2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

bizimkinde çift bas yok büyük küçük bas %39 uzun yuvarlak bas % 59 bu nasılccanım sen biliyorsun
canım morfoloji sanırım o ama onun normal değerlerini bilmiyorum ama sana diyeceğim şu o testte gram güvenme bak yüzde yüz total Tm mı 69 hareketsiz diyor hareket kısmında 1bile yok mutlaka okumuşsundur sperm ler uzun süre kalınca sayı çoğalır fakat hareket olmaz derler

dediğin mantıklı canım senden duydum canım yani 10 gün olduğu için hareket olmaz neys dra söyleyeceğiz beraber gidelim dedim dr a bakarız dedi

dediğin mantıklı canım senden duydum canım yani 10 gün olduğu için hareket olmaz neys dra söyleyeceğiz beraber gidelim dedim dr a bakarız dedi
canım benim 5 gün sonra yapılan test ler bile yanlış çıkıyor bakarız neya tut kolundan götür kendi duysun sonra inanmaları güç oluyor
dur ben kağıda bakayım yazayım bak sana sonuç u

canım benim 5 gün sonra yapılan test ler bile yanlış çıkıyor bakarız neya tut kolundan götür kendi duysun sonra inanmaları güç oluyor
dur ben kağıda bakayım yazayım bak sana sonuç u
haklısın canım sen dedikten sonra baktım 3 gün olmalı cinsel perhiz.bakarız diyor ama mecbur gelecek benimle başka çaresi yok aynen dediğin gibi inanmaları güç oluyor.tamam canım yaz

sıvılaşma 30
konsantrasyon 122
ileri hızı40
yerinde 5
hareketsiz 35
total sayı 73 mil
morfoloji 4
dr buna normal dedi ama ben yetinmeyip destekliyorum çunki sigara içiyor.

sıvılaşma 30
konsantrasyon 122
ileri hızı40
yerinde 5
hareketsiz 35
total sayı 73 mil
morfoloji 4
dr buna normal dedi ama ben yetinmeyip destekliyorum çunki sigara içiyor.
anladım canım sigara etkiliyormuş hayırlısı artık böyle şeylerle uğraşmak ne zormuş yıllarca uğraşanlara Allah kolaylık versin

GÜNAYDIN POTANSİYEL ANNE ADAYLARIMMMMMMMMMM
Seymasevde.....27 Ağustos... Hamile (1)
Masal2010.........1 Eylül
Babybaby86.......6 Eylül
Egeninannesi.....8 Eylül
Amanda29........12 Eylül
Duaamm..........14 Eylül
Ekinezzya..........15 Eylül
Ecetuba84.........27 Eylül
Choqseqer.........30 Eylül
Savha................Bat Yok
Tzm...................????????

Kızlar Malum bugün Pazartesi ve işler yoğun geçmişi çok iyi okuyacak vaktim olmadı. Yanlış anlamadıysam Seymasevde canım düşük yapıyormuş Allah hakkımızda hayırlısını versin...
Masal2010, Babybaby86 ve Egeninannesi durumlarınızı nedir yahuuuuuu yok mu şöyle müjdelerle dönennnn...
Hayırlı haberler bekliyorum....

günaydın Amandacım.seymasevde arkadaşımız boş gebelik yaşamış tamamen düşmüş zor zamanlar geçirdi.senin de az kalmış 4 gün var inşaallah vardır bebiş

Merhaba arkadaşlar okula baslayan miniklere ve ogretmenlere basarilar Allah kolaylık versin
bu hafta listemizden guzel haberler gelsin inşallah

merhaba kızlar sabahtan beri bir koşturmacadayız
hem hafta başı işler yoğun hem çocuğun okulu başladı onun koşturmacası
yani okullarda da kim nerede belli değil bizim okulun yönetim kadrosu komple değişecekmiş
daha büyükler bir düzene oturmamışken bizim küçükler ne yapacak ya bu eğitim politikasından bıktım gerçekten benim geleceğimi mahvetti çocuğuma bari bulaşmasın ya 30 senedir şu ülkede eğitim sisteminin düzeldiğini görmedim
topiğimizle ilgili değil ama kusura bakmayın endişeliyim sizinle paylaşmak istedim kafanızı ağrıttım kızlar

okula başlayan miniklere başarılar güzel bi öğretim yılı olur inş.
biz atlatık çok şükür birinci sınıfı baya bi koşuşturmaca oluyor...
evet ya bat tarihleri gelenler var naptınız kızlar regl oldunuzmu beklemedemisiniz yoksa hayla ?

günaydın Amandacım.seymasevde arkadaşımız boş gebelik yaşamış tamamen düşmüş zor zamanlar geçirdi.senin de az kalmış 4 gün var inşaallah vardır bebiş

Çok üzüldüm inan ama elimizden bir şey gelmez, hayırlısı böyleymiş... Umarım bizleri bırakmazsın Seymasevde

Ne kusuru hayatım hepimiz endişeliyiz çocuklarımızın geleceğinden... Seneye aynı durumda olacak birçok arkadaş var ve hepsi şimdiden stres olmuş durumda ne yazık...

batı yaklaşanlar ne durumlarda kızlarr

Yaklaşan BAT'a gelince hiçbir şey hissetmiyorum. Heyecandan mı yoksa gebe olmamamdan mı bilemiyorum :)
Aslında test yapabilir yada yaptıra bilirim ama sizlerden de edindiğim tecrübeler doğrultusunda cesaret edemiyorum....

amanda29 bencede yapma canım ya sabreden derviş muradına ermiş sende bekle bakalım hayırlısı inşallah

Sabredebildiğim kadar dayanacağım arkadaşım... İnan bir taraftan yaptır kurtul diyorum, bir yandan da umudumu kaybetmektense umut beslemen iyidir dayan diyorum... Birde ikinciyi beklerken daha tecrübeli olurum daha soğuk kanlı olurum diyordum... Hepsi Tırttttttttttt ölüyorum meraktan, endişeden, geceleri uyanıyorum,..... Neyse kızlar aramızda kalsın bunlar

Ben oldum zaten regl..bekliyodum günlerdir lekelenmeden sonra

Canım kısmetten öteye gidemiyoruz işte... Ama biz güçlü kadınlarız kendimizi sıfırlar yeniden başlarız

Bugun kan verdim 93 cikti sanirim bebegim tutunamadi onceki degerim 106 di cok uzgunum ve moralim cook boxuk acaba geri yukselirmiki buda bir umut

kelin ilacı olsa başına sürermiş misali senin yerinde ben olsam bende zor dayanırım nitekim adetim olduktan sonra bile gebelik testi ziyan ettim bu ay üstüne görme olabilir mi diye iyice zorluyorum
en zoru beklemek ve son zamanlar beklemek benim bata daha var ve şuan hiç stresli değilim gayet rahatım bat yaklaştıkça içimde bişeyler oluyor kalbim küt küt atıyor

Masal2010.........1 Eylül
Babybaby86.......6 Eylül
Egeninannesi.....8 Eylül
Amanda29........12 Eylül
Duaamm..........14 Eylül
Ekinezzya..........15 Eylül
Ecetuba84.........27 Eylül
Choqseqer.........30 Eylül
Savha................Bat Yok
Tzm..................????????
Seymasevde.......???????

masal2010 ve babybaby86 ile ilgili bilgisi olan yada kendileri buralarda mı?
Huuuhuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…