2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Inşallah bi sorun yoktur canım

canım krugere göre bakmadılarmı morfoloji falan kaç hareketsiz çok fazla gibi sayınızda az gibi kaç günlük perhiz bu birde?

inşaallah canım hayırlısı bakalım dr ne diyecek
10 günlük perhiz canım ben pek anlamadığım halde hareketsiz bana da çok geldi
of kuzum ya olurmu dr uyamadımı normal böyle çıkması 10 günlük perhizmi olur anlamıyorum inan çok kızdım dr ya
en güzel sperm tahlili 1 gün ilişki 3 gün yasak 5 gün tahlih anladınmı yani 5 gün için oluyor bunlar en kaliteli spermler ozman belli oluyor hiç kaile bile alma bu testi sen bence....

Otizm eğitimle tedavi edilebilen bir durumdur arkadaşınıza söyleyin tv izletmesin çocuğuna ve hemen eğitime başlasın ne kdr erken o kadar iyi maddi durumu iyiyse ek eğitimlerle daha çabuk toparlar başka bir soru olursa cvplamaya çalışırım hergün bu çocukların içindeyim

tm canım sağol bilgin için evet hemen eğitime başlıcaklar güzel biyer bakmaya başlmışlar bile bişey olursa mutlaka sorarım sana Allah razı canım

zaten reglden 3 gün önce lekelenme oldu reglinden bir önce beraberlik olmuştu adetin de 3. günü gittim dr bana sordu canım ben de dedim 6 gün oldu diye sonra dedi olsun güzel bir zaman dedi sonra eşim işlerim yoğun dedi 4 gün sonra yaptı tahlili.sonuç bu işte canım eşim bi daha test için gider mi bilmem

D
dediğim şekilde mutlaka tekrarlasın canım ve birde derhal e vitamine başla artı keçiboynuzu pekmezi şahsen ben zorla içiyorum kavga dövüş bizde herşey iyi morfoloji düşük çıktı

D

dediğim şekilde mutlaka tekrarlasın canım ve birde derhal e vitamine başla artı keçiboynuzu pekmezi şahsen ben zorla içiyorum kavga dövüş bizde herşey iyi morfoloji düşük çıktı
evet canım haklisin morfoloji ne oluyor tatlım?

Canım cok geçmiş olsun. Ben de ilk hamileligimde altinci haftada dusuk yapmistim sagliksiz gebelikleri vucut kendisi sonlandiriyor. Hayirlisi olsun onemli olan sağlık. Allah evlatlarina ve sana saglik versin. Hem fiziksel hem ruhsal olarak zor bir surec. Allah yardimcin olsun. Guzelce dinlenirsin toparlarsin inşallah

Savha ben bu perhizi pek anlamadım daha açık yazar mısın biz de yaptırıcaz sanırım bu testi

Slm arkadaşlar
savhacim arkadasina uzuldum Allah sifasini versin
uzuuun bir haftada baslamadan once herkese iyi geceler

Seymasevde hakkında hayırlısı olsun inşallah biraz ara vermen ii olur kendini toparlarsın hem psikolojin rahat olunca daha kısa zamanda hamile kalıyor insan

Savha ben bu perhizi pek anlamadım daha açık yazar mısın biz de yaptırıcaz sanırım bu testi
canım 5 gün ü ele alıyoruz yada şöyle düşün pazartesi birliktelik oluyor salı çarşamba perşembe tatil cuma test en iyi bu şekildeymiş dr geçen hafta bana öyle dedi bizde 2 ay sonra tekrar lıcaz canım

Iyi geceler herkese yoğun bi hafta bizi bekliyor oğlan okula başlayacak bende işe devam erken kalkmalar dersler ödevler herşey güzel olsun Allahım tabi bu arada bebiş çalışmaları devam edecek şimdilik gün aşırı çalışıyoruz inşallah tutunur 1 kuzucuk daha anneye
Allah rahatlık versin kızlar yarın grşrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…