor gebelikler hep bu kaçıncı bu ayBugun kan verdim 93 cikti sanirim bebegim tutunamadi onceki degerim 106 di cok uzgunum ve moralim cook boxuk acaba geri yukselirmiki buda bir umut
al benden de okadar regl bitince okadar rahat oluyorki kafam relax ama adete 1 hafta kala resmen karnıma sancılar giriyor sanki sevgilimle buluşacakmış gibi :)kelin ilacı olsa başına sürermiş misali senin yerinde ben olsam bende zor dayanırım nitekim adetim olduktan sonra bile gebelik testi ziyan ettim bu ay üstüne görme olabilir mi diye iyice zorluyorum
en zoru beklemek ve son zamanlar beklemek benim bata daha var ve şuan hiç stresli değilim gayet rahatım bat yaklaştıkça içimde bişeyler oluyor kalbim küt küt atıyor
canim hayirlisi olsun ilk haftalardki dusukler sagliksiz gebelik nedeniyle oluyor. Insanin elinden maalesef hic bi sey gelmiyor uzucu bir durum ama Allah sağlık versin ben de altinci haftada dusuk yapmistim seni anliyorum hayirlisi olsun sen saglikli ol da gene olur bebis inşallahBugun kan verdim 93 cikti sanirim bebegim tutunamadi onceki degerim 106 di cok uzgunum ve moralim cook boxuk acaba geri yukselirmiki buda bir umut
Kizlar super yazmissiniz savha amanda choqseqer valla ustune diyecek bi sey yok ayni seyleri hissediyorum
canım benim kısmet Allah hayırlısını versin üzme kendini ben artık alıştım napalımBen oldum zaten regl..bekliyodum günlerdir lekelenmeden sonra
hayırlısı olsun demek ki sağlıksız bir gebelik ki düşüşe geçti.bu ay noldu böyle yahu 2 düşük var topikteBugun kan verdim 93 cikti sanirim bebegim tutunamadi onceki degerim 106 di cok uzgunum ve moralim cook boxuk acaba geri yukselirmiki buda bir umut
ay çok hoşsun ya bayıldım yazına :)
yahu anlamıyorum neden bu şekilde oluyor gebelikler hep bu kaçıncı bu ay
al benden de okadar regl bitince okadar rahat oluyorki kafam relax ama adete 1 hafta kala resmen karnıma sancılar giriyor sanki sevgilimle buluşacakmış gibi :)
yaa evet ben de yakında alırım alt sırayı..Babybaby86.......6 Eylül
Amanda29........12 Eylül
Duaamm..........14 Eylül
Ekinezzya..........15 Eylül
Ecetuba84.........27 Eylül
Masal2010.........27 Eylül
Choqseqer.........30 Eylül
Egeninannesi....????????
Tzm...................????????
Seymasevde......????????
Savha..................Bat Yok
Kızlar yaaaa bu kadar şanslı bir araya nasıl gelmişiz Allah aşkına
Baksanıza sırası gelen tarih tekerrürden ibaret deyip sıranın en altında yeniden yerini alıyor...
Çok istikrarlıyız Allah için maşallah...
Babybaby86.......6 Eylül
Amanda29........12 Eylül
Duaamm..........14 Eylül
Egeninannesi....????????
Seymasevde......????????
Baksanıza sırası gelen tarih tekerrürden ibaret deyip sıranın en altında yeniden yerini alıyor...
Babybaby86.......6 Eylül
Amanda29........12 Eylül
Duaamm..........14 Eylül
Egeninannesi....????????
Seymasevde......????????
ay cok guldurdun beni ya Allah da seni guldursunAaaaaa nasıl yok kız bir açsan içini kim bilir neler çıkarrr :)))) Ben iş yerinde olmasammmm varyaaa hepinize kafayı yediririmmmm..... Sizi Allah'ın sevdiği kulları siziiiiii :))))))))))))))))))))
ay süpersin ya araştırsak anca bu kadar denk gelirdik zaten :)Babybaby86.......6 Eylül
Amanda29........12 Eylül
Duaamm..........14 Eylül
Egeninannesi....????????
Seymasevde......????????
tam bayrama denk geliyorsun bellimi olur şekerim şöyle bayram hediyesi nedersinEvet cokk istikrarliyiz
Bende 4. Aya basliycam batta 4 Ekim.
umutlarim tukeniyo heyecanimida kaybettim gerci. Oglusumun dogum gunu kardesini hediye veremedim
hg canım ben yapmadım fakat yapmayı düşünüyorum açıkçası yada şöyle yazayım tüpler için değilde daha geçmiş zamanlarda intihap için suyla olanını çok yaptım bi zararı olmadı ama sütle hiç ilmiyorum etkisi ne olur...KıZlar meraba bn yeni katıldım bi sorum olucak maydonoz ve süt buharı yağtm ama karnım çook agrıyo yapan varmı yani normalmidie bu tüplerim kapalı onun için yapmıştım
evet var canım bi oğlum var 7 yaşında rabbim inş. sanada nasip eder.Hb canm tesekkür ederm bn 4 yıllık evliyim cocugmz olmuyo ama eşimde sorun vardı varikosel ameliyatı oldu falan derken aşılama yaptrmaya karar verdik onun için hsg cektirdm iki tüpümde kapalıymış ne yapmalıyım bilmiyorum senin bebişin varmı
kısmet işte tatlım bende de heyecan kalmadı 8. aya geldim duamm,savha onlar daha uzun süredir bekliyorlar Rabbimin taktiri doğum ve ölüm ne bir dakika önce ne de bir dakika sonra olurmuş.sıkma tatlı canınıEvet cokk istikrarliyiz
Bende 4. Aya basliycam batta 4 Ekim.
umutlarim tukeniyo heyecanimida kaybettim gerci. Oglusumun dogum gunu kardesini hediye veremedim
çok şükür Rabbim anneliği tattırdı aminn canımmBabybaby86.......6 Eylül
Amanda29........12 Eylül
Duaamm..........14 Eylül
Egeninannesi......4 Ekim
Seymasevde......????????
Allah'a şükür hepimizin elinde bir ikişer Hediyesi var...
İkinciler de gelsin de varsın geç gelsin...
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?