canım morfoloji sanırım o ama onun normal değerlerini bilmiyorum ama sana diyeceğim şu o testte gram güvenme bak yüzde yüz total Tm mı 69 hareketsiz diyor hareket kısmında 1bile yok mutlaka okumuşsundur sperm ler uzun süre kalınca sayı çoğalır fakat hareket olmaz derlerbizimkinde çift bas yok büyük küçük bas %39 uzun yuvarlak bas % 59 bu nasılccanım sen biliyorsun
dediğin mantıklı canım senden duydum canım yani 10 gün olduğu için hareket olmaz neys dra söyleyeceğiz beraber gidelim dedim dr a bakarız dedicanım morfoloji sanırım o ama onun normal değerlerini bilmiyorum ama sana diyeceğim şu o testte gram güvenme bak yüzde yüz total Tm mı 69 hareketsiz diyor hareket kısmında 1bile yok mutlaka okumuşsundur sperm ler uzun süre kalınca sayı çoğalır fakat hareket olmaz derler
canım benim 5 gün sonra yapılan test ler bile yanlış çıkıyor bakarız neya tut kolundan götür kendi duysun sonra inanmaları güç oluyordediğin mantıklı canım senden duydum canım yani 10 gün olduğu için hareket olmaz neys dra söyleyeceğiz beraber gidelim dedim dr a bakarız dedi
haklısın canım sen dedikten sonra baktım 3 gün olmalı cinsel perhiz.bakarız diyor ama mecbur gelecek benimle başka çaresi yok aynen dediğin gibi inanmaları güç oluyor.tamam canım yazcanım benim 5 gün sonra yapılan test ler bile yanlış çıkıyor bakarız neya tut kolundan götür kendi duysun sonra inanmaları güç oluyor
dur ben kağıda bakayım yazayım bak sana sonuç u
anladım canım sigara etkiliyormuş hayırlısı artık böyle şeylerle uğraşmak ne zormuş yıllarca uğraşanlara Allah kolaylık versinsıvılaşma 30
konsantrasyon 122
ileri hızı40
yerinde 5
hareketsiz 35
total sayı 73 mil
morfoloji 4
dr buna normal dedi ama ben yetinmeyip destekliyorum çunki sigara içiyor.
günaydın Amandacım.seymasevde arkadaşımız boş gebelik yaşamış tamamen düşmüş zor zamanlar geçirdi.senin de az kalmış 4 gün var inşaallah vardır bebiş
merhaba kızlar sabahtan beri bir koşturmacadayız
hem hafta başı işler yoğun hem çocuğun okulu başladı onun koşturmacası
yani okullarda da kim nerede belli değil bizim okulun yönetim kadrosu komple değişecekmiş
daha büyükler bir düzene oturmamışken bizim küçükler ne yapacak ya bu eğitim politikasından bıktım gerçekten benim geleceğimi mahvetti çocuğuma bari bulaşmasın ya 30 senedir şu ülkede eğitim sisteminin düzeldiğini görmedim
topiğimizle ilgili değil ama kusura bakmayın endişeliyim sizinle paylaşmak istedim kafanızı ağrıttım kızlar
batı yaklaşanlar ne durumlarda kızlarr
amanda29 bencede yapma canım ya sabreden derviş muradına ermiş sende bekle bakalım hayırlısı inşallah
Ben oldum zaten regl..bekliyodum günlerdir lekelenmeden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?