- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
peki canım yazıyorum :)
miktar: 2ml
ph : 8
vizkozite : normal
sıvılaşma süresi :20 dk
görünüm: opak beyaz
1 ml.de:34 milyon
normal başlı:%5
büyük -küçük baş:%39
uzun-yuvarlak baş :%56
C)yerinde hareketli:_
B)yavaş hareketli:%31
D)hareketsiz :%69 sonuç bu canım pek anlamadım ben ilk kez yaptırdık
canım krugere göre bakmadılarmı morfoloji falan kaç hareketsiz çok fazla gibi sayınızda az gibi kaç günlük perhiz bu birde?peki canım yazıyorum :)
miktar: 2ml
ph : 8
vizkozite : normal
sıvılaşma süresi :20 dk
görünüm: opak beyaz
1 ml.de:34 milyon
normal başlı:%5
büyük -küçük baş:%39
uzun-yuvarlak baş :%56
C)yerinde hareketli:_
B)yavaş hareketli:%31
D)hareketsiz :%69 sonuç bu canım pek anlamadım ben ilk kez yaptırdık
inşaallah canım hayırlısı bakalım dr ne diyecekInşallah bi sorun yoktur canım
10 günlük perhiz canım ben pek anlamadığım halde hareketsiz bana da çok geldicanım krugere göre bakmadılarmı morfoloji falan kaç hareketsiz çok fazla gibi sayınızda az gibi kaç günlük perhiz bu birde?
of kuzum ya olurmu dr uyamadımı normal böyle çıkması 10 günlük perhizmi olur anlamıyorum inan çok kızdım dr yainşaallah canım hayırlısı bakalım dr ne diyecek
10 günlük perhiz canım ben pek anlamadığım halde hareketsiz bana da çok geldi
Otizm eğitimle tedavi edilebilen bir durumdur arkadaşınıza söyleyin tv izletmesin çocuğuna ve hemen eğitime başlasın ne kdr erken o kadar iyi maddi durumu iyiyse ek eğitimlerle daha çabuk toparlar başka bir soru olursa cvplamaya çalışırım hergün bu çocukların içindeyimsabah arkadaşımla konuştum ikizleri var biri kız diğeri erkek 2 yaşındalar ...
erkek olanda bi sorun olduğunu sezdik aslında oda farkındaydı durumun ama bi türlü tetkikler için gidemedi dr...
fazla uzatmıcam yaz başında başladılar üniversitede tetkiklere vee malasef sonuç otizm
hani hep diyoruz ya hayırlısı bazen çok sık yazıyoruz işte hayırlı ve sağlıklı lütfen arkadaşlar bunu unutmayın yılmak yok bıkmak yok sadece hayırlı ve sağlıklı istemek var...
moralim çok bozuk rabbim arkadaşıma ve cümlesinin yardımcısı olsun inş.
Amin.
tm canım sağol bilgin için evet hemen eğitime başlıcaklar güzel biyer bakmaya başlmışlar bile bişey olursa mutlaka sorarım sana Allah razı canımOtizm eğitimle tedavi edilebilen bir durumdur arkadaşınıza söyleyin tv izletmesin çocuğuna ve hemen eğitime başlasın ne kdr erken o kadar iyi maddi durumu iyiyse ek eğitimlerle daha çabuk toparlar başka bir soru olursa cvplamaya çalışırım hergün bu çocukların içindeyim
zaten reglden 3 gün önce lekelenme oldu reglinden bir önce beraberlik olmuştu adetin de 3. günü gittim dr bana sordu canım ben de dedim 6 gün oldu diye sonra dedi olsun güzel bir zaman dedi sonra eşim işlerim yoğun dedi 4 gün sonra yaptı tahlili.sonuç bu işte canım eşim bi daha test için gider mi bilmemof kuzum ya olurmu dr uyamadımı normal böyle çıkması 10 günlük perhizmi olur anlamıyorum inan çok kızdım dr ya
en güzel sperm tahlili 1 gün ilişki 3 gün yasak 5 gün tahlih anladınmı yani 5 gün için oluyor bunlar en kaliteli spermler ozman belli oluyor hiç kaile bile alma bu testi sen bence....
dediğim şekilde mutlaka tekrarlasın canım ve birde derhal e vitamine başla artı keçiboynuzu pekmezi şahsen ben zorla içiyorum kavga dövüş bizde herşey iyi morfoloji düşük çıktızaten reglden 3 gün önce lekelenme oldu reglinden bir önce beraberlik olmuştu adetin de 3. günü gittim dr bana sordu canım ben de dedim 6 gün oldu diye sonra dedi olsun güzel bir zaman dedi sonra eşim işlerim yoğun dedi 4 gün sonra yaptı tahlili.sonuç bu işte canım eşim bi daha test için gider mi bilmem
evet canım haklisin morfoloji ne oluyor tatlım?D
dediğim şekilde mutlaka tekrarlasın canım ve birde derhal e vitamine başla artı keçiboynuzu pekmezi şahsen ben zorla içiyorum kavga dövüş bizde herşey iyi morfoloji düşük çıktı
spermin yapısı canım baş kuyruk 2 başlı uzun kısa kuyruk vs bizim tam sınırda 4evet canım haklisin morfoloji ne oluyor tatlım?
Canım cok geçmiş olsun. Ben de ilk hamileligimde altinci haftada dusuk yapmistim sagliksiz gebelikleri vucut kendisi sonlandiriyor. Hayirlisi olsun onemli olan sağlık. Allah evlatlarina ve sana saglik versin. Hem fiziksel hem ruhsal olarak zor bir surec. Allah yardimcin olsun. Guzelce dinlenirsin toparlarsin inşallahKızlar bu gece tamamen kan değerim düştü acile gittik yani düşük yaptım kesin sonuç. Boş gebelik
Şuan varya çok yorulmuş haldeyim 2 kızım da bu son günlerde perişan oldular. İstemiyorum şimdilik Allah isteyen herkese versin.
Arada gelip size bakarım inş hepiniz sağlıklı bişekilde hamile kalırsınız inşşşş
Savha ben bu perhizi pek anlamadım daha açık yazar mısın biz de yaptırıcaz sanırım bu testiof kuzum ya olurmu dr uyamadımı normal böyle çıkması 10 günlük perhizmi olur anlamıyorum inan çok kızdım dr ya
en güzel sperm tahlili 1 gün ilişki 3 gün yasak 5 gün tahlih anladınmı yani 5 gün için oluyor bunlar en kaliteli spermler ozman belli oluyor hiç kaile bile alma bu testi sen bence....
canım 5 gün ü ele alıyoruz yada şöyle düşün pazartesi birliktelik oluyor salı çarşamba perşembe tatil cuma test en iyi bu şekildeymiş dr geçen hafta bana öyle dedi bizde 2 ay sonra tekrar lıcaz canımSavha ben bu perhizi pek anlamadım daha açık yazar mısın biz de yaptırıcaz sanırım bu testi
sağol canım Allah razı olsun iyi geceler.Slm arkadaşlar
savhacim arkadasina uzuldum Allah sifasini versin
uzuuun bir haftada baslamadan once herkese iyi geceler
bizimkinde çift bas yok büyük küçük bas %39 uzun yuvarlak bas % 59 bu nasılccanım sen biliyorsunspermin yapısı canım baş kuyruk 2 başlı uzun kısa kuyruk vs bizim tam sınırda 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?